Új hozzászólás Aktív témák
-
Onishi
tag
Üdv!
Nem tudom pontosan melyik fórumba lenne való ez a kérdés, de léghűtésről van szó.
Nos nekem egy Aerocool Nitron típusú házam van. A hűtése tökéletes, mert terhelés alatt 45 fok fölé nem igen kúszik a hőmérséklet (egyik alkatrésznél sem). 2 házhűtő van benne. Egy ugye az oldalán az a marha nagy, másik pedig elöl. Mind a két ventinek csak fekete és piros vezetéke van, és mind a kettő molex-ben végződik. Ezek ugye a tápból kijövő kábelekre van csatlakoztatva, így direktbe 12 V-ot kapnak. Na most én ezeket szabályozni szeretném. Igaz az oldalsó ventinek van potmétere, így azt tudom vezérelni, de én szabályozni szeretném hőmérséklet függvényében a speedfanban.
Kérdés:
Meglehet-e oldani ezeknek a ventiknek a szabályozását, így hogy nincs sárga vezetékük?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Onishi
tag
válasz proci985 #18969 üzenetére
Igen, ám a videókártyának sincs visszajelzése, ugyanis a speedfan nem látja mennyin, pörög, de tudom állítgatni a sebességét benne, lehet hallani a hangján. elég csak a hőmérsékletét ismerni, és a speedfanban levő függvény segítségével frankón tudom szabályozni a hőmérsékletét.
Szóval ha ezeket valahogy sikerülne az alaplapra kötni és mondjuk az alaplap hőmérsékletéhez viszonyítva a speedfannal vajon működhetne a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...