- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
A HTC Sensation-nél egy árkategóriában tudtok jobb telefont? T-mobile előfizetéssel. Az Arc S sokkal rosszabb?
-
freelanced
addikt
Szaggat-e az Xperia Arc vagy nem tapasztaltatok ilyet. Ha ezek közül kéne választani melyik a jobb? A Galaxy S Plus miért 1200-at kap quadrant-al 1,4ghz-s procival mikor a 1ghz-s xperia arc 1400-1600ig kap pontokat? Akinek van irja már meg, hogy meg volt-e elégedve a Xperia Arc illetve a Galaxy S plus sebességével. Illetve szerintetek melyik a jobb. Sürgős lenne... Előre is köszi!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Melyiket a 3 közül?
-SE Xperia Ray
-Samu Galaxy S+
-LG Optimus BlackFelhasználási terület:
-Telefonálás, email
-mp3-ak lejátszása
-fényképezésJátékok, filmnézés elhanygolható
Köszönettel előre is
-
pana0017
senior tag
válasz urbanjozsi #33405 üzenetére
Én Samut-t vemnék, bár nem egy kategória a Ray-jel.
-
Domxc
senior tag
Xperia Ray a multimédia miatt.
pana0017:
Jó akkor olvasd újra el az egészet.
"Felhasználási terület:
-Telefonálás, email
-mp3-ak lejátszása
-fényképezés
Játékok, filmnézés elhanygolható"Tehát tök fölösleges a nagyobb kijelző, ha nem filmezik, és nem játszik rajta. Ellenben fontos a multimédia része, amiben a SGS+ nagyon gyengus.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
fleetcmd
tag
A Samsungon nincsen villanó, míg a Ray-en van (igaz, csak egy led, de a semminél jobb, telefonra pedig elég). Ezért, ha úgy érzed, hogy szeretnél fényképeket készíteni, amihez kell villantani, akkor inkább a Ray.
Amúgy nekem személy szerint nem tetszik annyira a SE saját felülete, ezért nálam ettől függetlenül a Samsung lenne, ha a felsoroltakból szeretnék választani. De ez csak ízlés kérdése.
Telefonálni, e-mailezni és zenét hallgatni pedig bármelyik jó.
--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)
-
hajraolaj1
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy most szeretnék venni telefont és nem tudom eldönteni hogy zte blade-t vegyek vagy samsung galaxy y-t ,az árkategória 30 ezer körül lenne és nem tudom melyik a jobb. játszanék a telefonon minél jobb játékokkal,tehát a hardver fontos.
Na szóval Samsung y vagy zte blade?Esetleg más?
Előre is köszi!
Ui.: A Vodafonnál venném! -
molnarpeter
nagyúr
válasz hajraolaj1 #33410 üzenetére
Blade, főleg ha buherálod.
mp
-
Domxc
senior tag
válasz hajraolaj1 #33410 üzenetére
ZTE Blade.
CHIPman A zenei része sokkal kifinomultabb a Ray-nek (+jobb füles), és legalább rajta van vaku is. De nincs kedvem vitatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
urbanjozsi
senior tag
Tisztelt Uraim!
Köszönöm a válaszokat!
Ne veszekedjetek, a véleményetek is sokat segít!
Egy dolgot még lefelejtettem:
-"zsebbenelférő" legyenEz alapján már Nekem az SE felé mozdul a mérleg
Köszönöm a hozzászólásokat!
-
CHIPman
nagyúr
Ja, majd' megsüketültem, annyi benne a magas. Basszus meg nulla. Samsungon is lehet, hogy ez így van, de legalább az equalizerrel tudod kompenzálni. Ray-en még az sincs, tehát a kifinomultság itt a Samsung javára mutat. Nem visz alapból semmilyen lossless formátumot, bár mp3 hallgatásnál ez nem lényeges, viszont megint csak a Samsung javára szól a kifinomultság. Ha meg direkt zenére veszi a mobilt, akkor talán van már fülese.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
Domxc
senior tag
válasz CHIPman #33415 üzenetére
"Samsungon is lehet, hogy ez így van, de legalább az equalizerrel tudod kompenzálni. Ray-en még az sincs, tehát a kifinomultság itt a Samsung javára mutat"
idézet a Mobilaréna cikkjéből: [link]
"Van equalizer is, összesen tízféle előre tárolt sablont választhatunk."
Tessék.
"Nem visz alapból semmilyen lossless formátumot, bár mp3 hallgatásnál ez nem lényeges, viszont megint csak a Samsung javára szól a kifinomultság"
Tehát ez fölösleges a vásárló szempontjából. De még így is csak 1-0 a Samunak, amit a jobb füles és a TrackID, simán kompenzálhat.
Szvsz nem direkt zenére veszi, mert akkor bizonyára odaírta volna, de azért jó tisztába lenni vele, hogy a SE füles-t nem kell eldobni a p*ba és venni helyette egy újat, ha esetleg kellene neki."majd' megsüketültem, annyi benne a magas. Basszus meg nulla."
Ez meg szerintem szubjektív dolog.
Mindegy, én befejeztem.
[ Szerkesztve ]
-
-
freelanced
addikt
válasz urbanjozsi #33418 üzenetére
Tudtommal 8GB-s van hozzá...
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Rizzo
aktív tag
válasz freelanced #33419 üzenetére
A Neo-hoz van 8 GB-os, a Ray-hez "csak" 4 GB-os.
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
fatal`
titán
válasz urbanjozsi #33418 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy 8GB az a 4
-
urbanjozsi
senior tag
-
Norbi1908
csendes tag
sziasztok
telefon vásárlás előtt állok és segítségeteket szeretném kérni. az ár az olyan 40 ezer forint nagyon maximum 50. már kinéztem 2 mobilt egy htc wildefire s-et és egy zte skate-et, de mind a 2-vel van egy kis gond. a htc-vel az lenne a gondom hogy csak 600-as proci van benne ami így elég kevés a mai világban így az okos telefonok terén, a zte-vel pedig az probléma hogy eléggé keveset bír grafikailag. a mobilt arra használnám hogy telefonálás, wifizés szóval internetezés, meg játékok(pl angry birds, nindzsa fruit).arra szeretnélek titeket kérni hogy válasszatok a 2 közül vagy mondjatok még az árban jó telefont. köszönöm -
Norbi1908
csendes tag
hát ezek túl kicsik, a nagyobb kijelző az jobb lenne, a live az jó lenne de a mini az már túl kicsi a kezeimnek, esetleg valami nagyobb kijelzős? olyan 3,5öset?
-
fatal`
titán
válasz urbanjozsi #33422 üzenetére
Tényleg, kevertem a Neoval. Mea culpa
-
jarvitom
csendes tag
Hali!
Új okostelót vennék, miután eladtam/beszámítottam a jelenlegi Galaxy 3-at. A keret max. 80 ezer HUF lenne. A telefont kártyafüggetlenül venném vagy szóba jöhet a használt is.Kritériumok:
min. Android 2.2
min. 5MP kamera
(viszonylag; 3,7-4") nagy, szép kijelző (a játékok és esetleges filmnézés miatt)
ezekhez illő megfelelően erős proci/memória.Az előbbiek alapján melyik telefonok lennének a legideálisabbak számomra?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
fatal`
titán
válasz CHIPman #33429 üzenetére
Mini Pron is van EQ (előre definiált vackok). Az ICSben gyárilag lesz, és én EQ appot mondtam.
A multimédia nem csak zene, hanem pl. a fényképező és a videófelvételi képességek is hozzátartoznak. Meg a hozzáadott füles..
Nehogy már azért legyen szar mert a gyári lejátszóban nincs állítgatós EQ. Ne viccelődjünk már, ettől (is) okostelefon az okostelefon, hogy appot tehetsz rá. Akinek ez problémát okoz, az vegyen hagyományos telefont.
-
agemate
addikt
Sziasztok!
Okos telefont keresek, Telenornál, több, mint három éve vagyok számlás előfizetőjük, így gondolom olcsóbban jutok a készülékhez. Fontos:
- nagyobb érintőkijelző
- masszív borítás, ne recsegjen-ropogjon
- WiFi
- bővíthető memória
- 3,5''-os jack
- gmail kliens
- qwertz billentyűzet jól jöhet, de nem feltétel
- Android a preferált, de meggyőzhető vagyokInternetböngészésére, hírolvasásra, email-ezésre, zenehallgatásra, telefonálásra, sms küldésre, jegyzetelgetésre használnám. Jó lenne, ha jegyzetelésnél nem merülne le 2-3 óra alatt. A kamera minősége nem érdekel. Egyik gyártót sem zárom ki.
Melyik készüléket ajánljátok? Nem szeretnék havi 5-6-7-8k-nál többet fizetni a díjcsomagra, részletfizetés szintén nem játszik. Ár: 20k-ig
[ Szerkesztve ]
-
mocsanisi
senior tag
Sziasztok, ha ajánlanátok valamit megköszönném
- Árkategória. - 30.000ft
- Használt vagy új: - használt
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? - általában 2 évig van nálam egy telefon.
- Mire használnád?
- Wifin keresztül internet (hírolvasás, facebook (sok sms-t meg tudok spórolni))
- Sms írás
- Zenehallgatás (egész jó fülesem van, szóval nem valami kínai vacakkal fogom)
- GPS (jó ha van, de nem létfontosságú)- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? - nyílt előny lenne, de igazából ennyi pénzért nem merek ilyen követelményt támasztani.
- Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..) - Mindegy, de igazából egy Qwerty bill.-nek tudnék nagyon örülni a sok sms miatt.
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Dzsano
tag
válasz jarvitom #33428 üzenetére
Sonyericsson NEO esetleg Arc.
Ha fényképezel is vele, bizony jó az a fizikai exponálógomb.Az előttem írókhoz: és biztos, hogy szívesebben veszek "gagyi, műanyag" Sonyericssont, mint a Samsungot.
Volt mindkettőből, hosszú távon az SE jobb, egy év elteltével már látod.A Nexus S-t néztem én is, de ugye nem bővíthető, bár jó telefon.
Norbi1908: Érdemes megnézni, mint a kolléga írta itt fentebb! Nem is kicsi az LwW, és minőségi érzést nyújt, ráadásul olcsó, erős, és biztos a szoftverfrissítése.
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
-
aggleány
addikt
válasz molnarpeter #33438 üzenetére
Nem bizony! Nekem a 32 GB-os kártyán van 428 MB hely, a telóban pedig 211 MB.
-
krups8
tag
Az alapos, vétel előtti körüljárásom aasziszem utolsó kérdése az lenne, hogy a ZTE Blade mennyire tuningolható? Játékok nem érdekelnek, de filmet nézni néha szeretnék rajta és mindig akadás mentesen használni. Ha ez emgoldható. Xperia Mini kellene, ha vóna a Pannonnál max. 10-ért mint a Tiinél amúgy.
-
dipeti
senior tag
válasz krups8 #33443 üzenetére
710-ig húzható a proci. Kisebb avikat (640x360) nekem jól vitte a moboplayer. Ennél nagyobbak akadtak.
Akadás lesz mivel ez egy régebbi proci.
Egy SE mini csak kijelzőben rosszabb a ZTE-nél. minden másban jobb. Ha fontos a folyamatosság, én a minit ajánlom.[ Szerkesztve ]
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
aggleány
addikt
válasz molnarpeter #33444 üzenetére
Na pont ezért várom már a 64 GB-os kártyát, elvileg már úton van valahol, nemrég olvastam.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest