Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • addikt

    Sziasztok!

    A héten átvittem Raiffeisentől 2 TBSZ számlát KBC-hez. Összefoglalom, hogy ment, hátha valakinek hasznos lesz. a KBc számlám már meg volt nyitva, így ezzel a résszel most nem foglalkozom. Kb 1 óra ügyéntézés amúgy, nyilatkozatokkal és tesztekkel együtt.

    1. K&H fiókba bementem, ahol megnyitották a 2 TBSZ számlát nekem, illetve adtak egy befogadó nyilatkozatot, amivel át kell menni a Rafiba. Először azt sem tudták mit akarok, de rövid telefonálgatás után képbe került az ügyintéző. Ezzel együtt is maximum 15-20 perc volt. Költség: 0 Ft. Arra vigyázzatok, hogy nem minden K&H fiókban lehet KBC-s ügyet intézni, szóval először csekkoljátok le a honlapon.

    2. Rafiba be és ott a a kapott befogadó nyilatkozat alapján nagyon gördülékenyen ment minden. Én a 2 számlámon 1 papírt hagytam csak meg összesen, a többit mind kp-ra váltottam. A 2 számla + az 1 papír átvezetése kb 1 órán át tartott. A papír transzfer ára ~3300 Ft körül volt (de ez papírtól függ), a cash-nek nem volt semmi költsége.

    3. Ennyi és kész van. Elvileg 1-2 napon belül megjelenik a KBC-s számládon. Én tegnap délben intéztem. Az egyik TBSZ-emen már ott is van a készpénz. A másik adag cash-re és a papírra még várok.

    Összes ügyéntézési idő: 15 + 60 perc
    Átfutási idő: ~ 2 nap
    Költség: 3300 Ft (az 1db befektetési alap átvezetési díja)

    Féltem tőle és sokáig halogattam, de ehhez képest nagyon sima és olcsó volt, szóval ha hasonló cipőben jársz, akkor nyugodtan vágj bele.

    ''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

Új hozzászólás Aktív témák