- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricc
tag
ehez a karihoz keresek működő drivert xp alá, kb 200 oldalon nézem 600 helyen felreggeltem és csak ezt a SP2500R_WINXP.zip nevű drivert találtam amit nem ismer fel az xp. a micronet eredeti oldalán nincs ehez driver. kb nagyon tele van a tököm azzal h egy ilyen kis szarhoz amit az xp windows telepítésnél magától feltelepít, de most utólag fél napot baszok el rá. pls ha valakinek van ilyen vagy tudja honnan lehet hozzá épkézláb drivert találni írjon róla, köszönöm és utólag is elnézést a hangnemért
[Szerkesztve] -
Fricc
tag
jaja, de ez az amit hiába adok meg az xpnek (eszközkezelőben ethernet fast adapter sárga kérdőjel driver újratelepítése vagymi, saját elérhetőségről telepít, azt a mappát adtam meg, amibe kicsomagoltam ezt a drivert, és nem fogadja el) a kari tuti h ez, realtek chippes és a képről is felismerem. eddig működött, nemhiszem h hardveresen elpusztult volna, csak az idegesít h alapból a win xp tartalmaz ehez drivert mert ha xp-t húzok a gépre akkor magától mindent (ezt micronet vackot is) felismer és feltelepít. most valamiért elszállt a drivere, és azt nem tudom újratelepíteni. arra gondoltam h xpből újratelepítés nelkül elő lehetne csalni ismét azt a drivert amit magától telepített fel rendszertelepítésnél? és ha igen miért ilyen kröülményes ez, nem tudom felfogni...
[Szerkesztve] -
Fricc
tag
Igen kipróbáltam úgyis és nem. azt írja ki h az adott file nem tartalmaz információkat a hardwere-ről... mit lehet ezzel kezdeni? most azt fogom csinálni h belerakom ebbe a saját gépembe és megnézem ott. Addigis ha van vkinek vmi ötlete ne tartsa magába, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Új ORAXEAT XL800 Gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest