Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sagem

    addikt

    válasz kexksz #6470 üzenetére

    Hát, ezt eddig is lehetett tudni, semmi újdonságról nem rántották le a leplet:) Mindazonáltal maradjunk annyiban, hogy amennyiben a Valve nem tol kemény pénzdíjakat a Dota 2 alá, a most fanyalgó profik nem fognak átmenni, hiába szajkózzák a jobb játékmechanizmust, ők már régen nem ezért, hanem a versenyek/díjak miatt játszanak adott játékkal..:)

    Pénzben pedig nem szűkölködik a Riot (igaz a Valve sem, de míg a Riotnak a LoL az aranytojást tojó tyúk, addig a Dota2 csak egy név a sok közül a valve berkein belül). Plusz ne felejtsük el, hogy kvázi bármikor rászánhatják magukat új mapp/játékmód (akár kifejezetten versenyre fejlesztett, összetettebb játékmenettel felvértezve) fejlesztésére ami megint csak árnyalná a helyzetet. Szóval szerintem még mindig a Riot térfelén pattog a labda, a Dota2 rettentően későn jött, ha a Riot nem alszik be, akkor nem kell félniük..

    edit: mindazonáltal örülök a Dota színre lépésének, így legalább végre igazi vetélytársa akadt a Riotnak, ez mindkét tábornak csak jó :)

    [ Szerkesztve ]

    „Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

Új hozzászólás Aktív témák