- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
"ha pedig valamilyen oknál fogva a felsoroltak között nincs ott kedvencetek (Erre minden esély megvan, hiszen számtalan játék jelent meg idén), nyugodtan írjátok le kommentben a címét,"
Biztos maradt ki cím, ha valakinek más a Top1 idén, írja le ide hozzászólásban.A szavazógép idén kicsit más mint előző években, meglátjuk, hogy fest majd ezzel a variációval a végeredmény.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Kajak nincs benne a God of War Ragnarök?! Nem akarok arra szavazni, de ez
durvafura.
Így akarod megbundázni, hogy az Elder Ring nyerjen. Mert az a kettő lesz a befutó szerintem. Azok között fog eldőlni.Az igen! Másodpercre pontosan, írtunk. Ilyen se volt még nekem. Minket egymásnak teremtettek tesó!
szerk.: Horizon Forbidden West sincs benne!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Fitzgerald
veterán
Ezek közül az Elden Ringet és a TW: Warhammer 3-at vettem meg idén, és bár nálam elég szoros volt a meccs a két játék között, végül az Elden Ringre szavaztam.
-
.LnB
titán
A játékokkal ismerkedsz, az a baj!
Mondjuk ha ez egy főzős fórum lenne, akkor nem is lenne gáz. De így?!Nyilván a Call of Duty nem maradt ki.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Lehetne év legrosszabb játéka szavazás is. Az az Unbound nagyon felcseszett!
Szóval még csak nem is a CoD-ra szavaznék.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ricshard444
veterán
Számomra magasan az Elden Ring vitte élményre az évet.
Rég nem ástam magam bele ennyire egy világba, pedig Sony cimek Top kategóriát képviselnek és ez mégis képes volt többet nyújtani, le a kalappal.
Vannak dolgok...
-
kurta9999
tag
Dying Light 2 - hiányzik a listából
-
gejala
őstag
Atelier Sophie 2 is hiányzik a listából.
Kb. senki nem fog rá szavazni, de egyébként egy minden tekintetben tökéletes klasszikus JRPG és marha jó folytatás is.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Én a Bayonetta 3-mat hiányoltam
-
Steve1207
veterán
Elmentettem könyvjelzőbe, köszi a tippet!
Amúgy az évre tekintve Dying Light 2 Stay Human kimaradt, az még megérne egy helyet a felsorolásban. Mondanám még a Signalis-t is, mert kiváló pozitív értékelésekkel rendelkezik, de gyanítom nem sokan játszották még idehaza. Viszont egy Asterigos is elférhet akár.
[ Szerkesztve ]
.
-
homerhamm
addikt
Ki az aki rajtam kívül a Goat Simulator 3-ra szavazott?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
keIdor
titán
Számomra GoW: Ragnarök, második: Horizon Forbidden West
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cactuar
aktív tag
1. Elden Ring
2. Xenoblade Chronicles 3
3. Splatoon 3
4. God of War Ragnarök
5. PentimentSajnos nem került még sorra a Bayonetta 3, a Mario + Rabbids 2, és a Horizon Forbidden West-nek is csak az elején járok még.
-
ldave
félisten
Nagyon kevés idei játékkal játszottam és azok sem AAA címek, szóval nálam a lista:
1. Signalis
2. Dune: Spice Wars (early access)
3. Citizen Sleeper
4. Song of Conquest (early access)
5. DorfromantikA Slime draws near! Command?
-
homerhamm
addikt
válasz hombre[EU] #17 üzenetére
Én igen.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Szabi®
addikt
God of War Ragnarök, Gotham Knights, a Scorn hatalmas csalódás, rettenetes lett, és nem művészi szempontból.
-
Nem látom sok értelmét így a szavazásnak mivel van több olyan cím is ami konzol exkluzív.
Márpedig nem fogok csak azért venni 250k-ért egy PS5-öt hogy a Ragnarokkot kitojjam.
Szépen megvárjuk PC-re aztán kitojjuk max-on 120FPS-el.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
nanocry
tag
A High on Life kurva jó lett, a nagyobb bugjaitól eltekintve, jöhet a folyt.
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
A Horizon Forbidden West-re szavaztam mert akkor még volt PS5-öm.
#25 nanocry:
Nálam most jön a finálé.
Tényleg jó lett de iszonyat rövid így nem tehetem be a legjobbak közé sajna.
Még a Kallipszó Protokoll sem hosszú game pedig az se semmi.Nálam az év játéka ott kezdődik hogy Open World.
#27 oriic:
Akkor még nem volt GoW Ragnarok.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Jó, lesz a PS5 még 100k is majd ha elavul. De hisz már elavult.
30FPS 2022-ben édes Istenem. Ja és azt sem tudta tartani.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Scholes9
nagyúr
Elden Ring
GoW Ragnarök
Metroid Dread (tudom tavalyi, de idén játszottam csak)
Horizon Forbidden WestPS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
xrvman
őstag
Snowrunner
Sniper Elite 4, 5[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
A Gotham Knight mi alapján oké nálad?( ha nem értettem rosszul)
Kapott hideget, meleget, talán csak az online részt emelték ki.
Már másodjára canceleztem a vásárlást annyira röhögtek rajtam a haverok, de csak agyalok rajta hátha nem olyan gáz....
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Szabi®
addikt
Ha valaki az Arkham Knight "komolyságát" keresi annak nem fog bejönni, viszont akinek bejött az új Saint Row, nah attól bőven jobb. Nem mondom hogy tetszett minden aspektusa, de voltak részek, amiket nagyon jól, és látványosan megcsináltak.
Két húzósabb game közti szünetekre használtam, ha nincs semmi és le akarnám kötni magam, nem biztos hogy ezt választanám teljes áron (huszonezrekért). Az igazság az, hogy én ingyen kaptam, és így ugye más a megítélésem is, de egy tizenpárezer forintot így is megér, már csak a megvalósítás miatt és a nagyjából 35-40 óra maxolva játékidő végett is. -
Daelion
őstag
Elég kevés idei játékkal játszottam illetve konzol sincs de azok közül amit játszottam nekem Plague Tale Requiem volt a legjobb mint ahogy pár éve az első rész is év játéka lett nálam.
'Forbidden West lehet elvitte volna a címet mert imádtam az első részt de arra ugye megint várni kell '
[ Szerkesztve ]
-
CocooN-z
őstag
God of War Ragnarök, kegyetlen jó lett, és ezt mondhatom úgy, hogy az első óta tolom. (1+2-t 100% -ra kivittem, azóta nem maxolok ki játékokat... ). Ami egyedül zavart benne, hogy a vége (szvsz) el lett kapkodva. Minden más hibátlan benne, mivel magával ragadt. Legutóbb a Last of Us tudta ezt csinálni velem és az előző GoW
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
Bugarov
aktív tag
Idén is a Fortnite.
-
Szuper ez a szavazás
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
i2k
őstag
NIOH 2
(Nem izgat, hogy nem idei megjelenés - idén csak az Elden Ring tudott a közelébe érni NÁLAM)A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
DS39
nagyúr
A nemrég tesztelt Devil in Me nincs a listában.
Mondjuk nem év játéka esélyes, de azért idei game. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
tomazin
veterán
Fifa 5 szavazat, diablo immor(t)al 3
Attol,h a gyumigepek eltuntek a kocsmabol, meg az emberek nem valtoztak... -
myckey
veterán
Kijátszottam az Ori and the Blind Forestet....
Belekezdtem az Unravelbe az imént"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
SpazzMaticus
tag
Ez egy jó lista.
Nekem egy Plague Tale Requiem befér a harmadik, egy Stray meg az ötödik helyre, a többi szerintem is stimmel.
A Signalis meg valami elképesztően jó játék lett szenzációs atmoszférával, és történetvezetéssel ...
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
KraX
őstag
En az Elden Ringre szavaztam, de tobb kiemelkedo alkotas jelent meg iden es el voltunk kenyeztetve mi gamerek.
For the God Emperor!
-
podtibi
senior tag
Hát én nagyon gondolkodtam a lego-ban( xD ), de a god of war-t nem mertem(nincs pofám hozzá nah) a többihez jobban kategorizálni, ezért elder ring lett.
[ Szerkesztve ]
Ezt inkább rád bízom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs