- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
válasz Davidoff91 #40338 üzenetére
Az komoly, erről lenne szó?: [link]
Szerintem kérdezd meg az atrix topikban is.Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Forestjo
senior tag
Vannak itt tőlem sokkal hozzáértőbbek, ezért tőlük kérdem, hogy a Symbiannal tényleg nem érdemes foglalkozni komolyan? Vagyis egy mezei felhasználónak jobb az Android, ha okos mobilt akar? Azt észrevettem és nagyon szembetűnő, hogy pl. a T-nél is csak néhány Nokia smartphonra van nagyobb kedvezmény a webshopon. Gondolom azokra, melyek nagyon nem akarnak fogyni. Két Symbian és két Windows a kiemelten leárazott. A fórumaikban is csak pár százan írogattak több, mint egy év alatt, de azok is tele vannak súlyosabbnál súlyosabb hibákkal, szervizes túrákkal.
Én szerettem a Symbiant, de ezek után már a Nokia 500-t sem merném megvenni, még az újabb Belle op. rendszerre való frissítéssel sem. Nem érdemes?Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
agabe
addikt
válasz Forestjo #40355 üzenetére
azert nem tudunk igazan jol valaszolni szerintem, mert mar megszoktuk az androidot (legtobben) , vagy wp7-et, vagy az ios-t.
ezekhez kepest a symbian egyszeruen le van maradva, de ettol fuggetlenul lehet az is valakinek jo, mert nem kell tobb mint amit az nyujt (nagyon sokan akik okosteloval rohangalnak a lehetosegek tizedet semnhasznaljak ki...csak ma ez a sikk)
ha lehet, akkor par napig-egy hetig probalj ki egyet a fenti oprendszeresek kozul, es meglatod kell-e neked.a wp7-esek alacsony ara szerintem nem a tenyleges tudast jelzi, hanem csupan a kis erdeklodest, pedig az jo.
[ Szerkesztve ]
-
Nikla
tag
válasz kungzi #40340 üzenetére
Én is az voltam, de kicsit kicsapta a biztosítékot, hogy 10 éve aranykártyásként rosszabb feltételekkel kapom meg a készüléket, mint aki csak beesik az üzletbe új előfizetőnek!
Semmi nem tart a tmobilnál...dropopi:
az a nagy igazság, hogy nincs most erre egyben egy 100e-m, itt megkapnám 33+12*7ért az SXS-t olyan csomaggal ami nekem a szokásaimhoz amúgy is 90%-ig passzol.Miért jobb szerinted az EVO? Most néztem meg, kb mindenben gyengébb az SXS-nél?
Ha a hangya saját súlyának 50x -esét bírja el, akkor 10g hangyát le lehet küldeni egy sörért :)
-
tvamos
nagyúr
válasz Rotate #40350 üzenetére
En nekem meg a Huawei nem jon be. Mar ketszer megegettem veluk a kezem, nem fogok meg egy eselyt adni nekik... meg asszem a Zenithinket is kihagyom a jovoben.
kungzi (#40340 ) üzenetére:
En is hasonloan vagyok a T-vel. + nem lehet elofizetesrol elore fizetett dijcsomagra valtani, pedig jelentosen megvaltoztak a telefonalasi szokasaim.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
agabe
addikt
nekem sxs-el pici fenntartasaim vannak...az osszehasonlito videok alapjan (valoszinuleg a jovql nagyobb kijelzo pixelszam miatt) a telo nem olyan vajsiman mukodik (pl weboldal gorgetes, zoom) mint amit elvarnek tole...nagyon picit riceg.
S2-es leveri (az evo3D-vel ugyanez a helyzet, az sem eri el az s2-ot)
elviselheto, de ebbol a szempontbol kis visszalepes, de ha ez valakinek nem annyira zavaro, akkor pl a kijelzo felbontas miatt sokkal elesebb a kep az tuti, meg nekem a design is bejon.
volt ugyan valami video ahol egy sima wifi beallitasnal behalt a a keszulek...7perc alatt nem lehetett kikapcsolni, de ez lehet egyedi, vagy csak bena volt a video keszitoje.[ Szerkesztve ]
-
tundramaci
csendes tag
sziasztok!
új telefont keresek, ebben kérnék egy kis segítséget... annyiból problémás a dolog, hogy kínában vagyok és szeretném kihasználni, hogy az itteni "nagybani" piacon jóval olcsóbban lehet új telefont venni, mint otthon. a mostani egy lenovo A30t. kínai, nagyon ratyi, 0 támogatással, frissíthetetlen androiddal. ellenben olcsó volt. nagyon. azért kell lecserélnem, mert otthon valószínűleg nem fog működni.
itt mindent lehet kapni (kedvenceim a Noika, HCT, Samsing és az IPhoen) de a lényeg, hogy androidos készülék legyen, nem féltégla méretű. (sajnos nem áldottak meg lapaj-tenyérrel, a kisebb kényelmesebb. a mostani 240 x 320, de ez már a túl kicsi kategória.)
nem törekszem csúcskategóriás készülékre, nincs semmilyen kedvenc márkám. a legfontosabb talán az, hogy megbízható, stabil és frissíthető legyen. ha épp nem viszi a legújabb 3d-s játékokat, az sem egy érvágás, de ki tudja, lehet, hogy még játszanék is rajta. az ár magyar viszonylatban szerintem 60-80 ezer között még korrekt.
előre is köszi a tippeket! itt leszek még pár hónapig, tehát nyugodtan lehet egy hosszabb eszmefuttatást indítani, mert tudom, hogy nem mondtam valami sok konkrétumot...
-
dropopi
aktív tag
Nincsenek most a lelki szemeim előtt a Sony tulajdonságai, de amikor néztem, nem láttam semmi komolyabb előrelépést akár Evo-hoz, akár SII-höz képest. De mindjárt megnézem.
Rápillantottam a Sony specifikációjára, a kamera megapixel száma ami lényeges különbség, de az még távolról sem jelenti azt hogy (lényegesen)jobb képeket lehet vele csinálni. Processzor vmivel erősebb, de Evo-é sem gyenge, bőven elegendő sebességgel pörög, akadásnak nyoma sincs. Ilyesmik miatt vélem úgy, hogy nem igazán komoly előrelépés, de ha neked a részlet megfelelő, és reméljük nem kerülsz olyan helyzetbe hogy ne tudd fizetni, akkor a Sony-t kell választanod. De ott akkor a hűséget is meg kell fizetni a szolgáltatónak. Evo-t ugye függetlenül árulják a nagy elektronikai áruházláncok is kellemes áron, s náluk is lehet hitelre vásárolni, sőt 0%-os hitelek is szoktak náluk lenni.
+
tundramaci:Mennyire egyezik meg az ottani kínálat a magyarországival?
[ Szerkesztve ]
-
Nikla
tag
Igen, az S2 nagyon durván jó lett, de kérdés, hogy megéri-e azt a +26e forintot? Illetve akkor már ne inkább a RAZR-t? Razr kapcsán próbáltam erre keresni, de a RAZR és a RAZR maxx aksija(+hátlapja) kompatibilis szerintetek? Lehet Razrből Razr maxot csinálni utólag? Ez fontos lenne
Én videók alapján ilyen problémával nem találkoztam, de mielőtt megveszem élőben is átnyomkodom.
Sok ok miatt szinte biztos, hogy szinte azonnal root-olva lesz, és már néztem rá ICS rom-ot, míg a gyári ICS nem jön ki rá.
Azért az evo hardvere amit néztem jóval gyengébb. (proci+ram?) illetve nem is jókat olvastam róla
Amire "várok", az ubuntu-sok androidra rakható hivatalos változata, ott abból kiindulva, hogy az atrix2-n még az döcög, szeretnék egy legalább ezen a hardver szinten komolyabb telefont, hátha jó lesz erre is.
dropopi: így is, úgy is előfizetéses vagyok, itt vagy ott. Innentől mindegy kinek fizetem azt a havi ~6e forintot. Ehhez hozzájön, hogy mostanában tudtommal nem lesz sehol 0THM akció.. ha van is (pl mediamarkt) akkor meg az csak olyan helyen, ahol nem ilyen árak vannak tapasztalatom szerint.
Illetve nekem van fényképező gépem, rendesen, innentől a kamera a legutolsó szempont nekem =) Ha gyorsan lekapni akarok valamit, arra jó volt eddig az X1 is, annál pedig bármi márcsak előrelépésnek számít..[ Szerkesztve ]
Ha a hangya saját súlyának 50x -esét bírja el, akkor 10g hangyát le lehet küldeni egy sörért :)
-
Rotate
veterán
Razr-nak nem levehető a hátlapja, be van építve az aksi... ha jól tudom...
S2 jobb mint a Razr, kijelzőben is, támogatásban is... függetlenül olcsóbb is, előfizetésben nem tudom...
a Razr egyetlen valós előnye a design... de amúgy fogni is kényelmetlenebb, mert nagyobb és vékonyabb, pedig a kijelző ugyanakkora...
[ Szerkesztve ]
-
dropopi
aktív tag
Pedig eléggé megelégedettséggel használjuk sokan, mostanában egyre többen, ez kiolvsható a fórumból is.
Evo: "A borítás alatt egy Qualcomm MSM8660 Snapdragon SoC ketyeg, amely majdnem ugyanaz, mint a szintén HTC gyátmányú Sensationben található MSM8260, az egyedüli eltérés, hogy tesztalanyunk egy CDMA-egységgel is ki van egészítve. A chipset tartalmaz egy kétmagos, magonként 1,2 GHz órajelű processzort, egy Adreno 220 GPU-t és 1 GB LP-DDR2 RAM memóriát."
Xperia S: "Kétmagos, magonként 1,5 GHz-en ketyegő Qualcomm MSM8260-as Spnapdragon processzor teljesít szolgálatot a burkolat alatt, a grafikai gyorsítást egy Adreno 220-as GPU-ra bízták. Ez a harmadik generációs, 45 nm-es csíkszelésséggel készülő modul található meg egyébként a HTC Sensation XE-ben is, tehát már ismerjük korábbról. A munkát 1 GB RAM segíti, a felhasználó 32 gigányi tárterület felett rendelkezhet."
Ezekből a tesztekből kiollózott részletekből mi derül ki? Jóval gyengébb?
A 0%-os THM valóban nem mindig van, de bizony ezen az áron árulja a Extreme Digtal/honlapjukon/, Media Markt/honlapjukon/, Saturn/saját szememmel láttam/. (100 000 alatt)
Ha le akarod kötni magad az előfizetéssel fixen két évre és így megfelelő neked, akkor csináld, és leld örömed a kiválasztott készülékben!
-
M3oH
addikt
Sziasztok! Ocsem venne uj telot, mert a regi befaradt. Andriodos kellene neki. Tmobilnal elofizus, van nemi kedvezmenye is, tehat ott lenne a "hosszabitas". ~40ezres kategoria az irany. En a SE LwW mondtam neki, mert ebben az arban sztem az a legjobb valasztas. Esetleg mas altarnativat szivesen vennenk, lehet fuggetlen is, megbizhato shopbol gyari garival. Esetleg hasznalt is szobajohet, de inkabb ujat szeretne. Nincs kulonleges igeny felhasznalas teren. koszonom
-
Nikla
tag
válasz dropopi #40365 üzenetére
Én több helyen is ezt találtam (bár akkor lehet nem jó készüléket nézek ):
HTC EVO 4g: (zárójelben XSX)
Ram: 512 MB (1024)
CPU: Snapdragon QSD8650 1ghz 1 mag (1,5*2)
Gpu: Adreno 200 (Adreno 220)Az tény, hogy kisebb kijelző=gyorsabb viszont...
Előfizetés sajnos mindegy, szakmám miatt a mostani idő és net igény csak nőni fog =(
De köszönöm a tippet, mindenképp megnézem
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
csak a 0% thm-re
aprilis 3-tol (asszem) auchanban lesz.
Igaz ott 140ezer (mint MM-ben volt) az s2-es, de ha reszlet kell akkor az egy lehetoseg, es tuti gyari a gari.
Ha olcsobban kell gyari garis aminel nem kell tartani, hogy gaz lesz, akkor hasznaltban talalhato (sok mas is). -
agabe
addikt
válasz dropopi #40365 üzenetére
nagyon jol a specifikaciok, es ez alapjan nem kerdes, hogy jo vetel...de mit benaztak akkor el a bongeszoben, hogy osszetettebb oldalaknal nem annyira folyamatos a gorgetes/nagyitas mint s2-nel?
En lennek a legboldogabb ha vegre valaki kijonne olyan teloval ami lenyomja s2-ot, vagy olcsobban eleri...de nem jon ossze, ezert mar sok honapja nem tudok telefont valtani. persze kiprobaltam ezt-azt, es van ami bizonyos teruleteken jobban tetszik (egy 3,7 colos 800x480-as kijelzo sokkal elesebb kepet ad mint ugyanez az s2-ben) de ha a csucskategoriat nezzuk hol vannak a friss tronkovetelok? lg 4x- rol sincsenek meg tapasztalatok/tesztek, pedig legalabb azt mar bemutattak. -
dropopi
aktív tag
Ha itt mobilaréna főoldalán rákattintasz a tesztekre, majd jobboldalt felül használod a keresőt, akkor htc evo 3d. És kiadja a tesztet, ami kissé lehúzósra sikeredett, de akkor más volt az ára is, gondolom főleg azért, mert amúgy nehéz belekötni. Persze a többi készülék tesztjét is meg tudod nézni.
-
kungzi
veterán
két telefon között vacillálok. galaxy nexus és galaxy s2. a gond a nexussal, hogy csak 24fps-el veszi az 1080p-t, ami nekem gáz egy referencia modellnél.
de nem tudom még mindig, hogy mi legyen
-
kungzi
veterán
pedig akármilyen videót nézek, ami 1080p-ben lett véve mindegyik max 24fps-el megy és akad, mint a barom
-
kungzi
veterán
válasz hallerlaller #40382 üzenetére
na most ez mi?
-
kungzi
veterán
válasz hallerlaller #40384 üzenetére
azért köszi, de szerintem marad az sgs2
-
Nikla
tag
válasz Rotate #40370 üzenetére
hmm, det expléjnz evrifing!
Akkor maradt az utolsó kérdés: van rá ígérve ICS? (tudom, a romok.. de azért soseárt a gyári)Illetve a ma délután felfedezése: kezembe lett nyomva egy Defy+.. most néztem meg az árát, illetve egy pár véleményt
[ Szerkesztve ]
-
Forestjo
senior tag
Lehet, hogy sokan ismeritek, de aki nem, annak ajánlom ezt a videót szeretettel! Itt a SE lwW kategóriájában három másikkal versenyez. És a HTC-k jóval drágábbak.
[ Szerkesztve ]
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
tundramaci
csendes tag
válasz dropopi #40361 üzenetére
dropopi: az itteni kínálat jóval nagyobb, mint otthon. rengeteg kamu készülék van, rengeteg európában nem kapható, de amúgy normális telefon van, és persze ugyanazok a nagyobb nevek, mint otthon.
a különbség csak az, hogy itt lehet nagyker áron venni, szerződés és függőség nélkül.
-
agabe
addikt
válasz tundramaci #40391 üzenetére
es mi a helyzet a nagykeraras cuccoknal a garival?
ha anelkul veszed es hazahozod azutan elromlik.. akkor kidobott penz ha olcso is. egyaltalan van olyan amit ott megvasarolva itt is gariban javitanak?amugy az itthoni brutto 60-80ezres fuggetlen kategoriara gondoltal?
a par honap meg hosszu ido amiatt, mert most jonnek ki az ujdonsagok, es azok kozul sok be fog ferni a keretbe, meg a tavalyiak magasabb kategoriai is becsusznak majd, ezert lehet azok jobban megerik.[ Szerkesztve ]
-
Storms
őstag
üdv
Van egy Satio-m jelenleg, az lenne a kérdésem hogy 1:1-be megéri elcserélni egy HTC Wildfire S-re? Fotózásra használnám legtöbbet a telefont meg netezésre. A HTC mennyire csinál rossz képeket? Azért jobb mint egy Alcatel One touch 990?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
agabe
addikt
válasz Storms #40393 üzenetére
nem ismerem a saitot.
a wildfire s- rol [itt] a teszt, a 6. lapon nem nagyon meltatjak a kamerat, de ha megbezed a tesztkepeket, akkor ossze tudod hasonlitani valamennyire a mostani saito-s kepeiddel, vagy[az alcatel] tesztjeben szereplokkel.... mintha alcatel gyengebb lenne, de olyan kene akinek mindketto volt, mert hatalmas kulonbsegeket nem lehet latni a tesztkepeken.(#40394) Rotate:
ha csere csak htc-re lehet, akkor bonyibb, mert akkor gondolom emiatt el kell adnia elobb a saito-t, es meg vmennyit ra is dobni, hogy a javasolt (valoban jobb) telokat megvegye.
mondjuk mostanaban paran beparaztak, es igen jo arakat lehet kifogni, bar nem erdeklodtem, hogy azok mind hivatlos garisak, vagy feltoltokartyasak-e...de pl. 25-ert lehet most kapni t-s st15i xperia mini-t ( meg dragabbakban is...van 50alatt sgs1-es, 90-ert sgs2-es ami pl. hivatalos garis) ...szoval tenylwg erdemes most korulnezni az apron.[ Szerkesztve ]
-
tundramaci
csendes tag
olyan garancia van, hogy ha elromlik, akkor adnak egy ugyanolyan, új készüléket. nem nagyon éri meg itt szervizelni... mondjuk miután hazamentem, ez kicsit problémás lesz. de épp ezért keresek megbízható, stabil gépet
otthoni viszonylatban mondtam a 60-80 ezret. és inkább a tavalyi, vagy régebbi magasabb kategóriás telefonokra gondoltam, nem akarok "még nem bevált" újdonságot venni. inkább vennék olyat, amivel már többeknek van tapasztalatuk.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért