- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilvi18
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, hogy nekem kedden lesz mandulaműtétem. És rá egy hónapra már egy fontos esküvőn kellene lennem, ahol táncolunk, és iszogatunk(alkoholt)És szerintetek ezt lehet már 1 hónappal utána? -
szilvi18
csendes tag
Köszi Eszti, remélem , hogy én is olyan szerencsés leszek mint Te De nagyon félek, főleg azok után, hogy végigolvastam amiket itt leírtatok.
-
szilvi18
csendes tag
A biopron lámpa jótékony hatásáról tudtok valamit? hogy az jót tesz a mandulaműtét után?
-
szilvi18
csendes tag
Sziasztok!
Nekem pont egy hete volt mandulaműtétem.
Amikor a műtét előtt elolvastam az oldalt , sokkal sokkal rosszabbra számítottam. Nekem altatásban volt, és amikor felkeltem nem volt semmi bajom, se vérköpés, se hányás, se semmi, csak egész nap aludtam ÉS abszolút nem is fájt! Ez így ment 3 napig aztán a 4-5-6. napon kicsit rosszabb volt de cataflammal szerintem símán kibírható!!!!!! Ma meg a 7. napon már nem is fáj Visszagondolva az egészre, nekem a legrosszabb élményem ezzel az egésszel kapcsolatban a műtét előtti 10 perc volt...Olvastam ezen az oldalon h altatás előtt mindenki kap nyugtatót.. hát nekem elfelejtettek adni És mikor bementem a műtőbe azon veszekedtek, hogy milyen hüly*ék voltak h elfelejtettek adni ÉS ez a stressz szerintem sokkal rosszabb volt mint a műtét utáni napok
Szóval az egészről szerintem annyit, hogy aki előtte áll ne féljen!! Símán kibírható
És még annyit, hogy nektek is fájt a nyelvetek? És ha igen, mennyi idő után múlik el a fájdalom? -
szilvi18
csendes tag
Hát... én a 10. napomnál tartok de nagyon fátyolos a hangom ( de amúgy már a torkommal nincs is semmi bajom, cataflamot bár nem is szedek) Neketek is volt ilyen problémátok? Mikora múlik el? Vagy elmúlik egyáltalán?
Segítsetek légyszi! -
szilvi18
csendes tag
Sziasztok!
Én lassan már 4 hete vagyok túl a mandulaműtéten. A baj csak az , hogy 1,5 hete folyamatosan jönnek a pattanások, miteszerek az arcomra szörnyű , és nem tudok ellene mit tenni. Volt vlkinek valami hasonló tapasztalata?Tudjátok , hogy mitől lehet?
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest