Új hozzászólás Aktív témák
-
Xblades
tag
válasz Xblades #23512 üzenetére
Hello
Elnézést akkor pontosítok.
Ami zavart az hogy a ventilátorok max fordulaton mentek terheléstől függetlenül.
Ezért húztam ki mielőtt tudtam volna hogy lehet szabályozni őket a 2 db ház hűtőt: 1 db felső 12 cm-es és 1 db hátsó 8 cm (elől azért nincs mert ott zárt így nincs honnan szívni ezért is szívó a felső)
Majd szabályoztam le a cpu hűtőt (nálam ez itt bekapcsolva 9 level szint közt választhattam:
Ezért is érdekelt ha ezt leveszem akkor ha szüksége van rá a gépnek felpörgeti-e ennél a beállításnál jobban a ventilátort?A gép pedig egy
- Asrock 970 Ex. 4 a cpu hűtő ventilátoron kivül még 3 db egyéb hűtőt képes szabályozni biosból
- Amd Phenom II X4 955, Tdp: 125
rajta egy Cooler Master Genuine 4 tűs tápcsat. (ennyit tudtam kideríteni róla)
- Radeon Hd 6850 Ddr5 1024
- és egy Chiftec ctg-80p 500W tápA jó hűtés de kisebb zaj érdekében csinálnám azt hogy a 2 db ház hűtőt és a Cpu hűtőt a biosból leszabályoznám így halkabb lenne (ha terhelve lenne a gép az ha képes rá felpörgetné a számára szükségesre)
A házam szellőzése ilyen felépítésű így, (a kép illusztráció de hasonló a felépítése csak fent van a 12 cm venti hátul a 8 cm-es és a cpu hűtőm meg pont így néz ki a Vga és táp is ilyen elhelyezkedésű.
A jobb hűtés de kis zaj elérésében az járható ha azokat visszakötöm és alacsony fordulaton járatom az alacsonyabbra vett Cpu ventivel együtt?
Vagy az is jó megoldás hogy két ventilátort teszek a hűtőbordára és azokat 800-1000 fordulaton járatom?Köszi
MechWarrior Online Blog és Faq: http://mwohhq.blogspot.hu/ Staradder
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nyomtató topik
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple notebookok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest