- PlayStation VR2 teszt: kipróbáltuk a Sony új virtuális valóság szettjét
- Elhunyt Gordon Moore, a Moore-törvény megfogalmazója
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi, és Hifi kábelezés!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Reagált a leégő GeForce-okra a Blizzard
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semplar
őstag
Update = Replace old bugs with new ones.
-
CooLM@$TeR
tag
Tévesen van megadva a szenzor a cikkben, mert helyesen PixArt PAW-3395.
-
Chaser
titán
ígéretesnek tűnik, volt glorius o minuszom talán, de ki sem próbáltam vmiért ( : sztem telemegy kosszal, de azért tetszik
...plusz a hatszög alakú lukacskokat váltakozó méretű körökre cserélték fel...
főnifőni'...egy k-val több lett és most sem maradhat, mint nemrég a z(?)
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Dr. Akula
nagyúr
Ha 2 centivel rövidebb lenne, meg lenne benne adóvevő tartó, már jó is lehetne.
-
válasz
CooLM@$TeR #2 üzenetére
Amúgy meg PAW3395DM-T6QU.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
CooLM@$TeR
tag
Most ez a link kinek és minek ide? Ha egyszer a cikkben tévesen adtál meg egy technikai paramétert, akkor nem megköszönni illene inkább a pontosítást, mintsem flegmázva linkelni annak, aki veled ellentétben pontosan tisztában volt a szenzor mibenlétével?
"Amúgy meg" tavaly novemberi review a pontos szenzor típussal, szóval eléggé régi infó:
[Glorious Model O 2: The ultimate review]
Legközelebb linkelem is a PixArt oldaláról a kedvedért, akkor talán nem próbálsz meg utólag okosnak tűnni - bár így még jobb is, hogy nyoma maradt a vergődésednek. -
Dr. Akula
nagyúr
válasz
CooLM@$TeR #6 üzenetére
Szerintem meg csak simán elírás volt, láthatóan a másik szomszédos szám lett duplán lenyomva, azért ennyi belefér, nem totál más karakterekről van szó, aminél jogosan merülhetne fel hogy hogy jön ez ide.
-
CooLM@$TeR
tag
Akkor értelmezd most az ő reakcióját:
"
Amúgy meg PAW3395DM-T6QU."
Tényleg így kell reagálni egy cikkírónak, azzal az emoji-val meg a PixArt oldalára mutató linkel a pontos szenzor típusra, mikor nyilvánvaló, hogy én tökéletesen tisztában vagyok vele?
Ha én linkelem ugyanígy ezt számára, az nem lett volna túlzásba vitt okoskodás és fingreszelés?
Jah persze, próbálja a megsemmisült büszkeségének roncsait mentegetni, mert egy "Köszönöm a pontosítást." - jellegű normális reakciót nem sikerült magából kipréselnie.
Úgy néz ki egy Ph-s cikkíróval szemben még minimális viselkedési norma követelmények sincsenek. -
válasz
CooLM@$TeR #8 üzenetére
A szmájli nem neked szólt. A cikkben elütés volt, javítottam, és hálám a sírig üldöz, bár a személyeskedésed némileg csökkenti a mértékét.
Ami viszont nincs, az nem tud megsemmisülni. A kettőnk posztjai közül az enyém félreérthető, ami meg is történt (mea culpa, de igazán tudhattam volna, hogy csak akkor nem elemzik túl, mikor kéne), a tiéd meg rá az atyáskodó erkölcscsősz (a #6 és a #8, NEM a #2).
Akkor legyen most 1:1 az adekvát kommunikációra való képtelenségünk; én kezdtem, de végül te sem maradtál ki belőle.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Chaser
titán
nekem nem köszizted meg az elgépelésre vonatkozó szerény megjegyzésem
készvégesajnálom, legközelebb ilyen lesz akkor is szólok főnimost mélységesen megsérült kicsim lelkem de feldolgozom, meg is van :d
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
nubreed
veterán
Ettől a lyukacsos koncepciótól kiráz a hideg, tele megy porral nagyon hamar, számomra semmi értelme így, nem is értem miért erőlteti ezt a gyártó. Az még furcsább, hogy ennek van piaca, dehát nem vagyunk egyformák. Az IT eszközök pormentesen tartása amúgy is néha kihívás ezzel az egérrel maga lenne a rémálom.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
NomadND1
senior tag
Durva, hogy egy ilyen alap rágcsálóért 100 dollárt kérnek. Régebben az ilyen formákat utánad dobták, hogy vigyed ingyen, mert a kutyának sem kellett, de hát változik a világ
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az előzetesek alapján úgy tűnik, hogy sokat finomodott a közkedvelt kurzorkergető receptje, és madzaggal vagy anélkül egyformán megvásárolható lesz.
- PlayStation VR2 teszt: kipróbáltuk a Sony új virtuális valóság szettjét
- Óra topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elhunyt Gordon Moore, a Moore-törvény megfogalmazója
- t72killer: Órát állítgattunk, de minek...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Windows 10
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- x1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i7-1265U Iris Xe 16GB LPDDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam WIFI 6 gar
- Fujitsu Lifebook E548, 14" FHD IPS, i5-8250U 16GB DDR4, 256GB SSD, ujjlenyomat olvasó, gar
- Új Dell Inspiron 5410 FHD IPS i5-11300H 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics G7 Win11 Pro Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Toshiba akkumulátorok
- Celsius H710, 15.6" HD+, i7-2720QM, Quadro 1000M (2GB), 512GB SSD, 8GB RAM, DVD író gar
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest