Hirdetés

Aktív témák

  • Alex_

    tag

    válasz attiati #14468 üzenetére

    szerintem pedig ebből annyit kell levonni következtetésnek, hogy ne bízz meg egyetlen programban sem maximálisan, a programok nem pótolhatják az embert.
    A földi lélek gyarló s kíváncsi, s ezt sok ártó kód kihasználja, a digitális világban az emberek nagy többsége gyűjtögető életmódot folytat, beszerez sok olyan dolgot, amit egyáltalán nem is fog használni, hajszolja az újat, s azt amiért nem kell fizetni, s ezek vámszedői ellen kell védelem. mindenkinek a használattól függően, egy jónak mondott védelem átgondolt, s nem feltétlen egyazon célra irányuló programok halmozásából áll össze.

    volt szerencsém anno egyszer egy előadáson feltenni egy mit tesz ön, ha az alábbi képet látja egy hírportálon kérdést, s egy biztonsági figyelmeztetés aláíratlan activex vezérlő betöltéséről kitöltetlen adatokkal. megszavazták, hogy a nagy többség az always gombot nyomná, mert másképp nem tudja megtekinteni a tartalmat. s a hallgatóság nagy része informatikát is tanító oktató volt. A mai informatikai oktatás még mindig siralmas, programok használatát oktatják, s nem a gondolkozásmódot, a képességet, vagyis a kompetenciát.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák