- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Apple asztali gépek
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
nincs igazad ebben. Az barátunk is stuart, némi közöm nekem is van a repüléshez (igaz nem a polgári részében), a leendő asszony is kint dolgozik a reptéren (ott voltak kollégák).
Ha elmegy egy hetero férfi, és egy meleg férfi egy ilyen interjúra (hasonló adottságokkal
), akkor az utóbbit választják jó esélyel (és elég komoly felvételi van, amin nagy valószínűséggel ez ki is derül). Nem azért mert a heteroval baj lenne, de a melegek jobban viselik azt ami a munkával jár. (lehet ebben benne van az, hogy szabadabbak, hogy vészhelyzetben nem kevernek le senkinek egyett, "hogy kuss legyen"....nem tudom az okát, de így van)monstre, még egy kérdés: úgy tudom, és úgy is vettem észre, hogy a melegek kiszúrják a "tömegből" a többi meleget. Így van ez (vagy ezt csak gondolja az barátunk...márhogy ilyen jó érzékei vannak ) ?
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest