Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Danika256

    aktív tag

    Sziasztok!

    Régen írtam, szeretném megosztani az edzett üveges tapasztalataimat Veletek, sajnos eléggé ráfáztam!
    Nem tetszett a full coveres, színre festett üveg, elrontotta a teló kinézetét, azért olyat kerestem ami teljesen átlátszó, de teljesen takarja az éleket is!
    Ezt találtam:
    [link]

    Bizakodtam, hogy teljesen fog takarni! Megjött a várva várt üveg, ténylegesen takarja az éleket is, de ehhez, hogy ott le is tapadjon lekerekítésnél a mellékelt folyadékot kell használni, lásd a videóban: [link]

    Eszerint cselekedtem, beinjektáltam ezt az olajos löttyöt, úgy ahogy szépen le is tapadt, de ragadt tőle minden, keményen kellett utána tisztogatni! Örültem, hogy beválik!

    Pár órával később néztem, elkezdett foltosodni a kijelző felső sarka, gyorsan letörölgettem, melegítettem, de már hiába... A foltok szépen szétterjedtek, hiába szedtem le az üveget, valahogy bejutott a folyadék a kijelző szerkezetébe, szerintem nem közvetlen a digitizer alá.. Az üveg alatt persze ott volt a folyadék, tehát az nem száradt volna meg.
    Ennek már jó-pár hete, mindent megpróbáltam, a felső sarokból a folyadék végigment lefelé szépen lassan a kijelző aljáig foltokban. Aztán felülről lefelé szépen halványodik, a tetején a sötét foltok rengeteget halványodtak, de nehezen hiszem, hogy ez teljesen el fog múlni. Alul a világos szétterjedő foltok is alakulgatnak, egyre sötétebbek de messze van ez még a gyári állapotoktól!
    Szóval így jártam!! :W Pont a kijelzőre vagyok nagyon háklis, azért akartam a karcoktól, mindentől védeni és tessék..
    Most ott tartok, hogy megrendeltem egy teljes LCD+ digitizer assemblyt+ hozzá gyári B7000-es ragasztót és szerelő készletet is..

    Elvileg nem nagy ügy a csere, de azért ezt kihagytam volna... Elvileg ha ügyes leszek gyári állapotba vissza lehet hozni a telót a csere után! Végül is csak rajtam múlik!
    Szóval vigyázzatok, felejtsétek el ezeket a fajta üvegeket, még csak próba szintjén sem! Vagy egyszerűen ne használjátok a szutyok folyadékot, jó anélkül is, így is véd és a szélei bár nincsenek letapadva, de nem zavaró. Ha tudom, így csinálom.. Szóval jah. szívás.. :W :W

Új hozzászólás Aktív témák