Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Devas

    őstag

    válasz Zolly444 #37235 üzenetére

    Időzítsd a minionok elleni támadást, hogy te vidd be nekik a gyilkos sebet így aranyat kapsz, ezt hívják farmolásnak, a megölt minionok számát pedig CS-nek. Ha jól csinálod, több pénzed lesz mint az ellenfélnek, tehát erősebb leszel. Ha a minionok, vagy a torony hatósugarán megsebzel egy ellenséges championt, akkor téged vesznek ezek célba és szétsoroznak. Normál esetben a minionok a minionokat támadják, hacsak nem hozzád érnek oda előbb. A torony akkor sebezhető, miközben a minionjaidat lövi és ők a torony elsődleges célpontjai amíg el nem fogynak.

    Az alap felállás, hogy a felső ösvényre egy bruiser megy, aki félig tankos, félig sebzős emberke. A középső ösvényre egy mágust küldenek, aki nagyon erős mágikus sebzést tol. Az alsó ösvényre megy egy lövész, aki a játék végére nagyon durva fizikai sebzést nyomat, őt egy támogató kiséri gold income itemmel, és utility masteryvel. A support átadja a minionok last hitelésének jogát a lövésznek és a különböző bénító-zavaró-gyógyító képességeivel tálcán kínálja fel az ellenséget a lövésznek, aki bezsebeli a kill-t. Az ötödik ember megy a dzsungelbe, visz magával smite summoner spellt és egy machetet, amit majd továbbfejleszt. A jungler is amolyan tankos vagy sebzős emberke lesz a végére. A jungler feladata, az ott élő szörnyek mészárlása és az ellenségen történő meglepő rajtaütés az ösvényeken (gank). Sárkányra és Baronra a csapat összefog és közösen mentek.

    Két ugyanolyan tárgyat ne vegyél, mert az Unique bónuszok nem adódnak össze. Egy darab csizmát mindenkinek illik vennie, amit tovább tud fejleszteni később.

    Az ellenséget úgy tudod megölni, ha óvatos játékkal szép fokozatosan lepiszkálod az életerejét olyan 40%-ra, majd megvárod míg feltöltődnek a képességeid és beleadsz apait-anyait, vagy túlerővel támadtok neki hátulról csapatban, hogy ne tudjon elfutni. Sose harcolj túlerő ellen, mindig fuss vissza a torony biztonságába olyankor.

    Egyébként jellenzően a játék korai szakaszaiban a torony és a minionok nagyon erősek, félni kell tőlük, a játék végén meg átgyalogolsz rajtuk mint kés a vajon.

    Így kezdetnek hirtelen ennyi. :)

    Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

Új hozzászólás Aktív témák