Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dvd_R+

őstag

válasz Danex #41611 üzenetére

560-at nem szeretne mert gyenge
    570 ugyan olyan árban van sajnos mint az 580.. pár ezer ft különbséggel tudná olcsóbban az 570-et és azok ugye csak 4GB-os kártyák de hogy írjak árat is 115E ft körül tudja őket

RX580 8gb ugyan így 110-120E ft között de akkor legyen 120E ft
    Vega: 220E ft de nem rendelhető jelenleg szóval nem igazán lehet beszerezni :D

1050ti nem szeretne
    1060 3-6gb 125-135E ft között lenne
    1070 170-180E ft körül
    1080 pedig hagyjuk az egekben van.. :D :Y

Enter65 2db kisebb táp több pénzbe kerülne az alaplap pedig 45-50 körül lenne amit írtál míg a amit én írtam 22E ft ba kerülne :D és mivel mind kettő lap csak arra kell h kezelje a 6vga-t nem hozzá értőként felesleges +nak gondolom

cuko Rendben akkor az evga táp lesz 48E ft ba tudja szerezni, az ssd-t meglesem a nitro+ töj jó hogy 31,5 hash ratet tud de 115W fogyaszt bios mod és alul feszeléssel.
    ja és 2db táp csati kell neki :D azért tudom mert van nálam most egy "korcs 6-os rig" (5 féle videokártya márka van benne) és van köztük nitro+ is :D
    az asus pedig nagyon gyengén alul feszelhető és csak 30 at hozz

Én nekem az xfx tűnik a legjobbnak mert van az is a gépben :D 84W alulfeszelve a fogyasztása és 30,5 hash rate
    csak ilyet nem tuti hogy fog tudni szerezni a srác..
    és van az a gigabyte amit kérdeztem az pedig azért érdekelne mert olyat tuti hogy tudna és mivel 5rig-et szeretne építeni így 30db vga-ról van szó :DD

[ Szerkesztve ]

Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/

• Shkiz0

nagyúr

válasz Danex #41611 üzenetére

Én a napokban számolgattam Mh/FT arányt, és ha új árakat veszünk akkor az jött ki, hogy 1050Ti a nyerő annak ellenére is hogy abból több kell.
    Amúgy ha nem lenne ilyen elborult árazása a kártyáknak, a 1060 lenne a nyerő, de ott meg ugye pl akinek nincs lehetősége olcsón hozzájutni (ezt szinte rögtön ki is zárhatjuk jó időre) vagy nagykerből vásárolni, a 3gb-os verzió mire megtérülne (csak azt feltételezve, hogy a jelenlegi árfolyamtól nem lesz rosszabb) addigra határeset lenne számolás szempontjából, a 6gb-os verzió meg irreálisan feláras.
    Ez annyiban változhat, hogy szépen kúszik felfelé már a 1050Ti ára is, és lassan már ezt sem éri meg megvenni mint ahogy mást sem, és gyakorlatilag amíg ez nem változik teljesen mindegy, hogy új vagy használt árat nézünk, nem éri meg belevágni az újaknak.

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák