Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz Vekko #10345 üzenetére

    Nagyon alattomos/undorító hibajelenség ez, sok a változó ami befolyásolja. Mennyire van épp megpakolva a Vram, éppen milyen hőmérsékletre fűtőtte föl a ház/kártya/nyák saját magát és ez adott esetben hatott vagy nem a Vram-ra. Ha nagyon akarunk szőrszálhasogatni, meg lehet kockáztatni egy olyan kijelentést is, hogy adott esetben "vízválasztó" lehet ha pár fokot melegszik a szobátok/idő odakint.
    Garantálja a folyamatos bizonytalanságot.., amikor éppen semmi baja két órája/napja, az ember akkor is azt várja mikor kezd bele, vagy éppen megnyugszik h mégis minden okás aztán jön a derült égből villámcsapás.

    Nem véletlen ajánljuk kizárólag azokat a 280X-eket, ahol kivétel nélkül minden memóriachipen van hűtés! :N
    Valamelyik nap megint el lett sütve, hogy valaki elfogult a Sapphire kártyákkal kapcsolatban, direkt nem is írtam már rá semmit. Nem tudom X-Y-nak mi köze van ahhoz, hogy gyak. egyedül a Sapphire figyelt oda erre.., nem a beszűkült látásmódnak kell hangot adni amikor valaki visszatérően egy bizonyos gyártót ajánl, hanem elötte talán megvizsgálni miért/milyen indokkal/indokokkal teszi ezt.
    Persze ez nem neked szól most, csak úgy zusammen gondoltam beleveszem ezt is. :R

    (#10347) Vekko:

    Sima esetén szerintem biztos hogy hibátlan a kártyád és a WoW a hunyó vagy egyéb softveres dolog!

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák