- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Pedig ehhez nem kell pénzügyisenk lenni, hogy megmondja az ember. Akik fizetnek, azok fizessék meg a nemfizetők után kiesett hasznot.
Kár, hogy nincs a ph-n a mutatóújjas arcoskából. Mest beszúrnál ide a bankoknak Mert kérdem én: oké, hogy vállaltam az árfolyam kockázatot. Ez az én befektetési kockázatom volt. A bedőlő hitelek, viszont a bank konckázata volt. Azért miért én szívjak? No, ezt magyarázza meg nekem valaki. Persze erre a hangulatra rárak még egy lapáttal a kilakoltatási monatórium (ami szerintem a világ legnagyobb hülyesége rövid és hosszú távon egyaránt). Tehát miért is fizessek a banknak egy csomó + pénzt, amihez egyébként sincs közöm, ha pont ugyanúgy élhetek, mint az aki nem fizet? Hiszen a szomszédnak sem adják el a feje fölül a lakást, mert nem tehetik meg. Akkor én minek fizessek. És havi 180k-val előrébb vagyok. Csókolom
sry, az erős hangvételért. Csak az előbb kinyílt bicska elkezdte böködni a lábamat... :w
üdv, föccer
mod: jah, a hosszabb távú hatása meg az lesz, ha egyszer végre feloldják a monatóriumot, és a bankok egyszerre kidobnak a piacra 100k lakást... Szerintetek mennyire fogja megölni az egyébként is halott ingatlanpiacot, és ezzel az egyébként is halott építőipart? Most sincs új építkezés Budapesten. Ha kikerül a piacra 100k használt lakás, ami mellesleg hihetetlenűl le fogja nyomni az árakat, akkkor még az a kevés is megáll, mert eladhatatlanok leszenk az új építésű ingatlanok. egyszerűen a bekerülés költségét nem lehet elkérni érte. Ha ezt a bankok meglátjá, akkor még kevesebb pénzt fognak az ingatlan befektetésbe rakni, ami tovább rontja a helyzetet. Az építőipar teljesen beadja a kulcsot, és az kevés munkahely is megszűnik, amit most ad. És itt ugye nem csak a fehér munkahelyekre gondolok, hanem a szürke-fekete részre is. Mert oké, hogy csak közvetve, az áfán keresztül adózik az építőipar 90%, de legalább az a ~25% bemegy az államnak.
Javítsatok ki, ha rosszúl látom a dolgokat. Sajnos én csak egy egyszeri betontechnológus vagyok, aki szombat-vasárnap, napi 10-12 órát melózik, hogy legyen esélye arra, hogy nem menjen csődbe a cég. Persze kilátás így is 0, túlórapénz nincs, szabi helyette nincs, köszönet nincs. Csak a számok, amik azt mutatják, hogy nincs pénz elutalni a fizetéseket... Nesze neked 1.000.000 új munkahely
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest