- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Novemberi hardverkavalkád
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz HUN_Sector #39880 üzenetére
Ami miatt kapták a büntetést, és 10e felett lehet egy 3000-es kupont elhasználni? Azt én is várom.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Janaboy
veterán
-
Segal
veterán
Közvetlenül az emagtól vásároltál az elmúlt 1 évben vagy a marketplace részéről valaki mástól?
Mert én közvetlenül az emagtól és nekem jött aznap a kupon, de 2 haverom is a marketplace részről és egyikőjük sem kapott.
Nem mondom hogy egyértelműen ez az ok, de túl sok a véletlen...
Nézd vissza az emailt hogy te kitől vásároltál és légyszíves írd már meg. köszi"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
kuponokat fokozatosan kuldik ki, sok napon keresztul, raersz egy het mulva izgulni
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
xcvbxcvb
aktív tag
Én se kaptam még . Szerintem is úgy vannak vele h mi úgyis sokat költöttünk ott , ráér.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
balint82
senior tag
Ne várd annyira, legalább 10e értékben kell vásárolni, hogy be tudd váltani, kapják be :Kedves
Vásárlónk!Köszönjük, hogy az eMAG.hu weboldaláról rendeltél és az elmúlt egy évben hűséges ügyfelünk voltál.Az eMAG elkötelezett híve a tökéletes vásárlói élménynek, ezért mivel hűséges vásárlónk voltál, egy 3000 Ft értékű eMAG vásárlási utalvánnyal lepünk meg Téged. Az utalvány kibocsátása a Gazdasági Versenyhivatal Vj/50/2018. számú versenyfelügyeleti eljárása során az eMAG által önkéntesen vállalt kötelezettségek részét képezi. A vásárlási utalvány a kiállítását követően, tehát a mai naptól számított 6 hónapig érvényes.A vásárlási utalvány az eMAG és a közel 5000 eMAG Marketplace partner által forgalmazott több, mint 3 000 000 termékre felhasználható, minimum 10.000 Ft értékű vásárlás esetén, kizárólag egyszer felhasználható.Bocs az off-ért Láz
Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest