- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi6
senior tag
Én ma nyomkodtam meg egy Y580-t. Hát egy kicsit csalódtam. Tapipadon nem siklott úgy az ujjam, mintha szakaszosan ugráltatott volna rajta a középső ujjam. (lehet azért mert hideg volt a kezem ) A fedlap is, háát megnyomtam egy kicsit és behajlott rendesen.Ha véletlen ráül valaki, ha ott hagyom a kanapén akkor lehet berepedne a kijelzője. Megnéztem egy Dell 7520-t, a tapipad is jobb volt szerintem, és a fedlapra is rá mernék tenni egy 10 kg-s súlyzót simán, nyomkodtam de meg se mozdult. Most egy kicsit elbizonytalanodtam, azért mentem be, hogy rendelés előtt megnézzem, de ezek után....Viszont a Dell gyengébb gép, videókártyában is, prociban is... Tapipad mennyire használható a hétköznapokban nektek? Én sokat használnám ölben Tv nézés közben, így csak amikor játszanék akkor kötnék rá egeret. Igazából a Lenovót venném meg a tudása alapján.
Szerk.: Huha81 ez nem válasz akart lenni, bocsi, hanem egy kérdés mindenkihez akinek ilyen gépe van és használja a tapipadot.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest