-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz sunnymarcell #7483 üzenetére
Hirtelen Cho'Gath meg Maokai jutott eszembe még, bár Mao nem tudom mennyire jó TopSolora.
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz sunnymarcell #7486 üzenetére
Igazából a solo laneeken számít nagyon a counterpick. Tegnap Fiorával nagyon megettem egy GP-t, mert neki az a counterpick. Viszont más ellen nem nagyon vinném. Volt már, hogy Teemoval simán győztem Trynda ellen, stb.
Cho is jó counter a megfelelő bruiserek ellen, de őt is könnyen counterelhetik.[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Solad
addikt
válasz sunnymarcell #7505 üzenetére
Ahogy az ellenfélnek is. És Ap carryje is van. Aki BC-nél jóval hasznosabb lehet egy teamfightban.
Szóval a magam részéről úgy gondolom hogy ügyes próbálkozás volt beleszólni mindenáron, nem sikerált igazán. Ahogy a mondanivaló kihámozása sem.
Blitz grabelni való és pont. Nem igazán érdemes tovább beszélni a dologrólNo girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
BoneDragon
veterán
válasz sunnymarcell #7520 üzenetére
Mivel solo toposként neked kell bevárdolni a fenti bokrokat
-
Solad
addikt
válasz sunnymarcell #7520 üzenetére
Mikor beszeltem en teamfightrol?
Sot. alapvetoen te azzal probaltad cafolni a mondandomat hogy van ott egy csapat is. Akkor most wtf?Egy ervelest probaltam cafolni azzal hogy a jo esellyel legpapírabb csapattag likvidalasara sem eleg az altala emlitett dmg. Szo sem volt TFrol
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
BoneDragon
veterán
válasz sunnymarcell #7526 üzenetére
-
kexksz
addikt
Miért nem veszel mondjuk 2db wardot, ami pont kétszer drágább 1db wardnál, és kétszer annyi ideig tart?
-
m4rk_
aktív tag
"lenne kétszer drágább, de tartana 6 percig mondjuk a ward."
Talán vegyél kettőt?
-
skitzoo
senior tag
válasz sunnymarcell #7530 üzenetére
hallod te télleg azthiszed hogy majd valaki csak neked elmegy wardolni topot? azért ennyire nee
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
n a x v i L
aktív tag
válasz sunnymarcell #7534 üzenetére
Egy lane-re gondolt szerintem. Viszont ha elosztjuk 3-mal amit te számoltál, akkor 222 jön ki. Ami elég messze áll a 204-től. Ezek szerint valaki rosszul számolt .
Szerk.: Sunnymarcell számolt helyesen.
[ Szerkesztve ]
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
kexksz
addikt
válasz sunnymarcell #7538 üzenetére
-
n a x v i L
aktív tag
Laning phaseben neked kell wardolnod a saját lane-det, ha tetszik, ha nem. A support nem fog neked feljárni 3 percenként, hogy 2-2 wardot rakjon le midre és topra is + még a botlanet is wardolja. Kicsit sokat vársz el nem? Esetleg ha dragonoztok akkor a river mid bushba berakhat egy wardot neked miden, vagy bewardolhatja az ellenfél wraiths-eit. Lategameben meg már nem kell külön topot wardolni, max a tribusht.
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
BoneDragon
veterán
És még te akartad megtanítani az ittenieket játszani...
-
sasa311
veterán
Bújj már el valami sötét lyukba 2 hétre légyszíves!
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
m4rk_
aktív tag
-
skitzoo
senior tag
hallod te az életben is ilyen hülye vagy vagy csak velünk vbagy ilyen?
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
Steel_Hammer
tag
Na most gondoljuk már át mit mondtál: Egy részben igazad van, mert tényleg a support feladata, hogy wardoljon; bot lanen, és majd később a teljes pályát, mikor már roaming phase van. De addig, a top lanen NEKED kel figyelned MAGADRA. Ugyan úgy miden.
mellesleg: topra inkább az ad tanky dpesek mennek, annak meg veszel egy lanternt, és láss csodát: ingyen ward 3 percenként. Problem? (persze ez alól vannak kivételek, akinek nem éri meg, de szerintem általánosan, egy ad topos buildbe belefér)"You woke up in the morning, get yourself a gun"
-
Steel_Hammer
tag
válasz sunnymarcell #7561 üzenetére
Más meccsét megnézni, mindig hasznos. De még a neten való utánanézés, bárminek, mielőtt beleszólsz.
"You woke up in the morning, get yourself a gun"
-
BoneDragon
veterán
Nem hittem volna, hogy fejlődő képes vagy.
-
Solad
addikt
Tudod mi hasznos még? Ha először kérdezel!
-
n a x v i L
aktív tag
válasz sunnymarcell #7565 üzenetére
Az a dolog, hogy magadnak veszel wardot, annyira alap dolog, hogy még a mobafire-re író 300 wines vérpistikék sem rakják be a guidjukba.. A mobafire buildek nagy része már elavult. Helyette ajánlom a solomid.net és a lolpro.com oldalakat.
-
Solad
addikt
válasz sunnymarcell #7565 üzenetére
Az ok roppant egyszerű: mindenkinek wardolnia kell nem csak a supportnak! Ez teljesen alap, miért írnák bele bármibe is
-
Pedro78
senior tag
Az is hasznos tud lenni, ha neha inkabb csendben maradsz.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Steel_Hammer
tag
válasz sunnymarcell #7601 üzenetére
Látom, még mindig nem látod át a játék lényegét... Malph vagy solo top, vagy jung ban használható jelenleg, és egy aby scepter nagyon jó item neki, mert: Kezd ultival (igen, ő KEZD!), utána e+w+q a csapat meg ledarálja körülötte a többieket, és ilyenkor az aby -20 mr az ellennek. Ennyi.
Az a baj veled, hogy nem gondolkozol logikusan, csak mész és írsz, mint az ökör.
"You woke up in the morning, get yourself a gun"
-
ko9
addikt
válasz sunnymarcell #7608 üzenetére
Ki mondta, hogy Abyssal mellé nem vesz FH-t?
Én mondjuk ezt a buildot építem Malphra (eddig csak erdőztem vele), de persze igény szerint át lehet alakítani. Volt már, hogy el volt feedelve az ellenfél AD Carryje, akkor egy Warmog és egy Thornmail került bele. Így ezzel a builddal teljesen egyensúlyba van az Armor és az MR.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Solad
addikt
válasz sunnymarcell #7608 üzenetére
Tudom hogy szőrszálhasogatás, de szokj már le arról kérlek hogy "malphitének"! Ilyenkor szinte hallom magamban ahogy fonetikusan kimondod, és kiráz a hideg.
-
Solad
addikt
válasz sunnymarcell #7613 üzenetére
A helyes írásmódja a fonetikus formában hozzákerülő toldalék hozzátétele kötőjellel (esetlegesen kötőjel nélkül, de vele a helyes), tehát Malphite-nak vagy Malphitenak.
A te irásmódoddal az a bajom, hogy ebből süt, ha ki kell mondanod a karakter nevét, azt mondod hogy malfite (sic!)No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Kanczy
Topikgazda
válasz sunnymarcell #7613 üzenetére
Már leírták, nvm
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Solad
addikt
válasz sunnymarcell #7617 üzenetére
Semmi, félreértettelek
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz sunnymarcell #7617 üzenetére
Úgyis van lategame 200+ armorja, felesleges a ninja tabi, a 2 tenancy item meg nem stackel össze.
A regen pedig úgyis csak early game kell, lategame teljesen feleslegesen foglalna el egy item slotot, de a shur nagyon jó item.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Kanczy
Topikgazda
válasz sunnymarcell #7620 üzenetére
Azért, mert a Shurelya teamfightokat és meccseket nyer. Rohadtul nem mind1, hogy eléritek-e az AD carryt vagy a harc végén megmaradt két embert.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
sasa311
veterán
válasz sunnymarcell #7620 üzenetére
A 40% speed miatt...
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
kexksz
addikt
válasz sunnymarcell #7633 üzenetére
Botgame-et egy lv20as is megnyer 1v5ben.
-
Fail3D!
addikt
válasz sunnymarcell #7644 üzenetére
10
-
sunnymarcell
aktív tag
baszott nehéz sajnos itt nem működik tf-ben hogy püfölöm a 3 billentyűt és néha rákattintok az ellenfélre mint malphitenál
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
n a x v i L
aktív tag
5-6 között lehet, de ez mindenkinél változó. Lehet én csak azért látom ilyen könnyűnek merk sok tucat Lee Sin game van mögöttem.. Ha jó vagy skillshotokban, akkor nem lehet nagy gond a vele való játék. Emellett még sok apróságra kell figyelni, főleg mert 7 képessége van. Viszont ez már a könnyebbik része.
-
skitzoo
senior tag
Neked 10
-
skitzoo
senior tag
válasz sunnymarcell #7656 üzenetére
és akkor a nemnormális junglerek wardoznak meg counterelik?
-
kexksz
addikt
válasz sunnymarcell #7666 üzenetére
És ezt honnan veszed?
-
kexksz
addikt
válasz sunnymarcell #7669 üzenetére
Ez érdekesnek tűnik, linket tudnál adni?
Amúgy szerintem féláras és új skinekre sokkal több RP megy el, mint új championökre, de lehet én gondolom rosszul.
-
krizoli
tag
válasz sunnymarcell #7681 üzenetére
Az oké, de attól ég egy jó kis AP rúna nem ártana nekem, ha tudnátok írni egy-két jót az jó volna.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz sunnymarcell #7697 üzenetére
Szerintem te ezt direkt csinálod, ekkora butaságot nem lehet komolyan mondani
-
Kanczy
Topikgazda
válasz sunnymarcell #7702 üzenetére
Hát nem tudom, én már majdnem fixen verem Dariust topon... nem annyira bonyolult azért a játék ellene. Diana az már más tészta, ő szimplán WTF.
[ Szerkesztve ]
-
skitzoo
senior tag
válasz sunnymarcell #7697 üzenetére
te nekem nemondjál meg semmit.
ashe val is jungeleztem már na és akkor mivan?"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
skitzoo
senior tag
válasz sunnymarcell #7713 üzenetére
mostis lelehet stunolni ulti közbe...
ingame 4 ad carry elenünk rankedon.
-
n a x v i L
aktív tag
válasz sunnymarcell #7734 üzenetére
Mond el még kétszer amit én, légyszi
-
1NST1G8R
senior tag
válasz sunnymarcell #7734 üzenetére
Egyebkent elsore is felfogtam, koszi.
[ Szerkesztve ]
Fortune doesn't favor fools.
-
n a x v i L
aktív tag
válasz sunnymarcell #7736 üzenetére
Erre inkább nem mondok semmit, mert lehurrognának .. Köszi a megerősítést mester !
Kexksz: Shushei pár napja az SK ellen nagyon ownolt vele. Ocelotnak csak egy black shieldre volt ideje, olyan gyorsan szétkapta 1v1ben. Végül kikaptak, de akkor is hatalmas damaget tolt vele. Úgy néz ki, hogy ez most nem jött be. Az a Nunu top is elég wtf volt .
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
válasz sunnymarcell #7752 üzenetére
Az nem a Twitch, hanem a streamer miatt van.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz sunnymarcell #7752 üzenetére
Nem kéne zsidózni, már így is tudjuk, hogy unintelligens vagy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest