Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mottie

    őstag

    válasz bucketb0b #39748 üzenetére

    "Meg kell mondani" != Elküldeni a picsába. Ugyanis attól nem fog rájönni hogy mi az amit nem jól csinál. Ha valaki tényleg intentional feedinget csinál, az pontosan tudja hogy mit csinál és pont az a célja vele, hogy a többi játékost felbosszantsa, így neki csak sikerélmény ha megy a rage felé. Ha valaki csak szimplán szarul játszik, az pedig nem hiszem, hogy a "N00b f4cker, hope get shot on the road!"-tól jobban fog játszani/ hirtelen abba a divízióba kerül ahova való.Én is "meg szoktam mondani" annak aki valamit nem jól csinál (pl 0-5-ben is engagel folyamatosan) csak ez körülbelül így hangzik: "XYZ please don't engage on them, they are much stronger now. Focus on farming, we'll try to help you out." ezért érdekes módon bannolni sem szoktak.

    De minden érveléstől eltekintve, benne van a játék szabályzatában, hogy nem szabad anyázni így ha emiatt büntetnek akkor teljesen jogosan teszik, még akkor is ha más is megérdemelné a ban-t. Nem tudhatod, hogy "Jenőke", aki 0-25 -tel hozta le a meccset és feedelt mindenkit nem-e kap egy bant. Szépen meccs uttán jelenteni kell, ha valami komolyát csinált akkor egy support ticketet küldeni pár screenshottal, majd szépen blacklistre tenni, elfelejteni az előző meccset és hajrá játszani. Ilyen hozzáállással sokkal boldogabb az élet, minden területen nem csak a LoL élvezetesebb.

    Azt is megértem, ha valaki itt a játékban vezeti le a nap folyamán máshol lenyelt keserű pirulák hatását, de az meg ne lepődjön meg, ha bannolják. Ennyi.

    TL,DR: Nincs :)

    Be Victorious!

Új hozzászólás Aktív témák