Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Hunt3r22 #1416 üzenetére

    Ha kérsz supply drop-pot amiben van töltény, fulton stb stb. akkor ha jól emlékszem a hangtompító is új lesz. De nem esküszöm meg, nekem még nem kopott el egyszer sem.

    (#1417) Rage47 Konkrétan én semmi különbséget nem vettem észre online - offline mód között azon kívül, hogy online minden lassabban töltődik be. Nem értem teljesen.
    Resourceokat nem tudom, hogy lehet e máshonnan szerezni, de a pályákon célszerű mindig mindent összeszedni. Ha elkapod a katonákat és kihallgatod, általában elmondják merre találod őket. Jelenleg csak kis dobozkákat tudok én is gyűjteni. De később ha a Fulton-t fejleszted akkor már konténereket, járműveket is el fog bírni. Pont tegnap néztem, hogy ahhoz a fejlesztéshez nagyon sok R&D ember kell még. Szóval mindenkit! Fultonozzatok. Ha elfogy a Fulton kérjetek újabb adagot. Én tegnap csak ezt csináltam, mellékküldetéseket és mindenkit akivel találkoztam a pályán küldtem a bázisra. Kis falvakat pucoltam ki így.
    Nem fejlesztek fegyvert mert ami van az elég. Majd rakétavető kelleni fog, de azt még nem tudok. Egyébként én tegnap kezdtem el a bázisom második épületét építeni, de nem lett kész míg játszottam vele (1óra az építési idő).

    Oric-cal már tegnap beszéltük, meséltem neki, hogy van egy mellékküldetés. Szerintem ez nem spoiler úgyhogy leírom. Az a feladat, hogy rádiótornyokat kell deaktiválni (felrobbantani). Van pár darab belőle a területen. De egyszer csak bementem egy kis épületbe, mint kiderült az volt a rádiós szoba. Ocelot mondta is rádión, hogy akkor elég csak ezt felrobbantani. Ennyi volt, kb 5perc alatt megvolt a küldetés. Ez ilyen apróság, hogy mennyire nyílt az egész.

    Ez viszont prológussal kapcsolatban spoiler lesz. Mikor még Snake gyenge és nekidől a falnak menekülés közben, olvastátok a poszteren lévő feliratot?[link] És arról sem diskuráltunk még, hogy Quiet baba láthatóan megpróbált minket eltenni láb alól.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák