Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • JustinBarnes

    csendes tag

    Sziasztok!

    Segítségeteket kérném az új PC-m összeállításában. :)

    Igazából az első kérdésem az lenne, hogy lehet-e, érdemes-e bármit kezdeni a jelenlegi gépemmel, mert az igazat megvallva már eléggé kiöregedett, de lehet olcsóbb lenne sokmindent cserélni rajt, mint egy vadonat újat összeállítani. Szóval az adatai:

    -Alaplap: ASUS P5L 1394 S775 ATX
    -Processzor: Intel P4-3,0 GHz/800 MHz LGA775 2MB, 64 bit
    -HDD: Western Digital 160 GB SATAII 7200RPM, 8MB
    -Videó kártya: MSI RX3850 256MB
    -DVD író/olvasó: NEC AD-5170A Double Layer
    -RAM: 2GB/667MHz DDR II
    -Táp: Mercury 450W

    Viszont én akármeddig nézegetem ezt a konfigot mindig arra jutok, hogy itt már nem érdemes újítgatni el kell adni és venni egy újat. De azért megkérdezlek Titeket is.

    Ha viszont új vásárlára lesz, akkor teljesen tanácstalan vagyok. Amit tudok, hogy szimulátort akarok építeni a gépből (cockpittel és minden jóval). Szóval kellene egy erősebb gép aminek 2-3 évig nem lesz problémája a játékokkal. Eddig csak Intel gépeim voltak, szerintem ezt a hogyományt meg is tartom, az AMD-ékről semmi tapasztalatom nincs. Kezdetben i5-re akartam felépíteni gépet, de inkább kérdezek, mert nem szeretnék melléfogni. A keret kb 130 ezer forint lenne, ami tudom, hogy egy 'gamer' gépnél csak belépő szintre elég, de ebből kellene kihozni a maximumot. Monitor stb. adott, így csak a konfigot kell megtervezni.

    Előre is köszönöm a segítségeteket! :R

    Üdvözlettel: Justin

Aktív témák