- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
(#25085) embe
Én is meg lepődtem amikor be kapcsoltam,mert az első indulásnál automatikusan telepíti alkalmazás kezelőben lévő app-okat. Eddig meg vagyok elégedve vele. Nem is hiányzik,hogy nem lehet rootolni.
(#25084) josha
Csak vicc volt, de azért lehet, hogy van bent igazság.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Oké rendben akkor meg hagyom és csinálok majd a frissítéseknek egy másikat. A Black frissités aki nem ért hozzá és regisztrált a topicba akkor csak a PK-ba kerül neki. Nektek meg ha más gond van semmi be. meg kaptam a boxot, és alaplapot is tudunk cserélni, ha kell. Az igaz csak a lap árát kell fizetni a nektek nincs munka díj.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
-
jegenye77
addikt
Igen de már mikor.Azóta volt fent egy pár rom és soha semmi gond.
Még este megpróbálom újra a Huex et hátha megjavul.(vagy még valami elszáll rajta)Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
bubus66
nagyúr
(#25269) embe
Tudtad, hogy van(PH! addikt) topick is?
-
badmad
senior tag
Sajnos NEM ....elindul csinálja a dolgát már majdnem kész vann és piros erroral kidob.Win 7 alatt csinálom már kipróbáltam mindent de tényleg.Átdugtam másik usb-re,usb kábelt cseréltem és nem és nem kidobál driverek fent vannak.Én vagyok a hülye tuti de nem tudom hol hibázok?? Az elején egyedül azt nem értem hogy a bin fájt a smarth flasba bekell másolni de melyiket???
-
bubus66
nagyúr
(#25630) embe
Azokat a vendor mappában találod és onnan tudod törölni, már töltöm fel felé be tetessem az 1 Hsz-be is?
Az L9 A JB már a 3.031-es kernellel adták ki.
-
bubus66
nagyúr
-
-
embe
nagyúr
Vagy esetleg ha képernyőfotókat küldene ezekről a beállításokról, megköszönném:
-
eisento
addikt
inkabb adok a telefonnak meg egy eselyt meg bubusnak is. ha csinal egy smartflashtools-os ics-t (nem erdekel hogy v30b vagy v30c csak ics legyen) amivel nem dobalja el az sd kartyat akkor visszaszivok mindent es nagyon halas leszek bubusnak.
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
bubus66
nagyúr
(#25826) embe
Igen ezt ki lopták belőle akkor a PC Csatlakozás és a Telefonról azok között kellene lenni, akkor az Orange eldugta máshova. A Pcs csatlakozásnál esetleg nincs bent?
(#25827) tjnet
Nyertél 10 kb/s csak má csak 9,8 kb/s
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest