Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    Egy kis szösszenet.
    A neten találtam egy kissebb interjút a készítőkkel. Röviden (kérdés-válasz): Mindenre van válasz: igen. És tudják is mindenre a választ: igen. El is fogják mondani: persze. És mindent egyszerre:dehogy,különben nem lenne sorozat.
    Tehát csak győzzük idegekkel kivárni.

    SPOILER!!!!
    Mikor Hanry mondta,hogy nem történt semmi csak valami,szerinte mágnes, megmozdult és nem hazudik akkor véleményem szerint az lehet,hogy nem azonnal jön el a világvége,hanem,mit tom én van 5 dobásuk és utána.Tehát ha 5* nem nyomják meg a gombot akkor cső (már persze feltételezve,hogy van világvége és persze ha az egész nem egy hatalmas orbitális kisérlet arra hogy az emberek meddig képesek megtenni olyan dolgokat).

    Ja meg még az interjúból: szándékosan így és ennyi túlélővel zuhant le a gép.Szóval mikor Hanry mondta,hogy még Isten sem tudja mi folyik itt akkor sztem nem túlozhatott.Egy gépet leszedni manapság nem nehéz,de hogy pont ezek az emberek maradjanak meg,háááát.
    Én valami orbitális dolgot sejtek a háttérben.És látszott Hanryn hogy fél elmondani bármit is és inkább a golyó általi halált választja,mint a fő-főnök általi halált.
    Kiváncsian várom majd a fejleményeket,csak nehogy még 6 évadig nyújtsák el a dolgot.

Új hozzászólás Aktív témák