Aktív témák
-
vicces
addikt
hi!
akarok venni egy lejátszót, mert szerintem kényelmesebb, mint a számitogépet noszogatni mindig. meg hugom szobájába is át lehetne vinni, ha meg akar nézni egy filmet.
csak sajna nem tudom, hogy milyet vegyek. 1.-re én valami sony-ra gondoltam, mert tetszik a sony logo :). de ha van jobb, azt fogom venni.
a lényeg, hogy mindenféle lemezt kéne ennie. + svcd se árthat /igaz ilyet nem nagyon komázok, de hátha/.
erősitőm nincs hozzá, mert nekem megfelel a tv-m sterejó-ja. de lehet később meggondolom magam, és veszek egy erőlködöt. akkor viszont jo lenne, ha nem derülne ki róla pár hiányosság a hangot illetően. /ha egyátalán lehet erről beszélni/.
nézegettem a különféle áruházokat, katalogusokat. láttam sok lejátszót, de nem nagyon vágom melyik lenne a megfelelő.
pl barátnőmék lejátszója a +-os dvd lemezeket, ujrairható lemezeket nem játsza. de sokféle --ost lejátszott már hiba nélkül.
szóval: heee? :F
köszi! :)
[Szerkesztve]:)
-
G@b
csendes tag
Szia!
Van egy eladó JVC XV-S302-es DVD-ém.Tavaly vettem 70-ért.
Azért válnék meg tőle, mert szeretnék venni egy Onkyot.Passzolna az erősitőhöz.
Lejátszik DVD,DVD-R,DVD-RW,VCD,SVCD,
Az mp3-at a mappákból is kibontja.kb50-ért odadnám.De szerintem megtudunk egyezni.
Üdv! G@bAz optimista embert nem érheti kellemes meglepetés.
-
vicces
addikt
és ez milyen?
ismeri valaki?
[L]http://ad.hirekmedia.hu/if/redir1.php?site_id=7&hird_tipus=skyscraper_half[/L]:)
-
snoopy76
csendes tag
Szia!
Én is kb. két hete vettem asztali dvd lejátszót, hasonló megfontolásból, mint te.
A Panasonic S75 asztali lejátszója szerintem nagyon jó választás, viszi a +/- R és RW lemezeket, az mp3-at (könyvtárakat is ki tudja bontani). Most akciós kb. 45000-49000 ft. Ja és 2 év(!) garancia jár hozzá. Nem csak kompozit (egy RCA) digitális, hanem analóg 5.1 csatornás hanglevezetése van.
Bővebben: www.panasonicclub.hu -
lesaux
veterán
válasz Press Lennox #10 üzenetére
Sima mezei sztereó tévé 2 hangfallal. Egy jobboldalt, egy balodalt. :) Akkor nem?
-
I_Am
veterán
Általában a legtöbb asztali lejátszó le tudja keverni az 5.1-es hangot 2 csatornára. Pont a tv-k miatt találták ki így az analog kimeneten keresztül a tv-re csatlakoztatva meg tudod nézni a filmeket. DTS-t már nem, de amelyik dvd-n DTS van azon ált. 5.1 vagy 2.0 is.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
I_Am
veterán
Pontosan. Arra figyelj vételkor, hogy a 2 csatornás analog kimenet rajta legyen, mert akkor biztos lehetsz abban, hogy le tudja keverni a DTS-en kívül a létező összes hangot. De a legtöbb dvd-t forgalmazó helyen az eladók tisztában lesznek az általad feltett kérdésre adható lehetséges válaszokkal, szal hajrá....
[Szerkesztve]Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
vicces
addikt
tehát akkor van gebasz, ha a film csak dts hanggal rendelkezik, és csak egy tv-m van még.
:)
-
vicces
addikt
én hülye. be akartam menni a cora-ba, de mikor odaértem már csukva volt. :B
:)
-
vicces
addikt
mellesleg, hol lehet még yamada 5520-ast venni?
a google sok találatot ad, de mikor rá klikkelek, sehol sincs yamada../remélem a MS keresője lemossa a pics.ba/:)
-
vicces
addikt
no. ujjabb fejlemények.
ma a westendbe a sony bolt elött kicsit megálltam. a kirakatba volt egy dvd lejátszó kb 3 kilo-ért. az már tudott mindent játszani.
aztán irány a MM. volt még yamada. elöször nagyon gagyinak tünt. pl a power gomb egy tök mezei, benyomom benn marad, benyomom kinn marad. ekkor azt hittem, hogy távirányitoval nem is lehet kikapcsolni. hazafele egy régi osztálytársammal jöttem. mondta, hogy neki van egy full gagyi dimarsonja. az mindent olvas. én meg mondtam neki, hogy én yamada-t néztem. erre egyből rávágta neki is az van csak rosszul emlékezett. ekkor megtudtam, hogy a távirányitoval lehet stand-by -ba kapcsolni. mint a tv-ket. eddig yamada.
viszont láttam még a MM-be sony-t, ami papiron +-os, - -os, dvd-ket, rw-ket is olvas. viszont nincs rajta optikai hang kimenet, csak koax. és 46 ropi viszont nagyon szép, és jol menne a tv-mhez..:)
-
HEBI
senior tag
Nekem is egy Panasonic S75-öm van, előtte egy Yamada 5520 volt.
Mindkettő olvas mindent, a panasonic még a RAM-ot is, valamint mindkettőnek 5.1-es analóg kimenete is van, ezért választottam őket. De nem szabadna egy lapon említeni a két a lejátszót!
Az alapvető különbségek vannak a hang-, ill. kép leképzésében is. A Pana a DTS-el is elboldogul és ha kell lekeveri egyszerű stereora, sőt fejhallgatóra és hangszóróra is tud belőle surroundot. A hangminőség tekintetében, pedig a remaster eljárásnak köszönhetően a Pana klasszisokkal jobb! Képminőségben (részletek kidolgozottsága) a Pana verhetetlen, nem csak ebben a kategóriában. Valamint a képfeldolgozó chipje ''térbelisíteni'' is tudja a képet!
Zenehallgatáskor (CD/MP3) is van remaster, valamint működik benne a CD-text, ill. Mp3-tag olvasás is, ellentétben a Yamadával.
A Pana menüje sokkal áttekinthetőbb és szebb!
A Yamada egyetlen előnye az ára! Pana 45 ezer, Yamada 18 ezer.
Ja a Panasonicnak nincs magyar menüje, de szerintem ez még így is jobb, mint a Yamada dvd-játékos ''magyár'' menüje!
Ja van még egy előnye a Yamadának, a ''gyári'' (made in Kína) magyar nyelvű használati utasítása megér külön vagy egy ezrest, ennyit még soha semmin nem röhögtem, mint azon a fordításon, folyamatos melléfordítás, DURVA ! :)A csiga nem lassú állat, csak nagy a súrlódása...
-
neduddki
nagyúr
H!I
Koszi!!! Esz fantorpikus en ugyanis eppem most varom a s75-osomet!!!
Annyi lenne a kerdesem, hogy mukodes kozbeni zaja mijjjen????
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
-
snoopy76
csendes tag
Panasonic S75-tel kapcsolatosan:
Amikor elmentem dvd lejátszót venni, akkor egy DVD-R és egy DVD+RW lemezt vittem magammal kipróbálás céljából.
Egyikkel se volt gondom.
Akárki akármit mond, akkor is Panasonic S75 a tuti vétel.
[Szerkesztve] -
HEBI
senior tag
Papíron(!) csak DVD-R, DVD-ROM és DVD-RAM lemezeket olvassa.
A gyakorlatban DVD-R(Princot is...), DVD+R (Emtec-et próbáltam), DVD+RW-t (VERBATIM) mind elsőre gondolkodás nélkül viszi. Eddig egyedül a DVD-RW-t nem tudtam kipróbálni.
Mondjuk azt nem értem miért jó nekik az, hogy ''letagadják'' a kompatibilítást!A csiga nem lassú állat, csak nagy a súrlódása...
-
HEBI
senior tag
Nem egészen értem mire gondolsz, venti nincs benne, semmi hangja, a Yamadának sem volt eleinte!
Ami még tetszett, hogy mondjuk menet közben ejectet nyomsz és kb. 2 sec és kint van a lemez! Ezt írták róla külföldi szaklapban is, hogy nagy gyors a mechanikája is!
A tálca mozgását (átlátszó, ennek nem örültem, túl designos és nem fekete) lehet hallani, ha kinyílik, vagy bezáródik.A csiga nem lassú állat, csak nagy a súrlódása...
-
Zsotie
tag
A dvdrhelp.com -on meg lehet nézni több ember tapasztalatát, hogy melyik lejátszó mit eszik meg.
Amúgy szerintem, azért nem írják bele, mert ha a egy-két típusú lemezt nem olvas, és neked pont olyan van, akkor mehetsz reklamálni, jogosan.
Igy meg örülsz, hogy még ezt is tudja.
Amúgy meg mindenki tudja, hogy elég jó arányban olvassa.486DX2 - 66, S3 Trio 1MB, 20MB WD, Win 3.11
-
Zsotie
tag
A Pana S75 tudja a DVD-MP3-t és DVD-JPG-t ????
Nekem S35 van, és nem tudja. Ez az egyetlen nagy hibája.486DX2 - 66, S3 Trio 1MB, 20MB WD, Win 3.11
-
vicces
addikt
barátnőméknek ra62-esük van. /remélem jol irom/. na az csak a - -os lemezeket olvassa. de nem találtam még olyan lemezt, amit nem szeretne. :)
én ugy gondolom, hogy panasonic az panasonic, csak kicsit más a design-ja a különbözö cuccoknak. ezért félek, hogy a s75-ös se fogja olvasni.:)
-
neduddki
nagyúr
HI!
Meelsleg mingya magyek aze a HaziMozi magazine ahol eszt teszteleik, es akitol kapom aszt mondata, hogy ennel akkor sem irhatnank jobbakat ha a pana rendeli a cikket:- ))))), aszongya ateszt, hogy ha ennel jobb lenne akkor mar arkategoriak nelkul a abszolut legjobb lenne!!!!:- ))))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
I_Am
veterán
Az S75-ös tényleg mindent megeszik (ha filccel ráírsz a cd,dvd-re akkor azt is olvassa:D),, saját tapasztalat. (Én amugy ilyen tekintetben kicsit elfogult vagyok, mert Technics, Panasonic őrült vagyok.) Van még itthon egy MT1 is az is visz mindent......hivatalosan csak a '-'-ost tudja, de eddig elég sok '+'.os dvd és rw is megfordult benne, mindet problémamentesen vitte. Sőt Szüleimnek van egy jvc rendszerük és volt olyan lemez amit az nem játszott az enyimek meg igen, ami azért egy EISA díjas lejátszóval szemben nem rossz.
[Szerkesztve]Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Tisztelt tulajok!!! A kerdesem az lenne, hogy komponensen /YUV/ pal-TV-n tud e progressziv kepet csinalni???? Mert hogy ugye a specifikacio szeritn nem....
udv
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Ha mar ennyire benne vagyunk... mi a velemenyetek az alabbi cuccokrol
Pana SA-HE200 (ezüst / fekete)
Pana SA-XR45 (ezüst / fekete)
???
udv
-
neduddki
nagyúr
HI!
NA itt egy aprosag hogy tugyuk mert kell eladni a szep kis asztali dvd-inket... meg hogy miert kell ma ruj gepet vennunk...
[L]http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/content_provider/film/ContentShowcase.aspx[/L]
udv
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest