- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlomijin
tag
Én az ebay-röl rendeltem ......vagy ha érdekel van egy rózsaszinű tok eladó....
http://m.ebay.com/sch/i.html?_nkw=lenovo+s650+case&isNewKw=1&_pgn=1&epp=24&itemId=&isRefine=true&mfs=KWCLK&acimp=0&sqp=lenovo+s650&trksid=p2056088.m2428.l1311.R1.TR1.TRC0.Xlenovo+s650Üdv Laci
-
tvamos
nagyúr
Hello!
Persze! Minden erdekel!
Megeri nekem?
// Tomi"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
mrnobody
tag
-
esikl012
tag
Akinek mégis szüksége lenne ROM-ra párat talál [link] itt magyarításokkal együtt.
Ezek közül én a 1423_ST-t használom, eddig jól működik.
[ Szerkesztve ]
Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.
-
mrnobody
tag
válasz csabi236 #1655 üzenetére
Nem szeretném fölöslegesen teleírni a fórumot, így röviden még egyszer leírom a hibajavítást. Ki lett kapcsolva a frissítések keresése és emiatt nincs hang, a visszakapcsolás megoldja. Nekem is előjött, valahol le is van írva itt a fórumon.
Meg van: hsz_288
[ Szerkesztve ]
-
esikl012
tag
Tudja valaki, hogy lehet ilyeneket csinálni, amit pirossal bekarikáztam?
Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.
-
Tibi1102
újonc
Tegnap a képernyő feloldás kóddal nem ment, nem reagált semmit - a kódot nem felejtettem el.
Aztán hard reset kellett. Ezután frissítést javasolt és leokéztam, 4.4.2. Ugyanabba szaladtam bele, mint a fórumon többen. Mostantól kínai és angol a telefon, de főleg előbbi.
Hogyan tudom visszaállítani? Egyszerű leírást küldjetek légyszi, nem vagyok májer.
Köszönom előre is!
Ez nekem nem világos - de ez az én hibám:
http://logout.hu/bejegyzes/codenameazs/lenovo_s650_android_4_4_2_aosp_rom_telepitese.html -
Tibi1102
újonc
Kis kiegészítés:
Factory reset után ez a verzió lett telepítve: VIBEUI_V1.5_1427_2_ST_S650és Google play sincs.... :-(
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
tudtok olyan fülest ajánlani ehhez a telefonhoz ami egész fület takar, szövet és működik ezzel a telóval megfelelő hangerővel?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
törölt tag
Sziasztok!
Ma frissítettem a Lenovo S650-emet a legújabb Vibe ROM-ra a gyári frissítővel, ami sikerült is, csak az új rendszeren nem találom a Play Store-t! Van valami ötletetek hogyan lehet ezt "visszaszerezni"? Vagy érdemes inkább felrakni egy másik, nem kínai ROM-ot?
Előre is köszi!
-
Graphics
Jómunkásember
Az elsü hozzászolst mindenki olvassa, aki frissen érkezik ide.
Kort01 vagy baralajbi rom ajánlott
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Nem egészen s650-es téma, de hátha van valami megoldás, ötlet rá.
Adott egy S660-as készülék, gyári multilang rommal.
problémák:
- telefonálás után (hossztól függetlenül) a telefon nem mindig "ébred" fel, csak pár bekapcsoló gomb megnyomása után.
- a készülék érintő gombjai (menü, home, back) talán kicsit túl érzékenyek?! hívásnál zsebből kivéve ha véletlen hozzáérek valamelyik gombhoz, akkor eldobja a hívást vagy automata üzenetet küld a hívó félnek.Van valami ötletetek ezeknek orvoslására?
Arra gondoltam, hogy esetleg hívás közben valahogy inaktívvá lehet e tenni a gombokat?
Köszi előre is a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
peterson1190
tag
válasz bucihost #1666 üzenetére
Nálam s650-nél is fenn áll az a hiba , hogy néha nagyon lassan vagy nem is ébred fel és telnek a drága másodpercek.
Alcatel ?>3310>Cxt55>ZTEBlade 3>Xperia X8>Lenovo S650>LG G2>Lenovo vibe X2>Honor 6>Sony Z2>Huawei Mate 7>OnePlus One>Galaxy S6 edge>Honor 8>Galaxy S7>Galaxy S8>Mi Mix 2S>Pixel 4XL>iphone8>Iphone11>Mi10>Note20 Ultra>Zenphone 9>S24
-
marec1122
senior tag
válasz peterson1190 #1667 üzenetére
dettó, ha van megoldás én is szívesen venném
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
Tibi1102
újonc
válasz Tibi1102 #1659 üzenetére
Sziasztok,
Az idézett leírás (http://logout.hu/bejegyzes/codenameazs/lenovo_s650_android_4_4_2_aosp_rom_telepitese.html) nagyon jó lenne, de a következő gond merült fel: win7 64 bites gépem van és az USB driver telepítése ha rádugom a telót akkor automatikus és a microsoft drivert használja, nem a telepítettet. Kézzel sem sikerül rávenni driver update-re a windowst. Lehet, hogy nem 64 bites a driver? Tudtok segíteni? -
-
olandbak
csendes tag
sziasztok,
sikerült felvarázsolt Kort V1.5_1423-as rendszerét a telefonra. Szép és tényleg jó, csak egy probléma merült fel. Wazzét próbált már valaki használni ezen a rendszeren? A gyári 4.2.2-n hibátlanul működött ezen viszont akármit csinálok vele, nem bírom működésre bírni. Valakinek van esetleg tapasztalata erről?
-
olandbak
csendes tag
válasz addamka #1675 üzenetére
fú, nagyon jó vagy, köszi
a térkép sötétedés probléma megoldódott a linkelt hozzászólás alapján. Viszont a navigáció továbbra sem működik, budapest keresésre togo-i meg libériai találatokat ad ki. Plussz az aktuális pozíciómhoz tartozó térképeket sem tölti le :S GPS biztosan jó, mert a google maps kb fél perc alatt bepozícionál....
Esetleg valakinek még egyéb ötlet? -
őstag
válasz olandbak #1676 üzenetére
Kolléga használja ugyan ilyen ROM-mal, és neki jó, szóval mennie kéne.
Biztonsági központba volt valami engedélykezelő rész, ott jelöld megbízhatónak a Waze-t.
De lehet egy újratelepítés sem árt neki.
Ugye nem másik telefonról/ROM-ról hoztad át valami Titanium backup szerű cuccal?Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
őstag
válasz olandbak #1678 üzenetére
Amúgy amikor megnyitod, a térképen ha kifele zoomolsz nem az óceán közepére rak azért nem látsz semmit belőle?
Sajna fejből már nem tudom hol lehetett felvenni megbízhatónak, az tuti, hogy a biztonsági központon belül, volt egy menü ahol az alkalmazások engedélyeit lehetett kezelni.
Ha mutatsz egy képernyőmentést a biztonsági központ főmenüjéről akkor eszembe jutJobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
peterson1190
tag
válasz olandbak #1678 üzenetére
Nekem minden variáció nélkül elindult a program letöltötte a térképet és azonnal pozíciót fogott.
Ezzel a rommal használom: VIBEUI_V2.0_1429_4_DEV_S650
Alcatel ?>3310>Cxt55>ZTEBlade 3>Xperia X8>Lenovo S650>LG G2>Lenovo vibe X2>Honor 6>Sony Z2>Huawei Mate 7>OnePlus One>Galaxy S6 edge>Honor 8>Galaxy S7>Galaxy S8>Mi Mix 2S>Pixel 4XL>iphone8>Iphone11>Mi10>Note20 Ultra>Zenphone 9>S24
-
olandbak
csendes tag
válasz addamka #1679 üzenetére
szia,
de, az óceán közepére egész pontosan a guineai-öbölbe Accra város közelébe rak be. Gondolom az a kiterített világtérkép közepe. Viszont, akármit teszek, nem áll át a rendes pozíciómra. Nem hiszem, hogy ezzel a biztonsági központtal lenne a gond, mert az adatkapcsolat aktív a waze működése során. Friss telepítést után, adatkapcsolattal használtam, hangokat meg mindent letöltött ami kellett neki....Annyit találtam meg a biztonsági központban, hogy van egy menüje ahol ki lehet tiltani alkalmazásokat, amelyek nem használhatnak erőforrásokat. Ebben a listában a waze nincs benne. -
olandbak
csendes tag
válasz peterson1190 #1680 üzenetére
ez a VIBEUI_V2.0_1429_4_DEV_S650 verziót needromról szerezted be? Van benne minden ami kell, magyar nyelv, google market is? Az nem lehet gond, hogy ez még csak DEV változat? Lehet átállnék én i erre, ha ezzel minden rendben van. Bár másoknak Kort romjával is működött a waze, nem értem az enyémmel mi lehet a gond
-
Tibi1102
újonc
válasz KTomi77 #1682 üzenetére
Eljutottunk odáig, hogy installáltuk az új androidot és a subinst-et is. A telefon újraindítása után indul az android, de a következő üzenettel áll le:
UI has stopped vagy másik üzenet: Unfortunately, com.android.provision has stopped.
Tudtok segíteni, hogyan tovább?! (A recovery menüben van egy rootolási lehetőség, amit nem csináltunk meg. Lehet, hogy ez csinálja a problémát?)
Köszönöm -
example92
csendes tag
válasz Tibi1102 #1687 üzenetére
Nekem is ugyan ez volt a problémám, ez a Kort ROM megoldotta nekem is
Nagyon szuper!A wifi viszont nagyon gyenge, pedig jó a routerem ( ZyXel NBG-418N 2 antennás) és csak kettő vékony tégla válasz fal van köztem és a router között és itt már alig fogja a telóm a jelet, borzalmas 1 egység vagy annyi sem
Tudtok erre ajánlani valamit?
[ Szerkesztve ]
-
ordasgabi86
újonc
Sziasztok! Nemrég feltettem az AOSP 4.4.2 KitKat ROM-ot és olyan problémám akadt hogy az aksi százalék jelzője kicsit megbolondult. Konkrétan ahogy merül a telefon 32%-nál beakad és ott elvegetál egy ideig majd kikapcsol ha lemerül.
Kikapcsolás után ha visszakapcsolom már 1%-ot mutat, és az üzemidő sem romlott le, csak 32% alatt egyszerűen nem frissül.
Van valakinek vmi ötlete hogy ezt miképp lehet megoldani? Több ismerősöm is ezt a romot használja de nekik nem jelentkezik ilyen probléma.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz ordasgabi86 #1693 üzenetére
Lehet a battery-statnál vannak gondok.
- töltsd fel 100%-ra majd a play-ről szedd le a battery stat alkalmazást, és töröld vele a stat-ot / ez nem garantált módszer ,sokak szerint semmit nem ér...
- factory reset
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
quby01
csendes tag
Sziasztok,
a build verziom: VIBEROM_V1.0_2407_2_ST_S650 - ez CN vagy ROW?
erre fel tudom tenni ezeket: [1491] ?
amennyiben igen, akkor TWRP vagy Flash Tool-t kell hasznalni?elore is koszonom!
-
feco93
tag
Sziasztok!
Érdeklődőm hogy a VIBEROM_V2.0 magyar verzió mikorra várható?
Előre is köszi!
-
kda1
tag
Sziasztok, a múlt héten a telefon elkezdte hogy kikapcsol magától. Ma reggel beszélgetés után egyszerűen megint kikapcsolt, de ugy hogy az aksi kivételekor tudtam visszakapcsolni. Erre valami tipp valakinek?
Amugy a telefon 1 hónapos..... Köszi -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest