- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Loituma69
őstag
válasz CHIPman #26101 üzenetére
Pontosan tudom miről van szó! HTC Touch HD 2 T8585 Leo ez gyári winmobil sosem kellene. Az iphone telefonról sosem küldes bluetooth-on keresztül semmit sem bármilyen más oprendszerű telefonra csak is kizárólag egy másik iphone telefonra! Én ezt írtam és ez így is van!
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz CHIPman #26143 üzenetére
lakótársamnak mindkettő volt. Galaxy S-t cserélte el egy Desire HD-re. Csak az ő szavait írtam le
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Bdanyy
addikt
válasz CHIPman #26152 üzenetére
Nah, ha adsz linket normális romhoz kernelhez, ma ráérek és felrakom (úgyis már használhatatlan lett ami rajta van).
JVP-t gyárit próbáltam már, az eredmény nem működő fényérzékelő phone fc és feketehalál. Dark Core kernelt használtam, lehet amiatt volt szar a multitask. Hangban viszont tényleg odaver neki eléggé.
Abszolút nem bánnám ha használható megbízható telefont lehet belőle csinálni
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
dokee78
félisten
-
Revolit
senior tag
válasz CHIPman #26308 üzenetére
Köszi a választ, nézegettem azt a kettőt is, de igazából ezek nagyjából egy áron vannak Defy-vel, és akkor már inkább a motorola Meg fejlesztésnél mindig jó, ha gondolunk a régebbi telefon tulajokra is (akiknek a gyártó sosem adta ki a 2.3-at), így legalább rá is elszek kényszerítve
Úgyhogy végül is ha csak a 2.3 az előny az Ace-nél meg a HTC-nél, akkor azt hiszem Defy... Tudom-tudom, ezt most jól megvitattam magammal, minek kérdeztem akkor egyáltalán
szerk.: most nézem, hogy wildfire s-t már 40-ért is ki lehet fogni, így már azért elgondolkodtató a dolog...
[ Szerkesztve ]
-
-
Loituma69
őstag
válasz CHIPman #26577 üzenetére
Haverom galaxy s telója 3 napig nálam volt minden nap tőltenem kellett este. akkor Lg optimus 2x is volt nálam pár napot annál volt olyan, hogy kora estére lemerült, tehát nem, hogy 24 órát, de még 20 órát sem bírt ki. A mostani Htc incredible telóm 51 órája megy és 28% van az akku. De nem is értem miért magyarázkodok neked! Na mind1
-
RIC5I
tag
válasz CHIPman #26705 üzenetére
értem akkor a 3 telefon közül a defy a leg jobb,videorol én ugy néztem hogy összehasonlitási dologban egymás mellé rakták a 3 telefont és ugyan azt csinálták velük valamint meg néztem rajtuk a hogy futnak a játékok és az ace-en be szaggatot mig a defy-n nem ebböl feltételeztem hogy van köztük külömbség.
A diszgráfiás dologban pedig teljesen igazadvan a problémában én is hibás vagyok csak nagyon feltudják huzni az agyamat ojanok akik látnak 1 apro támadási pontot és egyböl élnek is a lehetöséggel mert nekik gondjaik vannak és másokra vetitik ki ha én képes vagyok tiszteletben tartani másokat és emberien hozzá álni és nem egyböl támadni akkor ugy gondolom más 2 agyféltekkel rendelkezö ember is képes rá és elisvárom az emberséget
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
Bdanyy
addikt
válasz CHIPman #26752 üzenetére
beszeltem mar korabban is aki hirdetett kettot de eladta par nap alatt desire s-bol egyetlen egyet nem talaltam meg, ehhez kepest sok. sgsbol viszont durva domping meg areses van
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Brutális eb
addikt
válasz CHIPman #26791 üzenetére
Hamarosan lehet menteni is.Amerikasban man tesztelik nehany allamban.Egyszer csak megerkezik ide is.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Mauzes
addikt
válasz CHIPman #27063 üzenetére
Hát, akkor lehet, várok még kicsit a vásárlással, hadd menjenek le az árak.
Nekem főleg az internet és a gps miatt kellene okostelefon + nyilván találnék hasznos kis androidos appokat is, viszont nem nagyon akarok mókolni a szoftverekkel, amikor erről olvasok, az nekem eléggé kínai...
-
Dhampir
félisten
válasz CHIPman #27156 üzenetére
Lehet, hogy bölcsebb dolog megtartani az SGS-t, mint elkótyavetyélni. Jómagam hirtelen felindulásomban olcsó áron eladtam, de jelenleg olyan ratyi készülékeket lehet csak kapni, hogy sokkal többet egyik sem tud nyújtani az SGS-nél. Hidd el, hogy nagyon kafa kis készülék az, meg kell becsülni.
-
zseko
veterán
válasz CHIPman #27156 üzenetére
A telefonjaimat azért cseréltem mindig mert elértem egy szintet vele ahol már kevés volt. A D500-on elég sok könyvet végigolvastam, a váltás oka az volt, hogy baromi macerás volt rá feltenni. De véleményem szerint az a kis java program máig többet tud mint az androidra írt legtöbb könyvolvasó program. Az A501 cseréjenek oka az volt, hogy ott is elértem azt a szintet ahol már kevésnek éreztem. Egy idő után terhessé vált a "kis pöcök" amivel írkálni kellett, a fényképezése és a videófelvétele is kevés, a videólejátszásról nem is szólva (200MHz CPU). Kicsi lett a képernyő is. Viszont még mindig használhatóbbnak mondom ezt is bizonyos területen, mint az androidot (gondolok itt most a Spicára, eddig csak ezt ismerem). Egy példa az app2sd része az androidnak, ami vicc az azóta elavultnak számító CE5.1-el szemben, ahol is a programot külső kártyára telepítve a belső tárhelyen kb. 16-32KB-ot foglalt el (gyakorlatilag csak egy linket tett oda), nem pedig a fél programot ott tárolta. Többek között a lassúsága, és a wifi hiánya miatt cseréltem le. A Russa programot azóta is sajnálom. A Spicát azért cserélem le, mert bosszantó, hogy egy elvileg 4x erősebb cpu nem tűnik még 2x erősebbnek sem, sőt. A fényképező része elég jó, de a videós része egy vicc, kb. ilyen felvételt csinált a D500 is 5 évvel ezelőtt. Az S2-t nézve jelenleg nem tudom mi lenne az az ok amiért lecserélném. Jó, vannak dolgok amik kellenének, pl. erősebb aksi, projektor, de a mostani állapotában is elég erős már.
HR24.hu
-
Rav3n02
senior tag
válasz CHIPman #27199 üzenetére
Tapasztalatból beszélek és biztos lehetsz benne, hogy a swype nem mindenkinek esik kézre és nem mindenki akarja megtanulni a használatát...Motorola Milestone, x10mini pro, anno HTC kaiser...ezeket használtam amik qwerty bill.-esek voltak...Nálam még a SGS2-n sem kényelmesebb a gépelés holott az már elég tekintélyes átmérőn történik...Azért mert nem értesz egyet azzal amit írtam nem azt jelenti, hogy nem saját tapasztalatból merítettem....de lehet én gondolom rosszul...
Egyébként a telefont amiről beszélünk főleg FB-re és MSN-re valamint telefonálásra használnák. Erre pl tökéletesen megfelel az Xperia Mini pro, ezen tevékenységekre szerintem felesleges a nagyobb kijelző...de ez is csak az én szerény véleményem....tapasztalatból..
-
galacskov
csendes tag
válasz CHIPman #27248 üzenetére
A Neo rosszabb képeket készít? Ezt most nem értem - de lehet, hogy csak félreértettelek. Mindenesetre elvileg abban van a legjobb kamera, ugyanaz, mint ami az Arc-ban van, az Arc pedig díjat kapott a kamerájáért, mint legjobb mobilos kamera miatt. Úgyhogy elég egyértelműnek tűnik, hogy a Neo-nak van a legjobb kamerája, elég alaposan meg van támogatva különféle segédeszközökkel is.
Aktív témák
Hirdetés
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Szólánc.
- LG V30 - vezércsel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Túra és kirándulás topic
- Óvodások homokozója
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest