- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz molnarpeter #21951 üzenetére
Áhh, ezek a mai fiatalok () iPhone 4-gyel járkálnak, próbálom meghúzni magam köztük.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r4z
nagyúr
válasz molnarpeter #21953 üzenetére
Nálunk 6:1 a fiúk javára (Fiúknál: Optimus GT540, X8, 2x iPhone 4, iPhone 3G, Dézi; lányoknál csak egy X8)
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
aggleány
addikt
válasz molnarpeter #21953 üzenetére
Én nyertem, én nyertem!!! Az összes három darab barátnőmnek Androidos telója van, a kandúrok közül viszont egynek sem.
-
GLevi91
csendes tag
Szerintetek érdemes elcserélnem a Nokia C7-emet egy Samsung Omnia 7-re? Olvasgattam róla és tetszik is a WP7, de nem vagyok benne biztos, hogy megérné. Kinek mi a véleménye?
-
szkrisz
tag
hali emberek!
szeretném megérdeklődni, hogy érdemes lenne-e lecserélni a nokia 5800-ám egy samsung galaxy ace-re?? a galaxy ace 53500Ft-ért jó áron van?? az én telómat menyiért lehetne elpasszolni?? (még van rá 7 hónap gari)
köszi előre is!!
-
bobace
addikt
LG 2X vagy SE Neo vagy HTC Desire?
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
aggleány
addikt
válasz szkrisz #21962 üzenetére
Érdemes, érdemes. Annyiért nagyon jó áron van az Ace. Gondolom hivatalos gari van hozzá. Azt sajnos nem tudom, hogy az 5800-t mennyiért lehet mostanában elpasszolni
bobace:
Csatlakozom umek7-hez. Tökéletes a sorrend, ha ez a választék. Esetleg kis várakozással Galaxy S II?
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
válasz aggleány #21966 üzenetére
Kicsit pontosítanék. DHD az utolsó. SII-re már nincs pénz. 90k körül van a keret.
Én is nagyjából hasonló sorrenden vagyok, de az LG topikban elég sok kis bosszantó hibát olvasok a 2X-el kapcsolatban, pedig ezzel szemezek már hónapok óta. A Neo tetszik legjobban, de gyengébb a hardver valamivel. A HTC meg jó kis kiforrott konstrukció, ami az árát is jobban tartja, és könnyebben eladható szerintem, mint pl az LG. Nagy dilemma.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Cyberpunk
félisten
válasz bobace #21970 üzenetére
Igényektől függ legjobban. Ha te mondjuk sokat játszadozol egy telefonon akkor az LG. Vagy 1080p-s videókat akarsz lejátszani TV-re kötve szintén az LG a nyerő, kamerában is jobb.
És attól is függ hogy hosszabb távra tervezel vagy sűrűbben váltod a készülékeid.
Véleményem szerint kihagyható a két mag én biztosan átugromHope was the right choice, and it always will be.
-
vamosip
tag
Szeretnék ilyen telót venni, de még lenne pár speckó kérdésem, amit nem láttam a fórumban (végigolvastam):
Spicám volt, most N8-am van.
1. Szóval az oldala + középső gomb kerete "mennyire fog kopni" anyagból van?
2. Bejövő híváskor milyen gyorsan éled fel a telefon (Spica ebből a szempontból katasztrófa volt, 3-4mp-et is elszórakozott vele) ill. hívásindításkor ugyanígy mennyire fürge a teló?
3. Navi használható, úgy olvastam. (igo, sygic-et használtam spicán, bár igo lassú volt)
4. Fotó milyen beltéren, pl. egy Tescoban, világosabb boltban polcot, árut fotózni?
5. Gyári csengőhangok ugyanazok, mint Spicán?
6. Gyári Facebook kliensben van chat, vagy csak a hivatalos kliensben? Úgy tudom, ebben saját kliens van. Ha van, vagy a gyáriban van, ez fut-e a háttérben, mint a gtalk? Tehát nem kell Nimbuzzal, ebuddyval tökölnöm? Csak Gtalk, FB kell.Köszi előre is a válaszokat!
-
tjb007
nagyúr
válasz vamosip #21974 üzenetére
Hát ebben a hozzászólásban max. a Facebook tartalmazza az Ace -t
-
félisten
Bladet melyik szolgáltatótól milyen tarifával? 5k/hó max.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
jooker82
nagyúr
Vannak hibák,de azok,minden telarakják launcherrel meg mindenféle szedett vetett...romot dobnak rá....Érdekes, aki nem piszkálja az nem is panaszkodik...mint én se....nekem még semmi baja nem volt...
Lesz most május végén egy nagyobb frissités.....már koreában kiadták....
Volt aki DHD-ról váltott 2x-re,mert azt mondta,h a DHD egy fos teló....LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
törölt tag
Ha az ár nem számít, akkor a Samsung Galaxy S-t vagy az iPhone 4-et ajánljátok inkább?
-
sneerq
csendes tag
Sziasztok!
Azonos árban lévő zte blade és lg optimus one közül ti melyiket választanátok? Jöhet érv, ellenérv, vagy csak egy név...
Holnap vásárolnám és hónapok alatt nem sikerült dűlőre jutnomKöszönöm előre is.
BlackBerry Z10
-
tjb007
nagyúr
válasz sneerq #21986 üzenetére
A P500 működése smooth -abb a kisebb kijelzőfelbontás miatt.
Igazából a két telefon hardveresen megegyezik, ha nagyobb kijelző kell nagyobb felbontással (és kevésbé smooth működéssel) akkor Blade, ha elég a kisebb felbontás egy kisebb kijelzőn akkor P500.
Én amúgy a Blade -re voksolok (az oldalán található idétlen csillogó-villogó krómozott csík ellenére ). -
aggleány
addikt
bobace:
Nekem most véletlenül Neo-m (is) van. Azt kell mondanom, hogy észrevehetően gyorsabb, mint az SGS. Ha érdekel, kérdezz nyugodtan.
mobicheck:
Először is döntsd el, hogy mi a fontos, mit tudjon nagyon, akkor jobban tudunk segíteni. Az iPhone 4-en nagyon stabil a rendszer, de nem tudsz rá akármit telepíteni. Akik ismerik, jobban tudnak segíteni. Szerintem a topikjában kérdezd meg, hogy miben jó. Az SGS nekem nagyon bejön, bármit meg lehet vele csinálni, mondjuk rá akarsz tenni egy filmet (avi, divx), áthúzod a memóriakártyára, és már nézheted is. Úgy tudom, hogy az iPhone-hoz mindent konvertálni kell a saját külön telepítendő programjával.
Ha az SGS-ről érdekel valami, írd meg, abban jobban otthon vagyok.
-
bluobluo
aktív tag
A Blade-nél hogy megy az avi divx filmek lejátszása?
Van probléma vele?Nem rendelek, veszek soha semmit a netről!
-
bobace
addikt
válasz aggleány #21992 üzenetére
Desire S lett végül, ha minden jól megy, ma a kezemben lesz. Kihagyhatatlan áron volt. Aztán majd nyáron lehet váltok, ha megjelennek hivatalos magyar garival is az álomtelóim.
-
veterán
Sziasztok!
Meg mindig telefon vasarlas elott allok ( ) de mostmar kezd egyre idoszerubb lenni a vetel.
Szoval:- Vodanal vennem
- Androidos telefont
- ebbol kifolyolaf touchscreenVersenyzoim:
Dijcsomag valtassal (+800 Ft) a kovetkezoket talaltam:
- ZTE Blade: 14k
- Samsung Galaxy 3: 9k
- Motorola Defy: 30kEbbol a Blade tetszik a legjobban, de meghallgatok erveket/ellenerveket mindharom mellett, sot ha tudtok jobb telot, akkor mondjatok batran!
Koszi a segitseget!
aggleány: Nekem a Nexus S
Udv. core2
[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
válasz Neil Watts #21997 üzenetére
Szvsz a sorrend Defy, Blade, Galaxy3. A Defy magasabb kategória az előző kettőnél, erősebb hardverrel - nem mellékesen pedig strapamobil, amit ha nem használsz ki is jó dolog, nehezebben amortizálódik.
-
bobace
addikt
Kicsit drágább mint a többi, de a Defy megéri a plusz pénzt. 30k-ért nagyon jó vétel.
aggleány: SE Arc tetszik a legjobban. Nem a legerősebb hardver, de gyönyörű! Mondjuk egy Arc 2X belsővel lenne az álom
-
aggleány
addikt
core2:
Pont a Nexus S a picike memóriájával? Nálam ő azért nem nyerő, mert nem bővíthető a memória.
Inarus +1 Szerintem is ugyanebben a sorrendben érdemes nézni.
bobace:
Azért az Arc elég erős gép. Nekem a Neo jóval gyorsabb, mint a Galaxy S, és a Neo-nak és az Arc-nak ugyanaz a bele.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest