Hirdetés

Aktív témák

  • tzsolesz

    nagyúr

    válasz werszomjas #39799 üzenetére

    De hiszen a Sony s még csak a napokban jelent meg. Ezt nem lehet felróni az S2 tulajoknak. :N

    Egyébként pedig mindig is védtem a saját kis Black-emet. Sőt úgy gondoltam még 2-3 hónappal ezelőtt hogy biztosan van olyan az LG X2, vagy a 3D mint az S2, csak azok szapulva vannak.
    Kb 1 hónapja megvette unokaöcsém az S2-t fehérben a T-Mobil-nál előfizura. Elhozta hozzám.
    Kerestem az államat kb. 20 percig. Nem sok csúcstelót láttam még élőben, és próbáltam ki (többek között az X2 sem, és a3D-t sem, sem a Sensationst sem), de egy tuti, hogy az a kijelző, és hardver, meg az a kamera ultra kegyetlen. eszméletlen kimagasló cucc. Semmihez sem fogható.
    Azóta nem szeretem elővenni a Black-emet ha ő is itt van, nem Ő miatta, hanem magam miatt, hogy ne ingereljen a durva különbség az S2 javára. :D
    Páromnak Optimus One-ja van, és családban is, és nekem is több érintőkijelzős okosteló van, amihez az én Black-em nagyon jónak számít, pláne sebességben, és kijelzőben (méret és színek...). A One olyan hozzá képest mint egy játéktelefon.
    Na már most a Black-emet sem tartom olyan jó telónak, és olyan szép kijelzőjűnek mint ahogyan azt előtte láttam. Bár ez a túlszaturáltság sem természetes és nem is mindenkinek tetszik jobban a NOVA IPS-től.
    Egy a gond, hogy nekem jobban tetszik a Super Amoled +. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák