Aktív témák
-
-
Tikakukac
titán
válasz szezso15 #38689 üzenetére
Nekem már úszott el 2 telóm meg sok másom is. Igaz azóta benőtt a fejem. Meg mivel halálpontos ember vagyok, általában 5 percre pontosan tudom ismerős környéken, hogy mennyi az idő elindulástól szépen visszaszámolva, és megmondom ha kell
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
dropopi
aktív tag
válasz szezso15 #38755 üzenetére
Azt aztán nézhetjük, NEM éri meg, ez a tipikus sufni gsm. Ezzel mindenki csak rosszul jár, kár hogy nem lehet tiltani az ilyen kereskedelmet. :SSS
+
Pedig izgathatna, nem csak saját magaddal szúrsz ki erőteljesen, hanem az összes fórumtársaddal, családoddal, barátoddal, stb. Sőt még a sufni telefonboltossal is, ha áttételesen is. De persze kinek a paplan, kinek a papné.
[ Szerkesztve ]
-
dropopi
aktív tag
válasz szezso15 #38870 üzenetére
Mammutban ha nincs kint se a saturnban, se egyik szolgáltató boltjában sem egy akkor igencsak meglepődnék. Árkádban egy jó órája voltam, volt egy nagyobb stand az új Lumiákkal, nagy eséllyel ott lesz holnap is, media marktban is lehet, de ott is van több szolgáltatói üzlet, meg a Sugárban is, ami ugye ott van mellette.
-
pete_21
addikt
válasz szezso15 #39376 üzenetére
Nagyon hasonló helyzetben vagyunk, úgy látom.
Én ezeket néztem ki, amik nekem tetszenek, és szerintem jó árban lesznek:
Alcatel 993, Huawei Ascend G300.
Csak tényleg jó lenne tudni, hogy mikor jönnek. Az Alcatelről tényleg semmi info nincs.
Bár őszintén, nekem inkább a 3,7"-os telefonok felelnének meg, de azokból meg nem sokat láttam az MWC-n.
Esetleg nem tudjátok, mik lesznek 3,7-es kijelzővel az Acer Liquid Glow-n, és a HTC One V-n kívül? Azt hittem lesz jópár belőlük, de nem... Kettőjük közül esetleg az Acer jön szóba. -
pete_21
addikt
válasz szezso15 #39379 üzenetére
Hát igen. Meg az árat sem lehet tudni. Aztán ha kiderül, hogy jóval többe fog fájni, amennyit már nem adsz ki érte, akkor hiába vártál rá...
Egyébként még az Ace 2 is tetszetős, és 3,8"-os. Csak szerintem az olyan 100k körül lesz, annyit meg nem tudok rááldozni, az azért esik ki. -
szentkuti11
addikt
válasz szezso15 #39670 üzenetére
Kb. összefoglaltad magadnak a lehetőségeket, innen neked kell döntened. Az SGS-t én semmiképp nem venném, marad a Huawei a HTC és a Sony Ericsson. A Huawei sanszosan rosszul szól fülhallgatóval, így az nálam megint kiesne, marad a HTC és a Sony Ericsson. Én a HTC-t venném ezek közül, de a Neoval sincs semmi bajom.
-
szentkuti11
addikt
válasz szezso15 #39673 üzenetére
Egy volt ismerettségi körömben: A gyári ROM-al akadt, nem volt neki jó, CM7 meg MIUI alatt laggolt a videófelvétel meg állandóan fagyott, nem vitt például valami NFS-t Gingerbread alatt, csak Froyo-n (se főzött, se gyári), meg ilyen finomságok. Szóval összességében nem volt 2 olyan összefüggő nap, amikor rendesen működött volna.
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz szezso15 #39673 üzenetére
Én nem vennék 7227A-t, hiába most jelent meg, attól még csak S1-es széria.
Nekem is nagyon kevés a Blade, 2010 december óta megvan, nyár óta keresem az utódját, először Defy-t akartam, de rájöttem, hogy kevés, aztán Honort, de nem jött, végül Atrixet, de az meg pentile matrixos, most már úgy vagyok vele, hogy megvárom a Mimosát, mert azon kívül csak a Sensation jöhetne szóba, az meg drága.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
-
DS39
nagyúr
válasz szezso15 #40461 üzenetére
egy kis Sony koppintás van benne (fénycsík)
külsőre jobban bejön, mint a Defy-ok. -
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest