Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Vásároltam egy Microsoft® Office 2021 Professional Plus kulcsot, de egyszerűen nem találok egy olyan linket, ahonnan le tudnám tölteni ezt a programcsomagot..OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
Kérdésem. A win10 a párom nevén van, illetve az Ő MS fiókjával van telepítve (sajnos kötelező használni). Amennyiben a lányom office 365-ét, amit az egyetemtől kap feltelepítem az Ő accountjával nem fog "összeveszni" a két fiók? Esetleg hogyan lehetne másképp telepíteni. -
kammler
senior tag
válasz rita7107 #6256 üzenetére
Elvileg lehet az az office egy tatár nevén is. Az office csak azt nézi van-e licensz vagy nincs társítva az adott emailhoz. Sőt, több fiókot is felvehetsz az office alkalmazásban. Válthatsz is köztük. Ha egy bejelentkezett fiókon lesz érvényes licensz menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ismerős gyereknek segítettem Word és Excel dokumentumok megszerkesztésében iskolai beadandóhoz. Ha én megcsinálom a gépemen, elmentem és átküldöm neki, akkor hogy tudjuk elérni, hogy a Fájl/Tulajdonságok/Részletek alatt az látszódjon, hogy ő dolgozott vele x percig/óráig? Ha megnyitja, úgy hagyja x ideig és mentés máskénttel elmenti, akkor az ő adatai lesznek benne, nem?! Tudom, kis csalás, de remélem elnézitek!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Office 365 családi licensz esetén mire kell figyelni? Elég jó áron tudnék most 1 gépre valót venni, de ez egy családi csomagban van és annak egyik kulcsát árulja a srác. Mennyire rizikós ez? Mikortól számít az 1 év? Az első elem aktiválásától? Tehát mondjuk ma aktiválja valaki az elsőt, de én az enyémet 1 év múlva, akkor az meddig lesz használható számomra? Más szóval: legkésőbb mikor aktiválhatom az enyémet, hogy az aktiválástól számított 1 évig érvényes legyen?
-
bon
őstag
válasz kw3v865 #6261 üzenetére
1 kulcs van a családi csomagban és azonos időben jár le mind, tehát amit venn akarsz már aktiválva van, ha már használja a srác.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
boborján2
aktív tag
Üdv mindenkinek!
W11 topikból irányítottak át ide a kérdésemmel.
Így idézem azt a hsz-t, hátha valakinek van ötlete.Köszönöm!
"Office számlázás ügyben hívtam ma a microsoft magyarország ügyfélszolgálatát.
(Kicsit vicces volt, hogy a droid hang a kötelező rizsát egyes helyeken háromszoros segességgel olvasta. Na mondom jól kezdődik, húzza a winamp a szalagot Hol meg érthetetlenül lecsípte a szavak végét. ,De ez egy mellékszál, bár számomra sokmindent elárul ez is a cégről, ezt is jól programozta valaki)
Szóval lényeg a lényeg , átverekedtem magam a menün, majd meglepetésre bejelentkezett egy angolul Fernando Alonso stílusban beszélő emberke. Feltételezem ő is annyira volt angol anyanyelv ,mint én. Semennyire
Az egy dolog hogy kihámozok pár dolgot vagy elmondok angolul. De egy számla ügyintézésbe azért nem kezdek bele.Van valami módja annak ,hogy magyar cégként , magyar microsoft számot tárcsázva, egy magyar emberrel tudjak érdemben beszélni?
Vagy ez csak a nagy több száz licences multik kiváltsága akik ismernek valami titkos vip számot ahol a piros telefont magyar ember veszi fel?Bárki aki tud megoldást ,kérem ne tartsa magában.
Köszi"ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Nem volt még jogtiszta officem, szóval lehet noob kérdés:
Amennyiben veszek innen egy Office 2021-et a Windows 10-emre, ami jogtiszta, ez végtelenül használható utána?
Mármint, ez nem úgy működik, hogy X évig, vagy évente újul, hanem úgymond örökké tart, nem?A Win 10 is innen van, teljesen jól működik, elsőre aktiválódott.
Köszönöm.
Malaka!
-
boborján2
aktív tag
válasz spleenszuru #6267 üzenetére
Korrekt eladó!
Ha felhívod vagy írsz neki elmond mindent,amiz tudni akarsz.Tippre azt mondom ,hogy ez egy egyszer használható kulcs lesz. Magyarul egyszer lehet vele aktiválni.
Ha elég időt kibír a géped újratelepítés nélkül , akkor visszahozza az árát.
Azt nem tudom mi a helyzet akkor ,ha aktiválás után csinálsz egy lemez kép mentést, és azt töltöd vissza ha be..rik a win.ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
őstag
válasz kw3v865 #6270 üzenetére
Istyle-ról vettem 2 évvel ezelőtt 10e ft/db-ért Personal 1 éveset, sajnos csak 2 darabot, most 18e alatt nem látok sehol sem.
Nekem inkább a tárhely miatt éri meg, Google Drive 200gbyte kevés és 11e/év, 2 TB drága: 36e/év. A többi szolgáltatóban nem nagyon bízom, ez a 2 csak nem tűnik el egyik napról a másikra.
-
kw3v865
senior tag
Igen, nekem is csak a tárhely miatt kell (a LibreOffice tökéletesen megfelel egyébként számomra). Alaposan utánanéztem, de 1TB tárhelyet nem lehet olcsóbban kapni. Már most 700 GB-nál tartok, tehát a kisebb csomagok nem jöhetnek szóba, a 2TB meg sok. Most úgy tűnik a 40€ az alja, olcsóbban nem találok, valószínűleg nincs is.
-
wwhy
veterán
A Family 365 nyelvfüggetlen azaz ha pl. Németo-ban veszem meg, lesz benne HU felület?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
tpeter77
addikt
Sziasztok, Office 2016 csomag 32 bites változatát szeretném letölteni.
Olyat keresek ami nem a vállalati verziót keresem, hanem amit megvásárolt egyedi kóddal tudom aktiválni.
A segítséget előre is köszönöm! -
harley
őstag
Hello
hol lehet office 2019 pro plust letölteni?
vettem egy hordozható kulcsot de nem találom a letöltést a Microsoft oldalán."Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy" :)
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
Honnan érdemes licenszet venni/hosszabbítani? Hallottam olyat hogy kb sok helyen csak ne az MS-nél mert ott nagyon drága.
Hol lehetne legolcsóbban családi csomagra vonatkozó licenszet kapni? Magánszemélyként? Van akinek van jól bevállt tippje?
Előre is köszönöm!Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
kw3v865
senior tag
válasz racskobalazs #6281 üzenetére
-
hdtomi
senior tag
válasz racskobalazs #6281 üzenetére
Mysoft.hu oldalról rendeltem (dobozosat) akciósan, most már drágább. De más magyar bolt is szokta olcsóbban adni. Akkor még ott van az Amazon is, de amit előttem linkeltek, az olcsóbb most.
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
rukh
senior tag
Office 2019 Pro:
Üdv mindenkinek, Rukh
-
lindermen
senior tag
Sziasztok!
Van egy 100 GB-os előfizetésem melyhez jár 50GB email tárhely is. Jól értettem a microsoft oldalán hogy nincs már arra lehetőség hogy egy bármilyen szerveres levelezést behúzzak ide (pop3)? Azt írja hogy már csak gmail-es emailt és naptárat lehet integrálni. Valóban így van vagy csak én nem találom a beállítási lehetőséget?
(A cél az lenne hogy gépen és telefonon szinkronizált levelezésem legyen online tárhellyel)
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Offline O365-ben néhány napja a gyorselérésben megjelent az automatikus mentés kapcsoló. Ha a beállításokban kapcsolom ki, nem tűnik el, ha jobb klikk/kikapcsolással a kapcsolón, akkor eltűnik, de újraindításkor megint ott van. Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
boborján2
aktív tag
A microsoftnál ha nem full agyhalottak programoznak ,akkor nem tudom mi legyek.
Üzleti o365 van a gépen, volt kis szabadidő ,gondoltam jobb fent bekapcsolom,hogy kipróbálom az új outlook verziót.
Az csak egy dolog hogy angol, ezzel semmi baj , de hogy újra fel kellett venni az email fiókokat az vicces.
Nem gondoltam volna hogy ezt sem tudják megugrani.ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
racskobalazs
senior tag
válasz boborján2 #6287 üzenetére
Érdekes, nálam simán működött gombnyomásra semmit se kellett állítanom.
Azt, hogy nyelvet váltott-e nem tudom, angolul használom a gépet.Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
bon
őstag
válasz boborján2 #6287 üzenetére
Jó néhány gépen váltottam már, és mindnél importálta a címeket, van ahol 5 félét is. plusz magyar a program nyelve is.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
vodrosjozsi
őstag
Sziasztok
Van egy office 365 előfizum ami egy cégnél van (ő nevükön van), és most kaptam egy laptopot ahol le akartam tölteni az alkalmazásokat de fel se kínálja a lehetőséget bejelentkezés után, a store-ban pedig fizetni kellene érte. Mit tudok tenni?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
pzstm
titán
válasz vodrosjozsi #6293 üzenetére
???
office.com?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
bon
őstag
válasz vodrosjozsi #6295 üzenetére
Egyáltalán csomag része a letölthető Office? Mi a csomag pontos neve?
-
hiddenroth
csendes tag
Üdv mindenkinek!
[link] Ez legit dolog, vagy valami kamu? "Időnként" a hardverapro-n is hirdetnek olyan szoftvert, ami kétséges, hogy az lenne. Lehetetlen olcsó árak, ha megnézed a Microsoft-nál nagyon nem ennyi, de egy random PC szaküzletben, vagy neves webshopban sem. Értem én, hogy működik (valameddig), de én azt gondolom ez így nem eredeti.
Idézet következik:
"Egy szoftvernél a számla nem elég
Különösen fontos megkülönböztetnünk az ily módon kínált használt szoftvert a kalóz vagy lopott, azaz illegálisan megszerzett szoftvertől. Persze hátradőlhetnénk nyugodtan és mondhatnánk – fenti esetünket alapul véve – van számlám róla, kifizettem a szoftvert, miért ne használhatnám legálisan? Mondhatjuk, de akkor ezzel a lendülettel álltunk be Struccékhoz politikusnak, ami köztudottan népszerű, ám igen veszélyes szakma.
Amit jutányos áron kaptunk a pénzünkért az egy úgynevezett "elektronikus licenc" vagy "ESD (Electronic Software Delivery) licenc", amely általában csak a telepítéshez szükséges termékkulcsot jelenti az eredetiség és származás igazolása nélkül. Az ilyen típusú licenceknek a nagy része hamisítási kockázatot hordoz! A szoftver jogszerű használatát ugyanis a felhasználónak tudnia kell igazolni a szoftver felhasználási szerződésével (licenc) még akkor is, ha a szoftver beszerzése nem első kézből történt. A szoftvert vásárlónak olyan licencdokumentációval kell rendelkeznie, amelyből kiderül, hogy kik voltak a licenc korábbi tulajdonosai, azaz láthatóvá válik ennek segítségével a licencek teljes származási története. Ez az úgynevezett transzparens joglánc elve, amely lehetővé teszi a felhasználónak, hogy hiteles módon tudja igazolni, hogy jogosult a szoftver használatára. Ezeken felül még arról is meg kell győződnie a vásárlónak, hogy a korábbi felhasználó már nem használja az adott licencet, ezért célszerű írásbeli nyilatkozatot kérni az eladótól. Önmagában a szoftver beszerzését igazoló bizonylat (a számla) nem elégséges a jogszerű felhasználás alátámasztásához, azonban számviteli szempontból szükséges, hisz ez szolgál alapul a szellemi termék vagy vagyoni értékű jog nyilvántartásba vételéhez."
Forrás: [link]Amíg a Föld kerek, mindig lesznek quake-erek!
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest