-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengegyerek
aktív tag
válasz Enigma1945 #62132 üzenetére
Na igen ezt már én is teszteltem egyik munkatársammal csak mi úgy játszottunk, hogy az én accomon ment miden, ő plat 2 Annie main így azzal jött midre és hála a szent égnek a játék nem hagyott cserben rögtön az első játékában kapott egy 300k yasuot akivel úgymond egálba voltak majd jött a teamfight rész és el is vérzett haverom a nagyon faja csapattal együtt xD Így legalább biztosítékot nyert az állításom, hogy nem hiába mondom a low elo sokszor mint egy világbajnokság xD a legizgalmasabb szakasz a lolban xD aztán volt még egy sokadik játék ahol zac plusz diana leckéztette meg de nagyon azóta nem is játszik az accomon
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Keresek-Hegel H390
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest