- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Steam Deck
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
butch3r
senior tag
üdv
kérdésem a következő lenne.
adott ez a konfig, melybe majd vga-t szeretnék bővíteni, (58xx széria ati, de ennek nem tudni fogyasztását, ergo mondjuk most 4850)szóval, q6600@3ghz, 6hdd (régiek is újak is, apránként cserélődnek újakra, vszeg green editionokra de sztem sokat nem számít...)
1 optika, 4 12cm-es venti.most egy 8800gt vel együtt egy hiper 480w-os kihajtja, de egy 9cm.es ventit le kelett húznom mert ha az be volt kötve nem volt optikám .
szóval milyen kedvező árú, nem 1000w-os tápot ajánlotok nekem.
olyan 20k-ig kéne megállni (+- pár k nem számít, valamelyik kiskerben vagy nagykerben úgy is beszerezhető olcsóbban)
köszi.
(én hiper 680w-ra gondoltam, (nettó 18900), esetleg ha van olcsóbb 550w körüli minőségi ~80% hatásfok körüli az jó volna, szerintem bőven elegendő lenne /*remélem*/ )
-
butch3r
senior tag
köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat, fsp everest 500w-osra esik a választásom a leírtak közül, azzal fogom meglepni magam névnapra. (megáll 12k+áfába.)
még egyszer köszi
[ Szerkesztve ]
-
butch3r
senior tag
sziasztok!
megkérdezném szakikat mert haverommal nem tudunk dönteni, a 2 táp kb uyagn anyniba kerül.
Gigabyte Superb 720 Fekete 720W aktív PFC tápegység,
Corsair CMPSU-550VXEU Tápegység 550W VX Series (5év)melyiket vennétek, melyiket ajánljátok?
köszönöm
-
butch3r
senior tag
sziasztok.
sajna úgy tűnik vehetek új tápot. 25k körül gondoltam így corsair tx650 és enermax eco 80+ 500w közt vacillálok.
melyiket ajánlanátok? (2k a különbség)
-
butch3r
senior tag
6 vinyó, 1 optika, 4db 12es venti jelenleg egy 8800gt de tervbe van véve vmi újabb helyette+oc is cpunak de nagyon lusta vagyok és kevés a szabad időm (q9550 oc). máig kiszolgált a mostani tápom (hiper 480W) így nem akarok túlságosan erőset de szeretném ha lenne benne tartalék hogy újabb 4 évig ne keljen tápot cserélni. akkor szerintem corsair lesz a befutó (hangerő sajna mind1, tt armor nem a leghalkabb ház a 4 ventivel...)
köszi
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest