- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz j.bravo #48421 üzenetére
Sziasztok!
Eléggé újonc vagyok fotózás terén, és nem is profi masinát keresek, viszont sürgős lenne pár napon belül egy jól használható kompakt fényképezőgépet vásárolnom. Pár napon belül koncertre megyek és szeretnék pár jó képet lőni, persze nem csak emiatt, hosszabb távra is jó lenne, de most emiatt sürgős a dolog.
A legfőbb kritériumok:
- "Zsebben elférjen"
- maximum enyhén rugalmas 50.000ft-ot szánnék a dologra, ahogy nézegettem (30-50 ezer között egész nagy a választék és szerintem nekem való jó gépeket lehet találni).
- később utazások során is szép képeket tudjak vele lőni, függetlenül attól, hogy beltér, tájkép stb.
-Sajnos az adatok/paraméterek terén nem vagyok otthon, mit kell nézni , nyilván ennyi pénzért mint mindenki a legjobbat szeretném...koncerten jó lenne ha minőségromlás nélkül minél nagyon zoom-mal rendelkezne. (itt láttam apró anomáliát egyes modellek között pld a drágább gép 5x optikai zoom , míg a jóval olcsóbbak 8-12x-est is tudtak).Kinéztem pár modellt, ha esetleg pár tapasztalt fórumtárs segítene nekem azt köszönettel venném:
Canon PowerShot SX600 HS - talán ez tetszik legjobban első ránézésre...bár eléggé a határon mozgok vele..
Samsung WB350F (ez már sajnos 60 ezer, hiába csábító a 21x zoom...
Köszönöm ha tudtok segíteni!
[ Szerkesztve ]
=^-^=
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Ukrajnai háború
- Energiaital topic
- Gumi és felni topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest