Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vagabor

    aktív tag

    Akit esetleg érdekel a külföldi garanciális ügyintézés annak írnám hogy hogyan működik!
    Fontos feltétel hogy a konfigot árusítsák az adott országban!
    Azzal kapcsolatban hogy külföldön hány évre érvényes a gari vannak kétségeim, ugyanis én angliában intézem a garit, és a hivatalos oldal valamint az ügyintéző is azt mondta hogy két évre, tehát amennyivel otthon vettem érvényes.
    Szóval van egy szám, ezt kicsit nyomozni kellett mert az oldalon lévő hivatalos megszűnt és elfelejtették frissíteni. Felhívod, egyezteted a dolgokat majd küldenek egy levelet amiben leírják az összes dolgot amit tudnod kell. Neked kell futárral elküldeni a gépet. Mellékelnek egy infókkal teli matricát amit a gép csomagolására kell ragasztani. Mellékelni kell egy ún. kísérőlevelet amiben leírod hogy mi a probléma. A levélben benne van a futár telefonszáma, felhívod kijönnek. Fontos hogy a futártól kérni kell tracking számot ha ez nincs és elveszik a csomagod akkor annyi. Elviszi a futár, általában egy hét alatt megcsinálják. Fizetni nem kellett és nem is kell ha úgy csinálod ahogy a levélben van.
    Ugyanaz a futár hozza vissza, öröm és bódottág

    ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz

Új hozzászólás Aktív témák