Hirdetés

Aktív témák

  • #72042496

    törölt tag

    Sziasztok!

    Nagyon úgy néz ki, hamarosan én is LCD TV-re cserélem a monitorom! :) Két típus tetszik, a Samsung LE37M87 és az LE40M87.

    Az a fő problémám, hogy monitorként használva 80 cm-ről nézném, s félek, hogy szét fog menni tőle a fejem. Némi rendezkedéssel összejönne az egy méter. Filmet nézve viszont 2.5 méterre ülnék tőle, oda pedig jó a naaagy méret.

    Nem tudok dönteni...

    A 40"-osban vonzó, hogy jó nagy, s lehet, meg tudnám szokni közelről is ezt a méretet. A csillogó képernyője képernyője viszont hátrány - a Media Marktban az adás sötétebb részein minden visszatükröződött. Otthon gáz lenne ez a jelenség, bár a megvilágítás miatt nem hiszem, hogy előjönne: a természetes fény oldalról-hátulról érkezik, a mesterséges felülről-előről. (A TV néző szemszögéből vizsgálva.)
    A 37-es olcsóbb, de gyengéb panellal van szerelve. Hajlok a Samsung TV-be Samsung panelt elv felé. :B A pixelek TV-hez képest kicsik, de félek, hogy közelről ennek ellenére is látnám őket. Felbontást illetően egyértelműen kell a FullHD, már ez is némi visszalépést jelent a mostanihoz képest, de azért meg tudnám szokni... :D :B

    Javaslatokat várok, előre is köszönöm a tanácsokat. :B :R

Aktív témák