- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco93
tag
Recommend]
New Bubble lock screen
New fantasy lock screen
Prompt notification of new fully charged
Notification Center multitasking optimization optimization and layout adjustment, screenshots large view more user-friendly operation and use[Lenovo] lock screen
New Bubble lock screen
New fantasy lock screen
New digital lock digital position random option
Optimization of anti inadvertently specification improvements, the situation did not reduce the protection of lives[System]
New integrated andorid new boot animation pictures[Video]
Optimize the new interface and operating experience[Clock]
New data update holidays to get data from the clock yourself, holidays can support up to 4.2 system
Add a timer to remind expression interface adjustment and optimization of terms
New World clock search areas of the city, you need to have fuzzy search capabilities, including Pinyin, English, letters, characters
Press the home button automatically suspended new, user-friendly alarm pause
New calls during alerts
New animation timer guide
Optimization gradually ring features the voice and the music turned on by default turned off by default[Notification Center]
Prompt notification of new fully charged
Multi-task optimization and optimization of layout adjustment, screenshots large view more user-friendly operation and use
Optimization Memory Optimization
Repair certain application multitasking interface is black thumbnails -
vakkoborkuty
csendes tag
Sziasztok! nagy gondom van! a kijelző elkezdett magátol mozogni,ugrálni,ugy hogy hozzá sem értem! csináltam egy gyári visszaállitást..... a a probléma nem oldódott meg.kivettem az aksit pár percre,és miután bekapcsoltam már a pin kód kérésnél nem minden számot tudtam beirni. se törölni nem tudom habeirok számokat,se a 9,6,3 számokra ráteszem az ujjam nem érzékeli. segitsetek h hardveres vagy szoftveres gonddal állom szemben?!
-
zol84
tag
Bocsi a láma kérdésért! Szeretném felrakni a baralajbi féle 1439-es Romot. fent van már a 1433as a korábbi aosp telepítés alapján. TWRP mentés + s119-es aztán 1433-as baralajbi rom ment rá. Simán flashtoolal firmware upgrad és kész? Vagy kell megint mindenféle Reset?
köszi a türelmet! -
Zolee981
csendes tag
Sziasztok! Elég nagy problémám van egy custom rom flash-elés után elveszett az imei, mac address, bt address, és a serial number......szóval minden nulla volt vagy ismeretlen...imei-t és mac addresst újra tudtam írni a mobileuncle tools-al, de a többit nem...de ezek sem maradandóak, mert ha egy új romot rakok fel, akkor ismét nulla minden, de nem is ez a probléma, hanem hogy azóta teljesen instabil a wifi, nem látja sokszor a hálózatot vagy ha látja nem tud kapcsolódni. Sok fórumböngészés után kiderítettem, hogy a teló azon része is le lett formázva, ahol ezek az adatok voltak tárolva és elméletileg csak meta módban tudom vissza írni őket, meg is van a progi hozzá, de a meta mód nem megy egy cdc driver hiányzik, amit sehogy nem bírok felrakni, hogy jó legyen, ebben szeretnék segítséget kérni! előre is köszönöm!
-
feco93
tag
Sziasztok!
Az éjszaka folyamán a lenovo manager kínai nyelvezetre váltott. Esetleg valakinek valami ötlet? Gondolom valahogy frissítette magát. Valahogy legalább az angolt elő lehet csalni belőle?
-
dreamer125
csendes tag
Sziasztok!
A következőben kérném a segítségetek.
Az S650-re feltettem a baralajbi féle 1433-ast Flashtool-al.
Azóta a telefon belassult és a programok nagy részét nem telepíti.
Szeretném a telefont letisztítani, majd újra telepíteni.
A bekapcs gomb + hangerő fel gomb megnyomásával a kínai menü jön elő. (régen alcatelem volt és azon volt twrp)
ahol nem tudom a rendszert törölni.A kérdésem, hogy mit javasoltok?!
Üdv
-
dreamer125
csendes tag
Sziasztok!
Közben megoldottam......
-
Jerty
újonc
Milyen véleményeket van a S960-asról?
-
ruti
Közösségépítő
sziasztok,
miért állhat le nekem folyamatosan a Google Térkép app?
volt már 5 frissítés amióta először észleltem, de továbbra is használhatatlan:van, hogy a térkép scrollozásakor áll le, van hogy a navigáció elindításakor,
de van hogy beavatkozás nélkül, hozzá sem érek a telefonhoz, és leáll a térkép4.4.2 van fent
--
ja, előzőek miatt rápróbáltam waze-re, de még mindig a fekete képernyős "feature" áll fenn, erre azóta sincs gyógyszer?Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Rolix007
csendes tag
Üdv. Nemrégiben szereztem egy ismerősöm által (Kínából) egy Lenovo S960-as készüléket, csak az a gond vele hogy japán, kínai és angol nyelv van rajta. Ha valaki tudna nekem egy oldalt adni ahol akár főzött, akár normál rom van ( Olyan amiben van magyar nyelv is) Nagyon megköszönném.
Tapasztalatok róla:
-Veszettül gyors (Gyári oppal 4.4.2) az a 4*1.5Ghz-es proci rendesen odateszi magát.
-Előlapi kamera: nem gondoltam volna hogy egy kínai mobilban az előlapi kamera lehet jó is (szép tiszta képet lehet vele készíteni, melyet persze variációk tömkelegével lehet módosítani)
-Hátlapi kamera: Gyönyörű HD videót és képet lehet vele készíteni. Képet 13Mpixel (4096*3072) felbontásban, videót Full HD (1920*1080) felbontásban.
Az Internal Storage 6.37Gb.
2.79Gb Available
3.42Gb Os occupied size
419Mb Apps
730kb Cched data
A Built-in Storage 8.17Gb.
6.97Gb Available
736Kb Apps
15.44Mb Pictures
116Mb Videos
9.06Mb Audio
15.84Mb Downloads
19.66Mb Chaced Data
1.04Gb Misc.
A kijelző tűéles még a fekete is ténylegesen fekete. Többujjas érintésnél nincsenek laggok, 10 ujjal próbáltam egyszerre érzékelte mind.
Képernyő forgatásnál 3 opció van:
-Smart rotation screen (Rotate screen as your eyes)
-Auto rotate screen
-Closed
Van egy olyan funkciója aminek MÉG nem értem a lényegét (de lehet lesz nálam okosabb aki megmondja ) : LCD Invert ( minden ami megjelenik a képernyőn átinvertálódik (szín invertálás))Hozzá kapott (agybadugós) fülhallgató, egész kellemes csalódást okozott, max hangerőn azt hittem kiveri a dobhártyám, és meglehetősen tisztán szól, akár egy prémium kategóriás.
Töltője Usb-s de nem tudtam kipróbálni átalakító hiányában (Kínairól -> Magyarra)Az akksia meglehetősen sokáig bírja nálam (teszt idő alatt) egy teljes feltöltéssel aktív használat mellett (ezt értem videók nézése, játék) 2 napig bírta. Mp3 zenehalgatással (Csak avval) 4 nap.
Remélem segíthettem
És remélem tudtok segíteni -
Rolix007
csendes tag
Nah ezennel kijelenthetem hogy boldog tulaja lettem egy magyar S960 nak azaz sikerült zökenés nélkül felraknom a baralajbi által készített "1439_Multilang_Gapps_Root" Romot. Nah jó az mondjuk túlzás hogy zökkenés nélkül, volt egy két kínai karakter ami fejtörést okozott a google fordítónak is
Ha valakit érdekel leírtam lépésről lépésre, SZÁJBARÁGÓSAN a telepítést
Ez a telepítési folyamat a baralajbi féle főzött romhoz és a Lenovo S960-as telefonhoz értendő, persze hasonlóságok lehetnek más Lenovo telefonok Firmware frissítésénél.
Wipeolni szerintem felesleges mert a Flash Tool úgyis mindent lepucol a telóról.
Íme :1. A telefont kapcsoljuk ki, vegyük ki a sim kártyát.
2. Nyissuk meg az Eszközkezelőt (Jobb klikk a sajátgépre, majd tulajdonságok, és a felugró ablakon keressük meg az eszközkezelőt)
3. MT65XX PRE-LOADER telepítése: hangerő fel gombját tartsuk nyomva, majd dugjuk rá az usb kábelt, 8mp múlva engedjük el a gombot.
(nálam először valami Alcateles eszközt ismert fel az eszközkezelőben, próbáltam azt frissíteni "az eszköz illesztőprogramja megfelelően van telepítve" üzenetet kaptam, miután ez megtörtént rákattintottam a Hardverváltozások keresése gombra (Egy kis számítógép nagyítóval) láss csodát előjött az MT65xx Pre-loader (sárga háromszögben felkiáltójellel),
jobb klikk rá, utána illesztőprogram frissítése, (a windows előhoz egy figyelmeztetést hogy nem biztonságos az illesztőprogram, ne törődjünk vele ), állítsuk be
az MT65xx Pre-loader kitömörített mappáját és frissítsük.4. Indítsuk el a Flash Tool.exe fájlt a "Flash Tool for S960" mappából.
5. Rakjunk pipát a "DA DL All With Check Sum" elé.
6. Töltsük be a MT6589_Android_scatter_emmc.txt fájlt a kitömörített "1439_Multilang_Gapps_Root" mappából a Scatter-loading gombra kattintva.
7. Kattintsunk a Firmware -> Upgrade gombra
8. Kapcsoljuk be a telefont.
9. Miután bekapcsoltuk, kapcsoljuk ki ahogy szokás (tartsuk nyomva 2mp-ig a bekapcsoló gombot még fel nem ugrik egy kis ablak, ahol ki lehet kapcsolni a telefont (ha kínai nyelven lenne akkor a legfelső) ha ez megtörtént a telefon kikapcsol). Rezzen egyet majd a Flash Tool-ban elindul a feltöltés.
10. Várjuk meg míg egy kis ablakban meg nem jelenik egy zöld körgyűrű.
11. Leválaszthatjuk a telefonunkat.
FIGYELMEZTETÉS!!! A telefonnak a 3. ponttól a 11. pontig rádugva kell lennie.
A "DA DL All With Check Sum" pipa kihagyása esetén bekapcsol a telefon, de
a bal alsó sarokban kiírja, hogy DL Fail, és kikapcsol a telefon, majd újra be
és újra ki. Ha ez véletlenül megtörtént volna a 7. ponttól ismételjük meg az
egészet úgy hogy, amikor bekapcsol akkor dugjuk rá az usb-re, de most már tegyünk
pipát a "DA DL All With Check Sum" elé. Pipa kihagyása esetén a telepítés 8perc 34másodperc
volt, pipával ez 15perc 17másodpercig tartott. (Nálam ennyi ideig tartott)Az időbeni eredmények számítógép függvénye is lehet, valakinél gyorsabban, valakinél lassaban telepítheti fel. Telepítés utáni első bekapcsolás kicsit hosszabb időt is igénybevehet.
Bekapcsolás után magyar kezdőképernyő fogad ahol kiválasztjuk a magyar nyelvet, és élvezzük a lehetőségeketHa valakiben kérdés merülne fel, csak bátran, lehet kérdezni, akár a telóval akár a telepítéssel kapcsolatban
És a Főzött Romok Istene adjon erőt a készítőknek hogy, még sokáig élvezhessük azt amit ezekből a kézi vadállatokból ki lehet hozni
És külön köszönet Feco93 nak a Link-ért[ Szerkesztve ]
-
Boby1200
csendes tag
Hello! Lenovo S650-es rom telepítéssel kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni?
ITT a leírás alapján próbáltam csinálni mindent, de a III/B/7-es lépésnél elakadtam. Akksival simán megy is minden, de flashtoollsal, aksi nélkül semmi nem történik. Driver is fent van. Próbáltam a legfrissebb driverrel, előző verziókkal is. Másik számítógépről, másik adatkábellel, de semmi.
Van valami ötletetek, hogyan próbálkozzak tovább? -
kda1
tag
Sziasztok, olyan kérdésem van hogy majdnem minden reggel kiírja a system uptate-t ezt lehet frissiteni? Vagy akkor eltünik minden magyar nyelv róla? üdv és KÖSZI
-
esikl012
tag
A frissítéssel angol és kínai lesz a nyelvezete. Ha neked jó az a ROM amit használsz akkor ne frissítsd! De ha más ROM-ot akarsz itt a fórumban is találsz linkeket hozzá, vagy a Needrom oldalán is vannak más ROM-ok.
Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.
-
esikl012
tag
Azokkal a programokkal csináld, amik az oldalon linkelve vannak. Nem mindegy, hogy CN vagy ROW típusú a ROM amit telepíteni akarsz, erre figyelj! A CN-es ROM-hoz CN-es programok kellenek a ROW-hoz meg ROW-os programok. Amit linkeltél annak a leírásnak a II/hardver résznél találod a különbséget.
Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.
-
zol84
tag
Help! Valaki tudna segíteni? IncallUi leáll folyton hivás fogadásnál/inditásnál...nem lehet telefonállni Eddig ilyen nem volt 1439 es baralajbi rom van rajta.
-
dreamer125
csendes tag
Sziasztok!
Az 1-es simről a 3g-t hogyan tudom kikapcsolni?
VIBEUI_1439_baralajbi féle! -
feco93
tag
válasz dreamer125 #1886 üzenetére
Szerintem beállítások --> mobilhálózatok --> operator selection --> select manually --> s ott kiválasztod a szolgáltatódnak megfelelő 2G -és hálózatot.
De ez csak tipp!
-
dreamer125
csendes tag
Sziasztok!
Közben megoldottam.
Ha valakinek kell akkor a következőképp kell letiltani a 3G-t.
tárcsázóba be kell írni a következőt: *#*#4636#*#*
ezzel előjön egy "TESTING" menü.
ebben a PHONE INFORMATION-ra kell kattintani, majd lehúzva a WCDMA preferred helyett a GSM ONLY-t kiválasztani és kész. :-)
-
esikl012
tag
Akinek nehezen talál GPS jelet a készüléke.
● Töltsd fel teljesen a telefon akkumulátorát.
● Telepítsd a telefonra a Play Áruházból a Mobileuncle MTK Tools nevű programot.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál kapcsold ki a GPS, GPS EPO, A-GPS menüpontokat, sehol sem lehet pipa. (ROM függő, akinek nincs EPO, A-GPS ott nem kell ezeket kikapcsolni)
● Kapcsold ki a telefont, majd kapcsold be és indítsd el a Wi-Fi-t.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál pipáld ki a GPS-t.
● Ugyanitt pipáld ki a GPS EPO-t, erősítsd meg az EPO engedélyezést.
● Lépj be a megjelenő EPO beállításokba és indítsd el a letöltést (Wi-Fi kell hozzá), az EPO fájl infónál ellenőrizd le a letöltést. Miután letöltődtek az EPO adatok, lépj vissza a 'Helymeghatározó szolgáltatások' menübe.
● Pipáld ki az A-GPS-t (Wi-Fi kell hozzá), és a megjelenő A-GPS beállításokban ellenőrizd le, hogy a 'Használt hálózatnál' a 'Csak otthon' legyen megjelölve.
● Lépj ki a menüből, menj az alkalmazásokhoz, és indítsd el az előzőleg letöltött Mobileuncle MTK Tools programot.
● Lépj be az MTKEngineerMode (Mérnöki Mód) menübe, ott keresd meg az YGPS-t és indítsd el.
● Itt megjelennek a műholdak, egyelőre piros pontokként. Felül az Information-t kiválasztva előjön egy ablak, ahol alul először a "full"-ra majd a "cold"-ra kell nyomni. A sorrend fontos!
● Fent a Satellites-ot válaszd ki, és vidd ki az utcára a telefont (nekem elég volt az ablakhoz menni), majd várd meg, hogy a piros pontok zöldre váltsanak.
Nem biztos, hogy minden telefonon működik ez a megoldás, de egy próbát megér, kárt nem okoz.Nekem a 1423-as VEBUI ROM van fent a telefonon és IGO, megcsináltam a lépéseket a leírás alapján és bevállt.
Remélem tudtam segíteni.Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.
-
feco93
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy egy A850+ telefonon romot cseréltem és a téma center istenért nem akart az internetről letölteni semmit lát 4 témát és ennyi. Esetleg valakinek valami ötlet hogy honnan tudnám letölteni. Esetleg S650-essel letöltött témát át tudok-e rá pakolni?
S bocs hogy ide írok de a telefon topikjában nem reagált rá senki se.
Online rész nincs!Üdv:
Fecó[ Szerkesztve ]
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
lefrissítettem a telómat, az automata frissítéssel. Kínából rendeltem a telót multi rommal jött, most csak angol nyelv van rajta, illetve a "Sárga nyelvek".
Minden szép, minden jó, nagyon tetszik, az az egy bajom van, hogy nincs rajta Google Play és nem is tudom apk-ból telepíteni. Telepítem, elindul, azonnal bezárul. Gondolom vannak függőségei, vagy a Security blokkolja.
Tudtok segíteni? Cseszhetem és telepíthetek kézzel egy általatok ajánlott romot? Nekem eddig nincs bajom a rommal csak a google play hiányzik. Angollal is elvagyok.
Amennyiben egy másik rom felrángatását ajánljátok, kérlek, adjatok egy leírást, illetve a legfrissebb, általatok legjobbnak vélt romot is! Nagyon szépen köszönöm!
VIBEUI_v2.0_1439_7.3.1_ST_S650
[ Szerkesztve ]
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
-
McSzaby
őstag
válasz addamka #1898 üzenetére
Root uninstaller? apk-ból letölthető? Hogyan tudom megnézni, hogy rootolva van-e a rom, mait elvileg "gyártótól" szedek le? Mert remélem érted a dilemmámat... Nincs google store, nem tudok apk-ból installálni, szóval hogy teszem fel a root uninstallert?!... :S
[ Szerkesztve ]
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
feco93
tag
válasz McSzaby #1899 üzenetére
rootolni tudod a iRoot-al.
Én a helyedben keresnék valami apk installert amit enged telepíteni a telefon. pl ezt Majd ezek után az alkalmazásoknál törlöd az alapértelmezéseket a Security- ből és elvileg már fogod is tudni telepíteni amit szeretnél. Fontos nekem minden újraindítás után visszavette a Security telepítés jogokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest