-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz pomorski #161241 üzenetére
Csak Kínában van két fizikai simes iphone
itthon nem fogsz kapni ilyen telót
a hazai szolgáltatóknál csak a telekomál van e SIM de csak előfizetéshez adják feltöltő kártyából nem
a legolcsóbb Telekomot csomag 3300 Ft/hóiPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1, Iphone 16 pro magsafe bőrtok eladó
-
ghiottone
nagyúr
válasz pomorski #161241 üzenetére
A telekomos kártyát ha atváltod előfizetésesre és esim-et kérsz hozzá akkor menni fog. Ha jól emlékszem akkor Kínában van fizikai dual simes iPhone, de EU-bs hivatalosan nem hoztàk be.
szerk: Lassan pötyögtem :)
[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
blueye
veterán
-
ghiottone
nagyúr
válasz pomorski #161245 üzenetére
Igen. Azonban ha van lehetőséged, akkkor inkább a Snapdragon verziót válaszd ebből. Én anno pályázati beszerzésből a B-teltől vásároltam telefont 2019 novemberben. Nálunk az általanos EU-s pályázati beszerzési szabályok szerint nem haladhatta meg a bruttó 200 ezret így egy OnePlus 7T lett - ami 16 hónapja hibátlannul működik. Ahogy nézem nekik van is Snapdragon verziós S20 FE. Ezt amúgy hivatalosan nem forgalmazzák hazánkban, csak az exynos verziót.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Kupon kunyeráló
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest