Hirdetés
Aktív témák
-
ZolikaE46
senior tag
Sziasztok kéne egy kis segítség tőletek... még pedig kb 150.000Ft-200.000Ft között össze szeretnék rakni egy gépet játékra de valami ultra erőset ha lehet ennyiből amibe szerepelnie
kellene procinak, alaplapnak, ramnak és videókártyának. Én ezekre gondoltam:Proci: i7 920-tól 950ig.
Alaplap: Gigabyte GA-EX58 ud4p,
Videókártya: Ati Radeon 5850 1Gb
Ram: Corsair 3x2Gb 1666Mhz, vagy Kingstone 3x2Gb 1600Mhzde várom a jobb megoldásokat, ötleteket, tanácsokat. és köszi a segítségeteket előre is. jó privibe is vagy itt. Thx.
-
ZolikaE46
senior tag
válasz M@cika #13996 üzenetére
köszi a segítséget egyb. ház meg táp van azért mondtam hogy ebből a 4ből kéne valami brutál max még ssd ami nincs benne ami nem ártana... az i7 950nel mondjuk mi a bajotok meg a GA-EX58 ud4p-vel? úgy akarom tervezni a gépet hogy még 2-3 évig tuti ne legyen olyan game ami szaggatna is... MOndjuk azért gondolkodtató még a táp is de szerintem annak elégnek kell lennie chiftec 550w
[ Szerkesztve ]
-
ZolikaE46
senior tag
válasz M@cika #14005 üzenetére
azért is néztem az i7-et mert amit írtatok i5-öt azt is néztem de 14.000Ft-al drágábban megtudom venni a i7 950-et és akkor már ezen nem akartam spórolni de ahoz meg már kell a másik alaplap.... ami meg nagy vonalakba ugye 55.000Ft de lehet akkor meg kéne várni a február elejét és akkor úgy is minden lemegy... és lehet jön valami újabb jobb nem tudom a tényleg a házam amibe meg raknám a cuccokat storm sniper...
-
ZolikaE46
senior tag
válasz M@cika #14005 üzenetére
Egyb. még annyi lenne hogy akkor nagyon úgy érzed hogy nincs szükség i7re még 2-3évig játékhoz meg az ahoz tartozó alaplapra meg a memóriára? Mert most már nagyon nem tudom mit csináljak, mert lényegesen olcsóbb lenne a másik procival meg az alaplappal meg memóriával... és meg ringattatok nem tudom mit csináljak... mennyivel lenne gyorsabb amit én írtam ahoz képest amit ti írtatok?
-
ZolikaE46
senior tag
válasz picur220 #14019 üzenetére
Nekem mit ajánlasz i7 950 hez milyen alaplapot jó a Gigabyte GA-EX58 ud4p vagy inkább amit írtatok ASROCK X58 Extreme? vagy más egyéb?
Asszem marad ez a config:
Proci I7 950,
Videókártya Gigabyte hd 6870 Igb
Memória: Crossair 3x2Gb 1666Mhz
Alaplap meg még kérdő jeles...[ Szerkesztve ]
-
ZolikaE46
senior tag
Sziasztok mi a véleményetek egy ilyen játékos konfigról:
Proci: i5 760
Alaplap: gigabyte ga-p55 ud4
Videókártya: sapphire hd 5870 vapor-x 1Gb ddr5
Memória: kingston hyperX 2x2Gb ddr3 1600MHz
Ház: Haf 912Plus vagy storm sniper?
Monitor: Samsung 23" BX2331 Led
Táp: chiftec 550w
Winchester: Egy Intel x25-m 120Gb és egy samsung hdd 1Tb 7200rpm 32mbVálaszotokat előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
ZolikaE46
senior tag
Sziasztok milyen házat vegyek inkább cooler master haf 922 vagy cooler master sgc 2000-et egy játékos konfighoz
cuccaim:proci: i5 760
alaplap: Gigabyte ga-p55a ud4
memória: 8gb kingstone 1600mhz
táp: chiftec 550w
videókártya hd5870 vapor-xezeket szeretném valamelyik házba belerakni csak a tanácsotok kellene melyikbe lenne jobb...
[ Szerkesztve ]
-
ZolikaE46
senior tag
válasz Murloc #15971 üzenetére
haf 912 lett volna a projekt, de nincs sehol nem lehet kapni. Karácsonyra meg ki kell találnom és viszont aki hozná nekem az sgc 2000 et meg a haf 922 tőt egy árba lenne... ezért nem tudom melyik lenne jó ha nem lenne egy árba akkor maradtam volna a sgc 2000nél, de ha van ilyen 20 körüli árba jobb ötleted meghallgatom ... hátha van nála olyan is... jah meg elfelejtettem mondani hogy azért kell egy kis vastagság is mert a procin scythe mugen 2 van az meg nem visel el vékony házat nagyon :S
[ Szerkesztve ]
-
ZolikaE46
senior tag
Sziasztok erre még légyszíves válaszoljatok. Nem tudjátok véletlen teszten mi szerepel jobban a cooler master haf 922 vagy a cooler master haf 912 plus? válaszotokat előre is köszönöm.
-
ZolikaE46
senior tag
válasz Murloc #16006 üzenetére
nem a 922 egy srácé az az használt és őő adta volna el, de most megondolta magát az utolsó pillanatba persze... ez az én formám és utána mondta hogy akkor inkább hoz sgc 2000et de akkor meg már én gondoltam meg magam... szal úgy nézki karácsonyra már nem tudok semmit szerezni szal marad akkor az eredeti terv mármint a 912, de még azért gondolkozok a 922őn...
[ Szerkesztve ]
-
ZolikaE46
senior tag
ezért vacilálok itt most megint... és kérdezgetlek titeket....
-
ZolikaE46
senior tag
cpu hűtőm egy scythe mugen 2 az remélhetőleg elég... csak egy normális házat szertnék ahol akár szépen elhelyezhetők a dolgok és plexis mert elég látható helyen van a ház... mint most kiderül barátnőnek egy raidmax smilidon háza van az is jól néz ki csak nem ismerem... és ahoz képest hogy neve nincs vagy legalább is neken drága
-
ZolikaE46
senior tag
Sziasztok lenne pár kérdésem. Az egyik, hogy szeretnék venni egy i5 2500at, de nem tudom eldönteni mi a különbség az i5 2500 és az i5 2500K között. Ebből melyiket ajánljátok, és ezek mennyire tuningolhatók? A másik kérdésem az lenne, hogy milyen alaplapot vegyek hozzá?
Válaszotokat várom, és köszönöm!Ami már meg van hozzáM. rc-692 advanced, scythe mugen 2, Sapphire hd6950 2Gb, Kingston 4x2Gb hyperx 1600MHz, Thermaltake toughpower 1200w
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest