Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V3RT3X

    csendes tag

    válasz RobinHD #1185 üzenetére

    Elképzelhetőnek tartom, hogy működik, sőt, mintha lenne is itt olyan, aki itt pár oldallal korábban azt írta, hogy neki oké. Nekem már az alappal sem volt teljesen oké, a 3DMark csak legelőször futott le normálisan, de már ott is volt egy-két textúra hiba, de azt akkor betudtam annak, hogy hivatalosan nincs támogatva a driver oldaláról a 660m.

    Kicsit kutakodtam, mert most, hogy szépen lefut a 3DMark, 9600 pontot dob VGA-ra, ami Notebookcheck eredmények alapján a kemény átlag, úgyhogy annyira nem lesz mégsem ez nekem vészes.

    Danex: Igazad van, a hibás kártya dolgon én is gondolkodtam, és a gari bizony lóg a levegőben, de egyelőre még nagyon nagy szükségem van a notira, munkához is kell, 1-2 hét múlva ha túl leszek a melón és addig megint felbukkan valami baja, csak akkor küldöm vissza cserére, mert egyébként ritka szimpatikus készülék :)
    Plusz, szintén a notebookcheck oldalán megnéztem a kedves versenytársakat, és érdekes dologra lettem figyelmes, van aki ezt a kártyát 1000Mhz-es (effektív 2Ghz) memória órajellel szereli be a notiba. Sőt, az nVIDIA hivatalos specije is 1000Mhz, amitől persze noti gyártók eltérhetnek.

    [alul listázva az ugyanilyen lappal szerelt notik]

    Nekem az a gyanúm (és ez már csak fejtegetés), hogy az nVIDIA késett ezzel a chippel, a laptop gyártók viszont már nem akarták visszavonni a beharangozott modelleket, én inkább siettek ők is, ezért nincs még rendes driver, és ezért lehet, hogy az én VGA-m 1250Mhz helyett 1175Mhz-en szeret inkább ketyegni, ami egyébként még mindig 175-tel több, mint amit az nVIDIA alapjáraton garantál. Ha ez igaz, akkor viszont minden 660m-et érinthet, ami 1Ghz fölé van belőve.

    Úgyhogy robin, egy jó tanácsot tudok adni csak, ha van lehetőséged próbáld ki a gépet, mielőtt megvennéd. Hidd el érdemes, mióta visszavettem kicsit, azóta nagyon kezes.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák