- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD FX
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Már most is 6 boltban van 10k alatt Skyline és ennél is jóval több boltban elérhető.
Ettől függetlenül nagyon nem értek egyet.
1. Ki tudja miért most kell a vevőnek? Pl. 1 hónap múlva lesz egy szülinap és nem 1 év múlva (ja, akkor is lesz...)
2. Ki mondta, hogy erősebb a vevő? A tömeghatás a scalper oldalán áll, a vevőnek csak 1db kell, rászánja. Az eladó behúz 20db-ot pl. ?
3. Vonatkoztassunk el a Legotól, van aki tud piacot mozgatni más termékkel is. És mindig ő a nagyobb. Mit csinálsz?
4. A scalper továbbra sem kiskereskedő általában, kisker adóterheléssel. Semmi keresnivalója nem lenne ott. Vagy max a NAV limitjéig 1-1 plusz darabbal.Az utóbbi 10-15 év nem Legonál hanem sokkal inkább húsbavágó dolgoknál is arról szólt, hogy annyira mégsem megy ez a piaci önszabályozás. Sok nem elég nagy hozzá és/vagy nagyon koncentrálódik az információ+tőke. A Legonál a legkisebb gond de a többinél azért jobban át kellene mennie az üzenetnek.
Ami engem igazán bosszant az a másik oldal "hibáztatása". Hülyék és tök más helyzetek is mindig vannak. Ettől még kihasználni/generálni szerintem ugyanolyan gáz. Sőt!
-
Throme
veterán
Természetesen kivárok. Ahogy már van skyline, de lesz ez még olcsóbb is (csak a kezdeti emagos árat jó lett volna kifogni).
A wall-e-val is így teszek, ha elviszik, akkor kivárok.
" Ki tart fegyvert azoknak a fejéhez, akik még 15k-ért is megveszik a Skyline-t?"
Ezt én korábban kicsit obszcénabban fogalmaztam meg, ki is moderálták .Akciókat, mikor bedobják ide a fórumozók, azt meg szoktam köszönni, ha sikerül elcsípni, mert rendre lemaradok róluk. Pont akkor van, mikor nem figyelem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest