Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Srácok kéne egy kis segítsék. Céges gépekre keresnél vírusirtókat, ahogy korábban is írtam. Az eset-től kaptam 11 ESET Endpoint Security + File Security licence-t kipróbálni, hogy mi merre meddig. Eddig tetszetős, bár az e-mailbe beszúrt fél oldalas szöveg szerintem kicsit túlzás, más vírusirtók ezt szolidabban oldják meg (tudom nem kötelező beletetetni).

    néztem alternatívákat is, de bitdefendernél kicsit eltévedtem a lehetőségek között. Azt láttam, hogy náluk is van endpoint megoldás Gravityzone névvel, ebből gondolom a sima business security vagy az advanced business security jöhet szóba. Mivel jelenleg nincs annyi eszköz a cégnél (laptopból 9), így nem feltétlenül ragaszkodom az ehhez és alternatívában pedig a honlapjukon van egy olyan, hogy Small Office Security, amit 10/20 eszközre vásárolható (így akkor mehetne a mobilokra is adott estben). Árban kedvezőbb azt látom, tudásban passzolom.

    Ha alapvetően az adathalászat elkerülése a cél, akkor inkább Eset (pl: Endpoint Security) vagy bitdefender (small office security vagy valamelyik business security (kérdés, hogy melyik)?

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák