Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
"ha pedig valamilyen oknál fogva a felsoroltak között nincs ott kedvencetek (Erre minden esély megvan, hiszen számtalan játék jelent meg idén), nyugodtan írjátok le kommentben a címét,"
Biztos maradt ki cím, ha valakinek más a Top1 idén, írja le ide hozzászólásban.A szavazógép idén kicsit más mint előző években, meglátjuk, hogy fest majd ezzel a variációval a végeredmény.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #80 üzenetére
Igen. "Csak" egy HD Remake (lletve részben azért több annál), de anno én imádtam PSP-n az eredetit, ezzel meg szerintem remek munkát végeztek. Nyilván nem hasonlítható össze egy AAA játékhoz, főleg nem egy Ragnarökhöz, vagy Elden Ringhez, számomra mégis ez nyerte meg az évet.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest