- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
-
-
r4z
nagyúr
válasz CHIPman #39649 üzenetére
Tekintve, hogy a Note PenTile mátrixos, a subpixelek száma alacsonyabb, mint az Xperia S-nél. De hogy tovább fokozzam: a Galaxy Nexus 4,65"-ös kijelzőjének valódi pixelsűrűsége még az SGS2-énél is alacsonyabb (ami 4,3" és WVGA!), de legalábbis nagyon közel van hozzá. (ez hallerlaller-nak is szól)
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
bobooo
addikt
válasz CHIPman #39770 üzenetére
papíron lehet hogy az i4S csak 2x1 GHz és az SGS II meg 2x 1,2 GHz, de az iOS által sokkal összerakotabb egy iPhone mint egy kóreai Samsung. de azért megnézném hogy egy SGSII-t és egy i4S-t egymás mellé rakunk akkor melyik fagy be előbb illetve indul újra..
kali: Jó nagy különbség nincs de akkor sem jobb az SGS II, mint az i4S szerintem
ui.: CHIPman : nem fogok egy 200k-s telefont szét szedni
[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
válasz CHIPman #42351 üzenetére
Én tudok a 4X-ről videót mutatni...te tudsz már az S3-ról??vagy egyáltalán egy értelmes képet,vagy spect Ettől függetlenül,nem tartom kizártnak,hogy jobb lesz az S3...Én a HTC-re az eddigi meglátásaim alapján irtam,h nem jobb,mint a 4x....de ez változhat,ha a 4x mindennapi használatáról is többet tudunk....
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
mrlujoak
veterán
válasz CHIPman #42361 üzenetére
" sárgulós TFT"
KHM... Azért illene helyén kezelned a dolgot... Van egy hibás beszállítói pakett, nem pedig általános az összesnél...
Ez kb olyan, mintha mindegyik i4-ra kijelentenéd, hogy antennahibás, vagy mindegyik One X-re, hogy kijelzőhibás (nyomkodásra és megjelenítésre értve)
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
nggabi
félisten
-
-
premete
veterán
-
qpidomx
tag
válasz CHIPman #45759 üzenetére
Igen írták már, de annak kamera rsze nagyon gyenge...
Felőlem lehet HTC, samsung, nokia, lg, sony, motorola, stb stb csak ezek legyenek normálisak rajta..
használtan sok telefon beleférne a "keretembe" szal érted..
[ Szerkesztve ]
qpidomx-nak 5 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu
-
agabe
addikt
válasz CHIPman #45848 üzenetére
Nem mindenki, de a felhasználók nagyobb tömege igen. Mi itt, meg más hasonlók hasonló fórumokon jobban tudjuk értékelni a nyitottságot talán, de azért itt is megoszlók a vélemények most is melyik jobb (nem is igazán eldönthető, mert van akinek egyik van akinek másik), és mi csak a felhasználók kis százalékát reprezentáljuk ami még tovább fog csökkenni arányaiban amint egyre többen vesznek okostelót akik eddig sem igazán akartak venni, csak most már szinte alig kaphatók mások...meg mindenkinek ez van lassan (amikor bejött a színes kijelző, akkor folyamatosan mindenki átállt arra is, pedig sokaknak tök mindegy, hogy a számokat, szövegeket monochrome-ban, vagy színesben látja, de a gyártók már szinte csak azt gyártották) és egy-egy érdekes funkció miatt amit a haver/családtag használ az is úgy fogja érezni, hogy ez kell neki, még ha különben nem is kéne, ergo a végeredmény az lesz, hogy a tömegek le se fogják tojni ha zárt a rendszer.
Működjön nekik, tudjanak telefonálni....meg most már lassan alap elvárás a mailezés, netezés..stb, de ezt mindegyik jól csinálja alapból is, így az android előnye a nyitottságával nem sok vizet fog zavarni.(#45851) CHIPman:
pc-ken sem 40-50% a nyitott rendszert használók aránya...itt sem lesz az, bár az android tényleg nagyobb elterjedést érhet el végső soron mint a pc-s linux.[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz CHIPman #47242 üzenetére
Így van,hivatalosan az ameriakai t-mobile -nak lett gyártva,de valahogyan került belőle Ázsiába is,ezt mondjuk nem tudni hogyan..
Melyik lehet a jobb az Amaze vagy a One s? Gondolkodom,hogy lecserélem az arc(omat) (jajj,de gyenge volt). Haverom One S-t vesz,mikor neki nyomoztam HTC-t nekem is nagyon megtetszett,akkor találtam rá én is az Amaze -ra..Szóval szerintetek amaze vagy One S... /a garit most tegyük zárójelbe,csak a telefont nézzük! -
egykori
őstag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest