Aktív témák
-
-
Peti.83
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az iPhone 3Gs és a Samsung Omnia 2 közül melyiket ajánlanátok? Eddig nem használtam okostelefont, és még járatlan vagyok a témában. Az utóbbi napokban sok videót és tesztet megnéztem, és ezt a két telefon érdekelne. Melyiket ajánlanátok inkább? -
GALARDO
addikt
válasz GALARDO #7423 üzenetére
Na döntöttem omnia 2-lesz a dologból hétfőn megyek is érte.Az androiddal (t-mobile G2) még várok addíg ugy is megjelenik egy csomó androidos cucc ami jobb lesz mint a hero.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
blt.62
őstag
válasz Sly Bp. #7507 üzenetére
Szio!
Tanácsot szeretnék kérni tőled. Melyik telcsit ajánlanád,amelyik ugyan azt tudja mint az 5800-as? Nekem az 5800-as minden tudása bejön de az anyagminősége az nem. Most E72-m van nagyon jó telcsi,csak hiányzik a nagyobb kijelző és tapicskolás. N97 vagy N97 mini? Se satio?
Esetleg nem tudod,hogy miért csinálja azt az E72-m,hogy naptár bejegyzésnél ha hangos riasztást állítok be akkor az első riasztás hangal jön de a többinél nincs hang csak villog a kijelző?MegtorloXp
-
surgery
senior tag
Hi most olcsón hozzá tudok jutni egy garis 0 perces samsung i8510 hez érdemes megvenni mert az aksijáról sok rosszat olvastam tapasztalatok?????
-
MartOOn
addikt
válasz Sly Bp. #7528 üzenetére
naja... kinek a pap kinek a paplan!
imádtam a symbian-t, az első okos telóm a nokia 7650 volt. első kamerás első "okos" teló.
nagyon szerettem! aztán a létező majdnem összes János járt nálam, nem volt nehéz 2 évig a PGSM-nél melóztam aztán 4 Vodkafón.
de a táccsos Winmo meg az Android nekem sokkal jobban bejön. sokkal egyértelmübb sokkal használhatóbb. Utsó symbianem az E75 volt na abban rohadt nagyot csalódtam! első látásra szerelem volt aztán jött a puff! vettem egy Google G1-et!azóta az a véleményem hogy az Android lesz az egyik , ha nem a legjobb , mobil OS.
de ez az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
-
blt.62
őstag
válasz Sly Bp. #7533 üzenetére
Az 5800-nál mivel tud többet a mini? Az 5800-am szerettem de az anyagminősége nem tetszett,és én szeretem a nehezebb telcsiket.
Az E72 amit most használok bejön mert hetente kell töltenem és jó a minősége,de állandóan lefagy a Garmin,fél óra mire elindul a navigáció,és a naptárnál a csengetés csak elsőre szólal meg utánna csak hang nélkül villog. Ezek azért nem tetszenek.MegtorloXp
-
korpicschess
veterán
Nokia N97 eladó ha vkit érdekel írjon
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
blt.62
őstag
válasz Sly Bp. #7537 üzenetére
Az N97 mini 40 ezerrel több mint az 5800-as. Gondolom annyival többet is tud. Volt már i8910-em és iPHONE-m is de egyik se jött be igazán(habár mindkettő csúcs készülék) különböző okok miatt. Az N97 minin azért gondolkodom mert az 5800-as nagyon bejött,és a mini ugyan azt tudja csak jobb minőségben. Kisebb,karcsúbb mint a síma N97. Gondolom a mini minden videót lejátszik és kb. akkora lehet a kijelzője mint az 5800-nak.
[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
Az N97 mini ugyanaz, mint az N97, csak kisebb csomagban. Ami ugyanaz, mint az 5800, csak widgetes főképernyője, jobb kamerája és QWERTY billentyűzete van. Hardveresen semmi, szoftveresen elhanyagolhatóak a különbségek.
A legjobb S60-as telefonon már túl vagy, az az i8910HD volt.
A Nokia nem tudott eddig olyat alkotni, ami utolérné.[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
D@niel
addikt
válasz asadasad22 #7544 üzenetére
Ha itt tartunk várja meg az új iPhone-t, ütni fog mint a hangszer!
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Sly Bp.
addikt
válasz asadasad22 #7548 üzenetére
De nem hallottam a hírét még!
-
metaldog
aktív tag
Hi kis segítség kellene nemtok dönteni hogy melyiket lenne érdemes venni a samsung I8910HD-t vagy Nokia N97-et tudnátod segíteni melyiket éri meg megvenni? Árban majdnem ugyan annyiba kerülnek.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest