Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dani3l

    őstag

    Üdv. Lenne par kerdesem, bar lehet, hogy mar volt szo rola..
    Az egyik azzal kapcsolatos, hogy megvettem a jatekot nem olyan regen, es az van a hatuljan, hogy "Egyszeri hozzaferesi kodot talalsz a csomagban az online Cerberus Halozathoz.." Itt mit takar az egyszeri? (Itt megjegyeznem, hogy ez ilyen tescos value games-es kiadas, kemeny 1600 Ft-ba fajt, nem tudom, van e valami elteres az eredeti kiadashoz kepest a boriton kivül..)
    Illetve a DLC-ket siman föltehetem mondjuk az összeset a jatek legelejen, es akkor csinalhatom azokat is ugy sorban a többi küldetessel együtt? Vagy hogyan erdemesebb?
    En is el alarom majd kezdeni ujra, mert a vegen sikerült kinyirnom Garrust is, meg meg kb 2 csapattagot, aztan megprobalom a fentebb leirt strategiaval, föleg ha jol olvastam, hogy a 3-ban akik biztos benne lesznek azok között pl Garrus is szerepel, az meg ugy eleg hülyen nez ki, ha nekem mar meghalt.
    Egyebkent a karakterek importalasanak az elözö jatekbol van valami ertelme/jelentösege? Mivel az egyest meg nem jatszottam vegig, a masodikat egy teljesen uj karakterrel kezdtem, de most szeretnem az elsöt is vegignyomni.

    SPOILER:

    Illetve meg annyi, hogy a legvegen, amikor valasztani lehet, hogy fölrobbantom e a hajot, vagy pedig megmentem, annak a döntesnek van jelentösege?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák