Aktív témák

• Neil Watts

veterán

válasz viktorhmv #39589 üzenetére

Blade szerintem.
    ----------------------------
    Na, nekem is lenne egy kérdésem:

Egyik családtagom, Samsung Galaxy 3-ról szeretnem váltani valami normálisabbra, mert nincs rá friss droid semmilyen formában, meg lasssúúú. De tényleg. Szóval mit ajánlanátok?

Szóval a #1 alapján:

Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező) : 25-30k, de jobb lenne az előzőhöz közelebbi.
    - Használt vagy új: Csak és kizárólag új jöhet szóba
    - Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek. Függetlenül, gyártótól, mert a szplgáltatói rablánc valahogy nem a szivem csücske.

- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?

Hosszútávra, a jelenlegi legjobbat a megadott árkategórián belül.

- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)

- netezés, emailezés, zenehallgatás, skype is jó lenne ha normálisan menne, játékok (pl Angry Birds, de jó lenne ha komolyabbak is mennének)

- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?

Zárt az szóba sem jöhet. Max. az iOS. De sem Bada, sem Simbyan, sem semmi ilyen.

Amit preferálok én és a leendő tulajdonos az a WP7/iOS/Android hármas. Ebből is az utolsó 95%-os prioritást élvez. :)

- Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..)

Mivel a leendő tulajdonos nem egy SMS bajnos, s nem szeretne kicsúsztathatós billentyűzetet, ezért touch.

Köszönöm a segítséget!

U.i.: Eddig két telefont néztem. Samsung Galaxy Mini vagy Y. Ha ezeknél van jobb a kategóriában akár más gyártótól akkor szóljatok!

Üdv. core2

[ Szerkesztve ]

Aktív témák