Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz edgR #63102 üzenetére

Már most is 6 boltban van 10k alatt Skyline és ennél is jóval több boltban elérhető.
    Ettől függetlenül nagyon nem értek egyet.
    1. Ki tudja miért most kell a vevőnek? Pl. 1 hónap múlva lesz egy szülinap és nem 1 év múlva (ja, akkor is lesz...)
    2. Ki mondta, hogy erősebb a vevő? A tömeghatás a scalper oldalán áll, a vevőnek csak 1db kell, rászánja. Az eladó behúz 20db-ot pl. ?
    3. Vonatkoztassunk el a Legotól, van aki tud piacot mozgatni más termékkel is. És mindig ő a nagyobb. Mit csinálsz?
    4. A scalper továbbra sem kiskereskedő általában, kisker adóterheléssel. Semmi keresnivalója nem lenne ott. Vagy max a NAV limitjéig 1-1 plusz darabbal.

Az utóbbi 10-15 év nem Legonál hanem sokkal inkább húsbavágó dolgoknál is arról szólt, hogy annyira mégsem megy ez a piaci önszabályozás. Sok nem elég nagy hozzá és/vagy nagyon koncentrálódik az információ+tőke. A Legonál a legkisebb gond de a többinél azért jobban át kellene mennie az üzenetnek.

Ami engem igazán bosszant az a másik oldal "hibáztatása". Hülyék és tök más helyzetek is mindig vannak. Ettől még kihasználni/generálni szerintem ugyanolyan gáz. Sőt!

• Throme

veterán

válasz edgR #63102 üzenetére

Természetesen kivárok. Ahogy már van skyline, de lesz ez még olcsóbb is (csak a kezdeti emagos árat jó lett volna kifogni).

A wall-e-val is így teszek, ha elviszik, akkor kivárok.

" Ki tart fegyvert azoknak a fejéhez, akik még 15k-ért is megveszik a Skyline-t?"
    Ezt én korábban kicsit obszcénabban fogalmaztam meg, ki is moderálták :DDD .

Akciókat, mikor bedobják ide a fórumozók, azt meg szoktam köszönni, ha sikerül elcsípni, mert rendre lemaradok róluk. Pont akkor van, mikor nem figyelem :B

#63104Pötyi
    Lehet engem anyáztak ?! ;]

Új hozzászólás Aktív témák