- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egérpad topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék beszerezni egy IP webkamerát, ami éjjel is lát.
Időjárás figyelőnek kell, hóhelyzet jelentésre. Én a 11.kerületben lakok, a 2.kerületi lakásba szerelném fel, az utcára nézne ahol van közvilágítás, az utca a kamerától kb 10m-re lesz található. Tehát fontos, hogy lássam nagyjából mennyi hó esett és éppen milyen intenzitással esik, mindezt sötétben is. Fontos még hogy interneten mobilról és más pc-ről is el tudjam érni a képet. A kamera Edimax routerre lenne kötve kábelen, esőtől védett helyen lenne.Az alábbi kamerákat néztem ki, ezek közül kellene egy nyertest választani:
[TP link TL-SC3171]
[Yoko RYK-2B83L2/1]
[Foscam FI8904W ]Ami az én észrevételem. A tp link 10m, a másik kettő 20m-es távolságot lát éjjel. A tp linket telefonról is lehet nézni, a többinél nem látom ezen támogatást.
Árban nagyjából megegyeznek, (26,28,24e)Előre is köszönöm a segítségeket
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Rudolf2
csendes tag
Szia!
Arra amire használnád szerintem mind jó! Ha jól látom a Foscam is elérhető mobilról.
(" it is smartphone compatible (Iphone, Android & Blackberry) as well as viewable over the internet network using the standard Safari browser (no app necessary)" Hogy biztosra menj a 20méter miatt én a foscamot javaslom.Üdv!
Kihajolni veszélyes és tilos, de nem lehetetlen...
-
sgery
őstag
A Tp link lett megvásárolva végül, nem csalódtam, egész jó a kép éjszaka is.
Ha tapasztalat kell vagy infó hogyan építsünk ki webkamot vele, nyugodtan kérdezzetekAzért köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
scupra
csendes tag
Sziasztok!
Van egy régi kis webkamerám, az van rá írva, hogy Shark, amúgy SC-120 igazából, de a gép Orite CIF Single Chip-ként ismeri fel.
Innen lesz izgalmas, ígérem!Windows 7 64 bites rendszerem van, ehhez a kamhoz viszont valószínűleg nem létezik 64 bites driver, mint sok más kamerához sem.
Valami tipp? ("A vegyek újat, próbáljam virtuális géppel, tegyek fel 32 bites rendszert és szívjál gázt" nem játszanak!)
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest