Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szaszabond

    aktív tag

    Sziasztok,

    Rendeltem a neten egy msata SSD-t. Meg nem erkezett meg, viszont szeretnek felkeszulni a telepitesre elozetesen. Sokat olvasgattam rola a neten de szeretnek megkerni valami tapasztalt felhasznalot aki ezen a laptopon csinalt mar ilyet, hogy legyen szives egy bo hozzaszolasban fejtse mar ki a mit es hogyant.

    Addig vilagos, hogy berakom, es kell hozza majd valami csavar is amivel rogzitem. A BIOSban at kell ezutan allitanom valamit? Orulnek neki ha meg tudnam ugy oldani a dolgot, hogy ne kelljen clean installt csinalnom, hanem valahogy atrakni a jelenlegi telepitest a winyorol az ssd-re. Jelenleg a winyo 200 giga es 90 giga hely val lefoglalva rajta. Az ssd 128 gb lesz. Megoldhato ez valahogy?

    Ha igen: utanna a winyo 4 particioja adatvesztes nelkul athelyezheto/torolheto/osszevonhato? Mert ami a jelenlegi D particiora lett telepitve az az ssd install utan elvileg ugye E particio lesz es nem fogom tudni elerni a teleiteseimet, gondolom. ( a tobbi meg a recovery particio meg a 200 megas rejtett rendszer)

    Ha nem: Akkor sok idobe fog telleni amit a gep elott kell toltenem, mert rengeteg minden van telepitve. Ebben az esetben is erdekelne a telepitesi sorrend es jotanacsok.

    Osszefoglalva a leheto legfajdalommentesebben szeretnem megoldani a gep telepiteset.

    Mire kellene meg figyelnem?
    Valaszotokat elore is koszonom.

Új hozzászólás Aktív témák